Crazy fan girls..

Alltså jag blir chockerad över vissa människor som jag känner.. Ingen kan ha missat att Justin Bieber är här i Stockholm, och några som jag känner har börjat bete sig som vilda djur. Dom är helt maniska och besatta av tanken att få träffa den här pojken. Det diskuteras vilt om efterfester, vem som känner hans vänner, hans vakter, hans dansare.. Alltså jag får ont i magen av sånt, tycker det är så fruktansvärt pinsamt haha.. 🙁 Känns så hemskt att säga men jag skäms lite över mina vänner just nu, för vi är inte 12 år gamla! Jag personligen får ont i magen av att tänka på att jag faktiskt ska till konserten. Jag skulle ju egentligen inte dit, men min vän Bella fick biljetts dit i födelsedagspresent och personen hon ska gå med fick förhinder kan vi säga så jag tog den platsen, SÅKLART! Men jag minns bara senast hur det var att gå på konsert, då var det Miley som uppträdde. Tjejerna är så GALNINGAR! Skriker, puttas, brottas, gråter..

Jag tycker det iof är pinsamt i överlag när folk blir helt till sig över kändisar, detta jagande är ju lite skrämmande.. Men jag kan inte låta bli att fundera på om det är själva kändisen man vill åt, eller bilden som man sedan kan publicera på sociala medier för att få massa likes och förhoppningsvis lite svartsjuka från sina vänner/ kollegor.. Vad tror ni? Och hur tror ni att ni hade hanterat att se eran idol? Hade ni skrikit och gjort allt i er makt för att få hamna bredvid henne eller honom på efterfesten? Hade ni stått och puttats med hundratals människor för att få en glimt av personen? Jag skulle ALDRIG göra det. Finns inte på kartan.

Ps. Ja jag är uppenbarligen avundsjuk för någon annan får mer uppmärksamhet än mig. Uäääähhhhh 🙁

475a0621

Posted in: PICTURES
Kommentarer (21)
 • Mia [email protected] Webbplats

  Jag har också såna vänner.. men alla är olika :p
  Älskar dom ändå!

  http://www.mijaas.blogg.se

 • Linda

  Tjejer har betett sig så i alla tider, långt innan sociala medier, långt innan man ens hade kamera med sig. När jag var liten i början på 90-talet var jag på New kids on The block konsert och jag minns hur mina kompisar grät och skrek. Pinsamt tyckte jag… Och innan dem var det ju Beatles, Elvi Presley osv. I alla tider verkar vissa tjejer vilja stå och skrika efter sina idoler.

 • Alexandra alexia

  I agree… Fine om man är liten men i vuxenålder är det lite creepy… Förstår heller inte hur folk kan vara så respektlösa att gå hem till bloggare och Youtubers, lite läskigt när folk blir så besatta.. Vi har ju alla haft stora idoler men man borde ju ha lärt sig vart gränsen går..

 • joel

  superbra blogg! På den här sidan kan du lära dig att tjäna pengar på internet http://www.pengaapparater.se

 • Julia

  Jag är 16 år och har ända sedan one direction släppte deras första singel beundrat dem oerhört mycket! Jag är inte den som skriver i bion på instagram att jag älskar one direction eller skyltar om de på något sätt. Men sättet deras musik får mig och många andra att känna är magiskt. Det kan vara känslor som man saknar att få från sin omgivning som dem får en att känna. Så ja, jag kan verkligen förstå varför fans till sina idoler står och skriker o gråter av glädje. För att få se sin idol vid 2-3 tillfällen får en verkligen lycklig. Man får så mycket adrenalin i kroppen av att se någon man beundrar så mycket.

  Kramar!!!!

 • Diana

  hahaha skön du är, men ärligt jag förstår dig. Alltså det är en liten grabb som kan sjunga, take it easy. 😀

 • emiliesbeauty

  Jag är likadan, jag fattar verkligen inte. Det är helt vanliga människor som är bra på vad dom gör, visst man kan beundra och va imponerad över deras karriär men resten fattar inte jag. Behandlar hellre alla likadant än att bete mig som en psyksjuk för jag ser en annan människa med mer följare. Om du fattar vad jag menar, haha!

 • Sandra

  Kan inte annat än att hålla med dig! Har aldrig förstått mig på folk som är så besatta av kändisar, helt sjukt. Visst kan småtjejer ha en sån fas i livet, men sjukt när det kommer till vuxna.

 • Alice

  glöm inte att det inte bara är tjejer som beteer sig gällande sina intressen, tänk killar/män och sport. huliganer, de som gör upplopp för att fira stora segrar eller som gråter av förluster. människor i alla tider har haft personliga intressen och en hel del har varit väldigt fästa vid dessa intressen. folk blev totallt besatta av olika bokserier när masstryckning uppfanns på medeltiden, kvinnor svimmade, män skrev förtvivlade brev till författare och bad om att få ett lyckligt slut på kärlekshistorien. denna fanatik har funnits jämt men har genom tiderna tagit på sig olika skepnader baserat på kultur.
  jag själv är ett stort kpopfan. läser mycket artikler om hemska ‘fans’ som stalkar sina idoler och vill aldrig någonsin uttrycka min uppskattning över mina favoritartister på det sättet. förstår liksom inte hur man kan påstå sig tycka om någon och sedan förfölja dem, skrika saker efter dem, inte accepera deras intergritet etc etc. men vet att jag är väldigt besatt. rätt nyligen var min absoluta favoritkpopgrupp i sverige och spelade in ett tv-prgram (hade alltså ej konserter och var här ‘i smyg’ men uppdaterade sina social medias) och när min bästa vän ringde och sa att de var i sverige fick jag legit fjärilar i magen och blev helt till mig, fastän jag bor i lkpg och de turistade i sthlm. en annan incident för 2,5 år sen var när min favoritmedlem lämnade sin grupp och stämde bolaget, in bästa vän ringde mig för att berätta när jag var på jobbet och jag började gråta ahaha

 • Nettan

  Ja man undrar faktiskt 😛 Hade jag fått träffa Mikael Persbrant hade man ju velat uppföra sig ”normalt” 🙂

  http://nouw.com/Nettan

 • Isabelle

  Visst är det löjligt! Folk som lever på andras kändisskap och pengar hahaah men även dessa fan girls som tro sig veta ALLT om idolen och jadajada. Så irriterande, därför föredrar jag artister utan så mycket fangirls som tycker om killidolen och inte artisten. Mycket härligare konsert upplevelse!

 • ❤️❤️ Maria Anderzon❤️❤️

  Förstår inte hur man kan bli så av en svensk person men superkändisar förstår jag. Att man däremot blir helt panikslagen och beter sig illa kan jag inte acceptera men att man blir pirrig, glad och nervös har jag också blivit – I vuxen ålder men då för SUPER kändisar

 • Louise

  Haha, min mormor berättade om hur tjejerna i hennes ålder sprang efter Elvis Presley på samma sätt. ”Larvigt” sade hon.
  Du är inte avundsjuk Alexandra, bara smart och ser att alla i grund och botten är normala skröpliga människor 🙂

  Lite läskigt dock denna illusion, vissa blir beundrade och andra spottas det på… och båda är människor med samma funktioner och grundläggande behov. Konstigt det där.

 • Dina

  Jag som enligt dig är en ”crazy fan girl” kan ju förklara ur mitt perspektiv. Jag är inte en person som är extremt besatt som tänker på min idol varenda sekund. Men det är en härlig känsla att man har någon att se upp till och känner en viss kärlek till personen. Att man vill träffa personens vakter, dansare eller manager är bara för att man vill få en känsla över hur kanske sin idol är (alltså att gänget har samma personlighet som idolen). Det är som om man träffar sin idol fast ändå inte. Varför jag gråter på en konsert är för att jag inte kan fatta att min idol faktiskt finns! Man är så lycklig under stunden! Så nej, jag är inte galen utan jag är en människa med känslor som blir lycklig över vad som helst som har med min idol att göra. Och visst finns det kanske ”crazy fans” som skulle klättra upp för ett hotell för att se sin idol men detta är INTE jag. Det finns en gräns och gränsen går man inte över för sin idols skull.

 • lr

  kan bara hålla med haha! de är ju människor precis som vem som helst som skiter, gråter, skrattar, blir sjuka osv…inget speciellt när man tänker så. Sen att de är duktiga på sin sak ja det kan man beundra men med respekt och att ha en verklighetsförankrad bild.
  Jag själv älskar Angelina Jolie och hade blivit riktigt glad av att få se henne eftersom hon verkar vara en vettig individ även för att vara så känns som hon är och sen är hon en bra skådis, men som sagt hon är en mänsklig som alla andra, tycker de är otäckt att avguda en person på ett extremistiskt sätt.
  jag har aldrig haft nån idoldyrkan inte ens när jag var yngre…har aldrig fattat grejen.

 • Jessica

  Jag förstår vad du menar och håller med om att det är sjukt hur vissa blir extremt respektlösa på konserter…

  Dock är jag absolut den som skriker o gråter och köar mer än 12h för att få stå längst fram, kanske få ögonkontakt osv.
  Jag tror sånt är svårt att förstå för nån som inte är ett superfan.
  Troye Sivan uppträdde i Stockholm på grönan för ca 3 veckor sen.
  Jag och mina vänner köade hela dagen för att få stå längst fram vilket vi fick vilket var magiskt. För oss som verkligen drömt om detta i flera år vill inte se honom som en liten prick, vi vill känna att han är där påriktigt. Jag har aldrig skriket eller gråtit mer än jag gjorde då. Det var den bösta kvällen i mitt liv. Då är man ju verkligen där för artisten och inte för att ”man behövde gå ut o göra något en fredagkväll”. Jag lovar dig att för riktiga fans är inte grejen att ha material att posta på alla sina sociala medier. Visst la jag upp bilder på instagram och twitter och snap men jag kan lova dig att man inte knuffas, skriker, gråter och köar hela dagen endast för att dela det med sina följare.

  Även om du endast är där för att det är kul med konsert betyder inte det att alla är det. Vi andra är där för artisten och inte endast konsertupplevelsen. För oss är det drömmar som går i uppfyllelse.

 • Leopoldo

  I loved as much as you’ll receive carried out right here.
  The sketch is tasteful, your authored material stylish.
  nonetheless, you command get got an nervousness over
  that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *