Bästa produkten på länge!

Alltså vilken mirakelprodukt! 🙂 Jag var ju nyss hos rapunzel of sweden för att fixa håret, och då vart jag presenterad en ny spray från schwarzkopf. Det är alltså en spray med askig färg som du sprayar i håret. Den doftar UNDERBART och håret bli genast kallare. Perfekt innan fest eller när du helt enkelt känner för att få håret askigare utan att behöva schampo eller färgbomb 🙂 Denna kommer jag använda innan plåtningen senare i veckan, så smart och smidigt!

Håret vart dessutom kortare, tror vi kapade ca 5 cm eller något. Ska visa er bilder sen. Glömde att fota på salongen men no worries, imorgon blir det pics 😉

IMG_1420

IMG_1435

Posted in: PICTURES, Skönhet

You might also like

Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Caroline Roxy - Studio vibes Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *