Back home

Hej bloggen!

Då var jag hemma i Sverige igen 🙂 Resan gick bra, sov hela vägen hem haha för vi var ju ute innan vi drog direkt till flygplatsen.. Jag stannade ju inne i torsdags så ville ut en sista gång innan vi åkte tillbaka till Sverige, och vi hade superkul och det var faktiskt skönt att komma till flygplatsen trött för som sagt sov jag ju hela vägen hem. Resan tog ju ca 6 timmar och då kan jag ju lika gärna passa på att sova av mig ruset. Så när vi kom fram till Stockholm/ arlanda var jag pigg och glad igen 😉

Som jag berättade fick vi ju chansen att träffa lite exotiska djur igår. Jag vet att man inte ska gå på zoo och liknande med tanke på hur djuren behandlas men dessa såg faktiskt ut att må riktigt bra. Dom hade hur stort utrymme som helst där dom fick springa runt och leka, jaga, träna.

Senare på kvällen fick vi träffa en söt apa som kröp under min kjol haha, kolla på min snapchat så får ni se. Vi fick även mysa med bebis lejon, dom var bara några veckor gamla 🙂 Sååååå söta. Tror vi lyckades få någon bild på det med telefonerna, ska be tjejerna skicka bilderna.

kissie dubai

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Posted in: PICTURES
Kommentarer (107)
 • Mia

  Omg folk kommer spåra idag.

 • Sandra

  Vidriga as!!!!! Stackars djur!!!!!!

 • Nela

  Du kommer alltid med så patetiska ursäkter när du vet att du gör fel, ”vet att man inte ska göra så…men (ursäkt)”.
  Du kan se att djuren mår bra? Jävla idiot. Stå för det du gör istället.

 • Linn

  Du bara antog att dom mådde bra utifrån att..?

 • Emma

  Sorry men lejonhonan ser rätt sorgsen och undernärd ut.

 • Johanna

  Urs mitt hjärta gör ont, inget djur överhuvudtaget mår bra i bur 🙁

 • Massivee

  Ett riktigt härligt kit ? http://bit.ly/2eTyKAR

 • anonym

  Hoppas inte att du med dom där bilderna tycker dom har det bra??!! För fan då är verkligen något allvarligt fel i fråga om att tycka om djur.!!

 • Nathalie

  Ja, de ser ju verkligen ut att ha de bra och oj så ”stort” de verkar ha det…… *ironi*

 • Cecilia

  Vilket extremt dåligt omdöme du uppvisar! Vill du inte outa ditt nya ”mogna” jag..? Detta är så jäkla lågt att det går inte att beskriva… Tycker att resa till Dubai i sig är tveksamt men att besöka och sponsra ”djur i bur” är helt förkastligt. Att provocera genom total ignorans och okunnighet om djurs mående ger dig NOLL pr! Blä!

 • Nicole

  Aahahaha folk kommer flippa xD

 • Milla

  Men usch! Jävla idioter alla ni som skrattar åt det här är…

 • Emma

  Sorry där sjönk du totalt i mina ögon, stöttar inte djurplågeri. Slutar läsa din blogg.

  • jenny

   Håller med! Detta är djurplågeri… Vill man se vilda djur kan man åka på safari i sydafrika i parker där de lever naturligt i naturen som det borde vara!

 • L*

  Ärsh du behöver inte känna dig dålig för det här. Det är nog ingen fara för lejonen. Kolla h*n på sista bilden h*n ler ju till och med ser det ut som

  Föresten hon människan som sitter bredvid dig påminner om Kate Winslet lite

  • L

   Har du en skruv lös?

   • Pernilla

    Trist! Verkligen trist. Det som är det mest tråkiga av allt är att vi som är vegetarianer och vi som skyddar djur måste försvara oss, borde realistiskt vara tvärt om, men icke. Om vi tittar rationellt på saken…vem har rätt egentligen? Kolla upp ”carnism” Vi kan finna ursäkter i det oändliga för att äta och utnyttja djur. Kan vi inte bara vara ärliga med vad vi egentligen pysslar med? Djur äter djur. Ja, jag tror inte att de i sitt rationella tänkande funderar på om de inte ska laga till en grönsakssoppa istället. Come on!

 • Jolinesblogg.se

  Djuren ni träffade har det säkert bättre en många andra ”djur i bur”. Men inget kan ersätta det fria livet.. ?

 • Madde

  Fy fan vad naiv du är! Det är skillnad på några kvadratmeter i en bur och flera kvadratkilometer i savannen/djungeln. Tänk efter om det hade varit du som tvingats växa upp i en bur hela ditt liv.

  Sluta komma med ursäkter, djur ska under INGA omständigheter vara instängda!! ???

 • k

  Å Kissie det e ju synd om dig! Du verkar inte får tycka o tänka som du vill längre!! Kära människor, jag älskar oxå djur men jag sköter mig själv, det e upp till Kissie vad hon gör. Ni kan tipsa henne om att ni inte gillar det men att blir arg är över gränsen!! Det finns säkert saker som ni gör som inte andra människor skulle tycka om:) kram på dig Kissie!!

 • Eh...

  Du skojar va? Stora utrymmen? ”Ser ut att må bra”??
  Fy fan säger jag bara.
  Stora utrymmen för dessa djur är naturen, i det fria. Inte bakom något jävla järngaller för att osympatiska, naiva, lättlurade, själviska människor ska titta på dem för sitt eget nöjes skull.
  Vari är nöjet att se djuren lida och må dåligt? Och betala för det? Ge pengarna till föreningar o.s.v. som hjälper djuren att överleva i sin rätta natur istället för i fångenskap, istället.
  De här djuren mår INTE bra. Sluta rättfärdiga så här vidriga beteenden hos människor (varav du är en av dem) som sponsrar djurplågerier.
  Oförsvarbart.

 • Sofia - bipolär och f.d laestadian

  Var kommer dina örhängen ifrån? Superfina! 🙂

 • Challe

  det var inget stort område. 🙁

 • L

  Ingen passande miljö för dessa djur att leva i ☹️

 • g

  varför fotade du inte dom stora utrymmena då?

 • louise

  hmm.. du försöker uppenbart skapa en reaktion hos dina läsare, men att försöka ”smyg-provocera” på dessa stackars djurs bekostnad.. jag trodde att vi alla hade tittat på tillräckligt många videor och bilder där man ser hur livet för dessa djur egentligen är. så att ens fundera på om man ska gå till djurpark, cirkus eller whatever djur i bur skit, så är man bara IQ befriad & psykopat utan empati eller känsla för rätt & fel. sista gången jag går in här, tack för dessa tre åren.

 • Saga

  Djur ska inte vara i bur! Det är jätte stressande för djur att ständigt ha människor som kollar på dem och tar selfies med dem. Det var förmodligen därför apan försökte gömma sig under din kjol på snapchat.

 • Isabel Håkansson

  Va fin du är Alexandra! Håller med.. gillar inte heller när man sätter vilda djur i bur :/

 • Cilla

  Vill hålla god ton, gillar verkligen denna blogg och tycker den är inspirerande och underhållande.

  Men gällande djurparker, det är det som händer när parkgästerna gått hem/ inte ser på som djuren far illa. Att hålla utrotningshotade arter fånga kommer inte öka den biologiska mångfalden och arten får inte en chans till reproduktion som den har i det fria. Reproduktionen är alltid låg när vilda djur hålls fånga och det är för att de känner sig instängda och utvecklar såsmåningon stereotypa beteenden. Alltså djur i djurpark är vanvård och inget annat. Enbart för att tillfredsställa människors intressen och det anser jag är fel.
  Ha det bra alla ( och kissie) och ha förståelse för att alla inte har samma kunskaper inom ekologi och djuretik! Det vi kan göra är att sprida kunskap i god ton.

  • Sofia

   Ååh, någon som tänker till lite! Det är så onödigt och totalt kontraproduktivt att skriva massa elaka saker som att Alexandra är en vidrig människa, hjärndöd osv. Djuren mår inte ett dugg bättre av det och ingen lär sig något om djuren av det.

   Bättre att på ett sakligt sätt förklara hur det ligger till. Och inte låta känslorna ta över. Man tappar all trovärdighet om man börjar komma med fula ord och påhopp, och tappar man sin trovärdighet så lyssnar inte folk på en.

 • C

  Tycker det är så konstigt att folk blir så sura på Alexandra när blondinbella också tycker det är bra med djur i bur men hennes patetiska ursäkt om att folk klagade på hennes liv i lyx..

  • jenny

   Blondinbella kollade på fiskar i ett akvarium, inte samma sak som ett lejon i liten bur

   • CZ

    Fast jo Jenny.
    Det är lika illa för Blondinbellas hotell har hajar som fångas in på ett brutalt sätt, placeras i en glaslåda när de är vana att simma betydligt mer och i rymligare(oändliga) vatten. Precis som ett lejon är van vid att få springa i sin natur.

    Inget djur, fisk, däggdjur eller andra djur förtjänar att fångas in och hållas i bur eller glaslåda.

 • Lena

  Stackars djur… tänk dig vara instängd någonstans och aldrig få leva fritt 🙁

 • Gjost

  Du menar att det där är ett ”stort utrymme”?? Hur blåst är du? Alltså nu får du ge dig. Kvacksalvare!!!

  • Emma

   Förmodligen ser man inte hela utrymmet på bilderna. Ofta har djuren områden där de kan vara inomhus också samt under tak för att komma undan solen när det är varm. Bilderna är tagna så man ser djurhuset i bakgrunden det betyder inte att åt andra håll på bilden kan det vara enorma områden. Ja det hade kanske varit bra av Alexandra att fota så man såg dessa större utrymmen så folk hade fattat att okej buren är inte 30kvm.

 • Gjost

  Seriöst, ang tigrarna o lejonen- jag är helt förbluffad över hur hjärtlös o korkad du är? Det trodde jag faktiskt inte! Skamfullt!

 • A

  Jag blir nästan lite förvånad när människor fortfarande orkar lägga sig i andras val i livet.
  Som att man själv är så perfekt. Inte gör ett enda ”fel”.
  Ni som kommenterar, ni äter inte kött? Köper inte skor i någon form av skinn? Pälsvästar som är gjorda av kaniner som plågas när människor spänner upp dom levande och rycker av pälsen för att den ska vara som finast? Tar inte era barn på zoo eller har aldrig i ert liv varit på Skansen eller Kolmården? Vad har ni på er på vintern? En jacka med syntetfoder? Eller tror ni djuren mår bra för att ni köper ett dyrare märke?

  Jag undrar bara.. Är ni som kommenterar SÅ perfekta så ni kan sitta o säga elaka saker till någon för att denna gör vissa val?

  Nu kommer säkert massa kommentarer med ”vad har det med saken att göra m.m”. Men det jag menar är att vad man än gör och hur perfekt man än tror man är så gör man alltid någon gång saker som på något sätt har gjort skada på ett djur oavsett.

  • Nela

   Mmm fettsynd om alexandra som får ta lite skit (kurs om djurplågeri) på nätet. Tigrarnas val i livet då?

   Detta handlar inte om vem som är perfekt lr vem som aldrig gör fel, problemet är att alexandra är mycket väl medveten om (som hon själv skriver) att man inte ska gå på zoo men ändå gör det för att hon *tror* att djuren mår bra. 10/10 psyko.

   Jag äter inte kött etc fyi, men det hör inte hit ändå.

   • A

    Problem och problem. Vem har inte gått på zoo liksom. Vissa lejon lever i inhängnad för att inte dö av tjuvjägare eller svält pga torka. Men ska man släppa ut dom då kanske? Tycker alla får göra som dom vill utan skuldbeläggning från andra människor.
    Man vet inte bakgrunden till allt.

    • Nela

     Fast nu pratade vi inte om varför dessa djur är instängda, utan hur man kan välja och stödja sånt här trots att man vet hur hemskt det är osv.

     Jag gillar inte att döma människor som inte vet bättre men.. tycker det är lite stört hur alexandra kallar sig själv för djurvän när detta inte är första gången hon uppmuntrar djurplågeri liksom.

     Har gått på zoo när jag var typ 5-8. Vore nice om någon sa till mig hur fel det var då 🙂

   • SO

    Inte fett synd om men det får inte en att lyssna. Finns bättre sätt att prata på som gör att det finns iallafall en chans att den andra lyssnar

 • Mia

  Fan Kissie blir riktigt besviken. Du gör som du vill men det är så himla själviskt att stödja djur i fångeskap. Fattar inte hur folk fortfarande tycker att det är kul att besöka zoo. Wake up!

 • Lisa

  Jag förstår inte hur du kan stötta detta. Tror du djuren trivs? Fy

 • Sanna

  Ja, vad ska man säga. Du är INGEN djurmänniska. Du köper och bär både päls och överdrivet mycket skinn, du gör detta med att stödja inlåsta djur- och du lämnar jämnt din hund och är ifrån henne. Usch för sånt ☝?️

 • Therese

  Som några skrivit så tror jag inte att djuren får det bättre av att man skriver otrevligt här.
  Men, som många påpekat på många olika sätt här –
  Jag ser dig Alexandra som bright, upplyst och med många bra tankar och åsikter. Det gjorde mig därför lite förvånad och faktiskt lite besviken att se dig så naiv till denna industri. Att du blundar för djurens hemska förhållanden för lite bilder gör ont i hjärtat på många av oss.

  Det är inget bra liv för dessa djur och dom mår inte bra bara för att dom inte har sår på kroppen eller är extremt undernärda. Djuren mår psykiskt dåligt av att vara instängda och inget utrymme är tillräckligt stort för vilda djur förutom just det vilda.
  Jag önskar så att ett inlägg om hur dumt det är att åka till parker m.m. pga djurens lidande och hur ni inte åkte dit då ni vet att det är fel istället för detta inlägg.
  Jag förstår att alla gör val som man senare kanske anser var fel. Men att vara så bright och upplyst som du är och trotts att du själv anser innerst inne att det är fel göra detta? Kom igen, man kan inte göra allt men alla kan göra något. Ingen idé att skriva hur hemsk du är som människa då det inte hjälper någon. Men snälla Alexandra, tänk till och välj det val som du vet är rätt där inne. Är det verkligen värt att göra för att få lite bilder, för att få lite fler klick och tjäna lite mer pengar en månad på bekostnad av dessa djurs lidande?

  Jag tycker många gånger att du står upp för det du tycker, för vad du anser är rätt och fel. Varför göra något då som du egentligen anser är fel? Trovärdigheten försvinner tyvärr lite.

 • Kkl

  Ja jävlar vilket stort utrymme dom har kissie! Nej fyfan säger jag bara, hoppas att det är mer än jag som kommer skippa din blogg i fortsättningen.

  Syns ju hur tydligt som helst att lejonhonan är undernärd. Och du påstår att dom har det bra?! Nej fy vad du sjönk i alla djurvänners ögon. Du är ingen iallafall.

 • anonym

  Ego o lägga ut dessa bilder när många mår dåligt av dom!!

 • Emelie

  Mem du går ju på zoo. Senast i år funderade du på att åka till Parken Zoo igen. Du är för djurplågeri, det är bara att stå för det. Du och Blondinbella borde bilda en klubb.

 • Jolinesblogg.se

  Vänta.. Ni flesta ber Alexandra ”att stå för att hon är för djurplågeri” medans ni som skäller ut är anonyma?

  • Jolinesblogg.se

   Sen.. Ni alla har väl besökt en djurpark någon gång i livet? Ska alla miljoner människor som besöker djurparker få en sådan utskällning varje gång? Jag tycker absolut att det är fel. Men om det är dumt mot djuren, hur dumt är det inte att kalla Alexandra för alla hemska saker i detta inlägg?

  • Ghost

   O vafan spelar det för roll i sammanhanget att folk är anonyma? vad hjälper set om vi alla skulle skriva ner adress o personnr?! Poängen är väl att man reagerar o visar att man tycker det är fel att stödja en smutsig industri? Och ja, många har besökt en djurpark nån gång, men efter att man blivit upplyst om hur illa det är för djuren har många slutat besöka djurparker, däribland jag själv. Och jag har svårt att tro att Alexandra inte är upplyst! Dessutom kan man knappast jämföra den där torra sandlådan som de där tigrarna hålls i med de flesta svenska djurparker. Du verkar vara en jäkla ”Ja-sägare”!

 • Samdra

  Att föda upp djur som ska leva sina liv i bur är ett tecken på att djuren behandlas illa på stället. Det gör mig väldigt ledsen att se att någon stödjer denna industri trots att man erkänner att man vet bättre. Jag trodde faktiskt att världen var mer medveten och mindre egoistisk. Bilder på människor som gosar med tigerungar är ingenting de flesta människor uppskattar år 2016.

 • louise

  jag tycker det är en stor skillnad mellan att ha ”varit på en djurpark någongåmg i livet” och att dokumentera på en blogg inför tusentals läsare (många yngre som ser upp till en) att man varit på ett ställe som ser ut som en fängelsehåla & skriva att man tycker de hade fin miljö att leva i & såg ut att må bra när alla människor med hyfsad syn kan se att djuren INTE mår bra. speciellt efter vi fått fakta på hur det faktiskt ser ut bakom kulisserna. man har ett ansvar när man har en blogg som läses av yngre personer som influeras av media & detta inlägg hade faktiskt lika bra kunnat stanna i utkastkorgen..

 • Aina

  Man ser lyckan lyss i djurens ögon! Fyfan jag kräks! Och nej alla går inte på zoo, har aldrig varit och kommer aldrig gå. Mina föräldrar har lärt mig respektera djur och deras liv i frihet sen barnsben!

 • Yosie

  Men gud vad ni klagar, istället för att spendera tid åt att skriva ner dessa kommentarer kan ni donera en slant till djur organisationer. Tror knappast att djurparken kommer läggas ner för att ett gäng anonymer kommenterar ilsket på en blogg. Skärp er, jag förstår att ni är upprörda, men helt uppriktigt sagt, tror ni på fullaste allvar att era kommentarer gör någon nytta? Alexandra är en människa precis som oss andra, hon kan tyvärr inte agera efter allas villkor. Det är hennes blogg trots allt.

  • Ghost

   ”Istället för att klaga”?! Jag både klagar o donerar pengar varje månad så håll käft

  • Sara

   Hej du ickesmarta människa. Alexandra är en offentlig person med ett antal tusen läsare om hon gör ”reklam” för hur ”bra” djuren har det i den så kallade djurparken hon har besökt så stödjer hon djurplågeri. Och får ointelligenta människor att besöka djurparken det är därför vi reagerar ok? Sluta skäm ut dig själv. Tror du fattar exakt varför vi är emot att hon skriver om det här.

 • Elsa

  Hoppas du skäms. Din hund kan väl bo där instängd då om det är så bra? Din hund är dessutom inget vilddjur med jaktinstinkt. Detta var fan det vidrigaste jag sett sen igår då jag såg den ledsna isbjörnen Pizza som får panik i sin cell i Kina. Skäms på dig och alla som bidrar till den vidriga fångenskapen av vilda djur. Fy fan.

 • E

  Nej, fyfan alltså. Det är inte ok någonstans!!!

 • Elsa

  Måste kommentera igen för nu vågade jag se den sista bilden på lejonhonan. Hon stirrar ju rakt in i hjärtat på en, fy fan i helvete vad hon ser bedjande ut. Snälla släpp ut mig. USCH får ont i magen. Alla som fängslar djur bör själva fängslas! Vidrigt jävla brott. Inget djur förtjänar att vara inlåst!!!!!!!!!!!! Kan inte fatta att det är 2016 och det ska vara så här efterblivet!!!!

 • Alicia

  Känns som att du gjort det här enbart för att provocera och trigga igång dina läsare. Kom igen, du är väl bättre än såhär?

 • Amanda

  Endast korkade människor stödjer djurplågeri på det där sättet. Stackars djur. Äckligt gjort Kissie.

 • Sophia

  djur i fångenskap har det INTE bra!! stötta inte djurplågeri!!! 🙁

 • Nosh

  Jag har svårt att tro att varje arg person i detta kommentarsfältet aldrig varit på djurpark, ätit kött eller ägt något hemma av äkta läder. Jag är hundra procent emot djurplågeri, men jag tycker det är så löjligt när folk slänger ur sig så mycket hat på Alexandra över att hon gått på djurpark eller hur hon uttryckte sig. Förklara hellre varför du tycker hon har fel än att sjunka lågt själva. Det är inte hon som satt djuren i bur, och helt ärligt, ibland handlar det bara om att man fortfarande är kvar i gamla vanor. Hade alla ni som är så arga verkligen velat samlats för en protest utanför en djurpark? Gör det då! Gör skillnad. Detta är en blogg. Lägg inte ert hat på en person som inte har större makt kring ämnet. Eller ställ er själva frågan, är ni själva helt oskyldiga?

  • Sara

   Som barn kan jag erkänna att jag har varit i djurparker. Men nu som vuxen aldrig i livet. Sluta stödja djurplågeri och predikats om att det inte är något fel med det snälla läs om det om du inte har koll vilket du verkligen inte verkar ha. Nej äter inte kött heller. Och människor som gör det kan iaf vara smarta nog att bojkotta zoo/djurparker och även cirkus med djur. Man kan starta nånstans. Eller du kanske skulle vilja vara fast i en bur?

   • Nosh

    Sara, nu får du ge dig. Varken jag eller Kissie har sagt att vi stödjer djurplågeri, vilket är hela meningen med min första kommentar. Jag sa att jag är emot all hat och barnsligt påhopp på Kissie i detta kommentarsfält. Folk går på henne som om hon slagit djuren med en hammare eller något. Jag tycker att all denna negativa energin här (och då pratar jag inte om de som försöker informera på ett moget sätt) kan omvandla den energin till att göra någon nytta inom ämnet istället. ”Du kanske skulle vilja vara fast i bur” är ganska barnsligt uttryckt. Du slutade en gång i livet med att besöka djurpark och äta kött, vissa kanske tar längre tid på sig än andra att ta dom stegen. Men att döma andra människor för valen och misstagen dom gör kommer aldrig göra dig till en bättre person. Tack för mig.

 • Therese

  Jag kommenterar sällan men kan inte låta bli nu.
  Är betydligt äldre än dig men läser din blogg då och då, tycker du mognat mycket och verkar vara en fin tjej.
  Men det här finns det inga ursäkter för.
  Stå för att du tycker att det är ok att stödja det här djurplågeriet istället.
  Det blir bara fånigt att säga att djuren verkade må bra.
  Antingen så stödjer man det eller så gör man det inte. Du gör det uppenbarligen. Tråkigt att se.

 • Maja

  Så himla tråkigt! men visar ungefär på vilken empatisk förmåga Kisse har, ungefär ingen när det kommer till djur. Ja alla har nog varit på djurparker och bidragit till djurs lidande men att basunera ut de på en blogg och dessutom tycka att det är fel. Trovärdighet=noll!

 • Sara

  Ursäkta men djuren såg ut o må bra? Med så lite utrymme att röra sig fritt för att vara ett lejon? Du måste skämta med mig lägg ner ok
  Pinsamt

 • Mikaela

  Jag förstår många som blir upprörda av det här inlägget (där bland jag sj) men jag tror att det var lite tanken bakom om jag ska va ärlig. Jag förstår inte hur man kan lägga ut sånt här för några extra klick men det finns ju folk för allt. Ville bara säga att jag själv gått på djurparker ätit kött osv, men det finns dom som inte gör det. Folk som har all fakta men som väljer att fortsätta trots alla hemska klipp osv. Det är dom vi inte kan förändra tyvärr. Det finns alltid några som blundar för sanningen då det påverkar deras egna vardag/val. Vissa säger att dom är ”djurvänner” för dom säkert känner så men det finns olika bilder av en äkta och en som tror sig vara det. Tyvärr tror jag inte vi kan påverka något genom att skriva elaka saker om kisse. Men man kan istället skriva varför man inte ska besöka ex zoo för att sprida kunskap till dom yngre och ovetande som har en chans att få upp ögonen och ändra sina val. När jag var yngre så va de svårt att komma över fakta rörande sånt här. Men idag kan dom flesta en hel del och då tycker jag man ska dela med sig när det dyker upp såna här inlägg titt som tätt. Hoppas ingen tog illa upp då det här bara är en (min) åsikt /tanke.

 • Vanesa

  jag undrar hur många här som äger husdjur, har en lädersoffa och äter kött… på tal om hyckleri

 • Stina

  Men snälla kan alla sluta! Detta är ju helt sjukt. Alla ni som skriver att hon är en idiot hur vet ni bättre??? Ni dömer utifrån några bilder att ni tycker djuren har det dåligt ni har väl INGEN som helst aning. Alexandra som faktiskt var där vet väl för fan bättre

 • Andrea

  Har läst din blogg i evigheter. Kan du vara snäll och ta kort på det stora utrymmet som djuren har att springa och jaga på?! Det syns nämligen inte på bilden, du kan inte mena på allvar att det är den lilla inhängnaden du kallar stor? Det är vilda djur som ska vara ute i det fria Kissie?!

 • jenny

  Mmmmm ser verkligen kul ut för djuren…
  Ego

 • karin

  Förfärligt synd om djuren, hoppas innerligt att det var den sista gången du stöttade vilda djur i fångenskap, läs mer på bornfree foundation som förklarar hur den hemska smugglingen av djur går till och hur de flesta blir sjuka och dör just hos rika människor utan omdöme och med extremt ego som bara vill utnyttja dessa stackars oskyldiga djur. Lejonen ser magra och sjuka ut, kan du verkligen inte se det med tanke på att du själv har djur?

  Med kärlek

  /K

 • karin

  Jag har ett förslag, varför inte starta en insamling till att skydda dessa djur , du kan göra stor skillnad 😀 låt oss uppmunta varandra att göra skillnad, jag stöttar Born free och WWF och det finns så mycket vi kan göra för att skydda dessa ståtliga djur och det är tusen gånger häftigare än att träffa en prins!

 • Emma

  Alla ni som kommenterar att Alexandra är för djurplågeri kan ni inte utveckla er lite?
  Att besöka ett zoo är inte det samma som att stödja djurplågeri.

  Ett vanligt argument här är att djur inte ska leva i bur, okej köper det men kanske ska ni sopa rent framför egen dörr först? Vill be er att besöka vilken djuraffär som helst i Sverige och kan lova er att ni kommer hitta bland annat spindlar, ödlor, möss, råttor, fiskar som alla lever i bur. Är inte detta då också djurplågeri? Varför är det ingen som klagar hos djuraffärer att de säljer djur till privatpersoner? Varför är det bara djurplågeri när det handlar om zoon men inte när det handlar om djur som vi har i hemmen som lever i burar? Dessa är inte heller skapta för att leva i fångenskap. Det är väldigt vanligt att ha havsvattensfiskar hemma och dessa fångas i haven varför hoppar ni inte på dessa människor?

  Ni hoppar på en människa som på en semester besöker ett zoo medan förmodligen ingen av er ens reflekterat över djuraffärer i Sverige som säljer djur i bur.

  • Nela

   Varför antar du bara saker? Du har väl ingen aning om vad vi andra gör för att försöka förhindra djurplågeri, wtf?!

   Att besöka zoo/djurparker flera gånger efter att man vet att det inte finns något bra med det ÄR djurplågeri, är du dum i huvudet? Bara för man själv inte plågar djur, om vi ska snacka konkret, så bidrar man fortfarande till att dessa platser finns när man besöker dom.
   Djur som är instängda på djuraffärer är också djurplågeri, vem har sagt att det inte är?

   Jag tror att majoriteten här som ”klagar” är också emot att ha fiskar, fåglar osv hemma som husdjur.
   Bara det att vissa reagerar mer när en offentlig person som alexandra som anser sig vara djurvän (xDD) och är en förebild för många lägger upp sån här skit.

 • Daniella

  Asså hur fan kan du säga att djuren har de bra när de syns väl på den sista bilden att lejonet är undernärd?

 • Beata

  Alexandra! Ditt besök på djurparken i Dubai är naturligtvis inte likställt med att du stödjer djurplågeri. Trams! Dumheter! Ta inte åt dig! Det är inte värre än att gå på Skansen eller Kolmården. Sen hade det väl varit fantastiskt underbart om alla djur i världen fick leva sina liv i frihet i sin naturliga miljö. Det tycker nog de flesta. kram på dig!

 • Märta

  Alltså grejen är såhär, om du bara hade gjort det här inlägget, bara nämnt att du varit på ett zoo och inget mer hade inte alls så många reagerat. Men när du hela tiden ska försöka bortförklara allt du gör blir det en annan grej, du säger ofta ”jag vet att det är fel, MEN den här gången verkar det inte vara så” osv. Det blir liksom ett störmoment då, jag tror iallafall att det är det folk stör sig på mest och inte just det faktum att du gör det.

 • Christina

  Inte okej kissie.

 • johanna

  Herregud, låt Alexandra gå på zoo om hon vill det? Töntigt med alla människor som klagar hit och dit, så ni har aldrig varit på zoo eller cirkus och liknande någon gång under ert liv? Låt folk leva sina egna liv och bry er inte om andra så mycket 🙂

 • Stopie

  Tigrar! På vilket zoo kan man se dom? Visste inte att det fanns i Stockholm, bara att det finns/fanns vita tigrar i Eskilstuna. Coolt oavsett!

 • Annie

  ”De såg ut att må bra”… Kom igen Alexandra, bara stå för att du skiter i hur djuren har det och sluta hyckla.

 • Lisa

  Detta var super tråkigt att se. Och absolut inte okej. Djur mår inte bra av sitta i bur och som många andra påpekat så ser man att djuren inte alls har bra med utrymme och förfärliga förhållanden. Hur kan du stötta något som detta och att lägga upp det för alla dina läsare att se. Inspirera andra till att absolut inte besöka zoo eller liknande när du har möjligheten att göra det och nå ut till så många människor! Korkat val!

  https://bidra.worldanimalprotection.se/?gclid=Cj0KEQjwhvbABRDOp4rahNjh-tMBEiQA0QgTGuW4149x0oZx03xrxzjGD2G-JH9DhvU8JWSuUCnMJhMaAgA98P8HAQ

 • tinder dating site

  Your method of explaining all in this article is genuinely
  fastidious, all be capable of without difficulty understand it, Thanks a lot.

 • tinyurl.com

  Magnificent items from you, man. I’ve bear in mind your stuff previous to and you’re just too excellent.
  I really like what you have obtained right here, certainly like
  what you’re saying and the way in which through which you are saying it.
  You’re making it enjoyable and you continue to care for to
  keep it wise. I cant wait to read far more from you.
  That is actually a tremendous website.

 • http://bit.ly/2newo2A

  Hi there just wanted to give you a brief heads up and let you know a
  few of the pictures aren’t loading correctly. I’m not sure why
  but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and
  both show the same results.

 • Augusto de Arruda Botelho

  I every time spent my half an hour to read this blog’s articles all the time along with a cup of coffee.

 • Fleta

  I’m not sure exactly why but this blog is loading incredibly slow
  for me. Is anyone else having this problem or is it a
  problem on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

 • Pam

  Right here is the perfect blog for anybody who wishes to understand this topic.
  You know so much its almost hard to argue with you (not that I personally would want to…HaHa).
  You definitely put a fresh spin on a subject that’s been discussed for many years.
  Wonderful stuff, just wonderful!

 • Danelle

  Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it.
  Look advanced to more added agreeable from you! However, how can we communicate?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *