Detta är så fruktansvärt..

Förlåt jag ska inte sitta och dissa saker hit och dit, men kan vi ta en sekund och diskutera folk som har texter på väggar? Skulle jag dejta någon och se en ”cape diem” på väggen eller en stor text där det stod ”LOVE” över sängen hade jag vänt på klacken och promenerat ut igen haha. Jag tål inte dessa väggtexter, det är så himla tacky! Samma sak gäller folk som har skålar där det står popcorn, godis, kök osv på. Så är det så att du som läser det har det på din vägg, bli inte irriterad utan gå och ta bort texten nu. Måla över, gör vad som helst. Täck över skiten! Ni kommer tacka mig senare 🙂

Nej nu har jag spytt tillräckligt med galla över fula inredningsdetaljer, vet inte hur jag ens kom att tänka på det haha men nu är det event som står på schemat. Ska bli mysigt! 🙂 Vi ska till the art vilket är en nyöppnad resturang, har hört väldigt bra saker om det stället så ska bli kul att se. Kanske bokar bord där senare för en middag för 2 om dom levererar ikväll 😉 Men det blir en kort kväll för mig, måste ju hem till hunden.. Behöver verkligen skaffa hundvakt känner jag, kommer inte hålla i längden nu när jag bor själv. Hörs snart!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (74)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *