Brown lips

kissie bruna läppar

kissie bruna läppar

Körde på bruna läppar idag, vad tycker ni? 🙂 I love it!! Känner mig så mycket coolare i det haha.. Läppstiftet kommer från madlady, försökte leta upp den på hemsidan igen så jag kunde länka den till er men tyvärr verkar den vara slut. Men just nu är det ju så trendigt med bruna läppar så finns flera andra varianter som säkert är minst lika snygga, men våga satsa på en mörkare brun. Det är så himla sexigt och kaxigt på samma gång 😉 Och om ni undrar så är min chocker också från madlady, så läcker!

Nej nu ska jag lägga mig, sitter och slötittar på ”so you think you can dance” och jag bölar mig igenom alla danser haha.. Har blivit så extrem känslig, och det är inte bra för jag har spraytanat mig och jag vägrar ha vita ränder på kinderna haha! Måste stänga av TV så jag är snygg till helgen 😉 Vi hörs imorgon!

Ps. Bilderna är photoshopade, jag har gjort tröjan mörkare. Med mina studiolampor vart tröjan helt genomskinlig och man såg mina nippels haha! Så ja, jag erkänner att jag har photoshopat bilderna idag 😉

Posted in: PICTURES, Skönhet
Kommentarer (33)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *