Alkoholbebis i magen?

kommentar

gravid

Första kommentaren när någon tror jag är gravid, och jag blir inte sur.. För hon verkar på riktigt inte mena något elakt, men fortfarande.. Skriver man verkligen till en tjej att hon ser gravid ut? 🙁 Vad tycker ni, hade ni blivit irriterade över kommentaren ovanför? Hur som helst, gravid är jag ICKE och ni kan ju gissa om jag kommer köra hårt på gymmet imorgonbitti haha. Nej då, kommer nog bara inte använda den mjukisdressen mer 😉

Nej men nu ska jag lägga mig, har varit på lite dåligt humör under kvällen.. Inte pga gravid-kommentaren haha, want to make that clear. Nej men pga saker som händer här hemma, as usual.. Men men, that’s life imorgon blir en bättre dag 🙂 Ska göra iordning en stor kopp te och sätta på lite bra musik, det brukar hjälpa. Hoppas ni har en bättre kväll än vad jag har. Vi hörs imorgon, god natt på er!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (64)
 • Andypandy

  Men allra finaste Kissie.. Menar du att du själv tycker att du ser gravid ut på bilden? O därför inte tänker använda dressen igen? Du ser ABSOLUT inte tjock/gravid ut !! O hade du sett ut så, så skall feministen i dig vakna o inse att du är hur jävla fet/gravid som du själv valt att vara☺️

 • Malin

  Haha alltså att folk orkar ? om du nu vart gravid kan man väl låta dig gå ut med dig själv innan man ska börja kommentera…

 • jos

  Alltså kameraperspektivet är ju lite uppifrån så kanske misstar hon dina höfter för en gravidbula? Snarare att du har ovanligt smal midja som skapar den illusionen isåfall, garanterat inget negativt! Tycker dressen satt jättefint, du får inte sluta använda den för att någon ser dåligt. Och nej, man säger inte så om man menar väl – dock så är resten av kommentaren sjukt pepp så lite konstigt. Det kan absolut vara en hater in disguise som vet hur budskapet ska lindas in för att slinka med. Antingen det eller så är tjejen lite dum 😉

 • Linnéa

  Trodde folk hade lärt sig by now att man INTE frågar random folk om de är gravida.. Sjukt konstigt.

  • Mia

   Jag rokade göra det med en gammal klasskamrat ??? bad om ursekt 110ggr och moonwalkade stelt därifrån ?

  • Cuddly

   Jag fick den frågan av en kassörska på Willys. Hade en hoodie med framficka med grejer i och såg tydligen med barn ut. De konstiga var att jag försökte typ ”rädda” henne för att hon inte skulle känna sej dum. Men wth; vem frågar om man e osäker?! ?

 • Tv:n är allsmäktig

  Här varit borta för jag blev inlåst av tv hatar snuten för jag misshandlade en snubbe som försökte våldta en tv du ska sluta mörda tv apparater Tv:n är allsmäktig jag ser hur du bajsar på din tv Tv:n ska hämnas Tv:n är gud gud är Tv:n Tv:n är vår herre du ska sluta ha bajsex med tvn för jag är jesus Du skall lyda min order UPPHÖR MÖRDANDET AV TV APPARATER annars tänker jag ta itu med detta personligen för Tv:n vill ha fred ni hatar tvn ni försöker mörda mig var på media markt och vaktade tv apparaterna såg en snubbe som tittade på en tv som om han ville spotta på den så jag slog honom tv hatar polisen låste in mig polisen ska bestraffas du är underkastad polisen underkastelsens begynnelse är här

 • Anna AHJ

  Du är jättefin i den dressen, du ser inte gravid ut alls!

 • Ivana

  Du ser verkligen inte gravid ut, ta inte at dig !! ?

 • Paula

  Alltså folk och deras korkade ”menar inget illa” kommentarer… suck !

 • L*

  Herregud, du har verkligen inte stor mage. Jag ser ett par höfter och en getingmidja typ. Jag hade verkligen velat ha mer som din mage

 • johanna

  Är det bara jag som reagerar på Kissies dåliga självförtroende? Jag har nog aldrig sett någon med sämre självkänsla eller självförtroende än henne. Tror ni Blondinbella hade slutat använda en mjukisdress om någon sa att hon hade rund mage?
  Gud jag blir mörkrädd. Stå för den du är någon gång!!!

  • Sanna

   Kan inte göra något annat än hålla med, får också känslan av att kissie dåligt självförtroende, vilket jag tycker är jätte synd. Om vi nu ska jämföra med blondinbella så hade hon troligtvis användt dressen mer efter en sån komentar för att visa att kroppen är fin som den är.

   • Kissie

    söta ni, klart jag kommer använda dressen haha. hade jag verkligen tagit åt mig hade jag väl raderat kommentaren och låtsas som ingenting? inte ritat en pil mot magen hahaha. vi har olika humor 🙂

  • Linda

   Exakt! Inte tjejen som kommenterade det är fel på, utan kissie! Du är snart trettio och har världens sämsta självförtroende?!?! Kom igen nu…

 • Jannike

  Hur fan ska man se ut då när man sitter ner? Allvarligt, vad är det för skev syn på kvinnokroppen? Menar ni att magen inte trycks ihop, att man får en liten valk/valkar när man sitter t ex ”skräddare” som kissie gör? Ta en titt på er själva! och du kissie borde inte visa att du tar åt dig. Jävla kroppshets!!! Jävla amöbor!!!

 • Scented Candles

  Haha wtf, du ser INTE gravid ut.

 • Veronica

  Bakom den här skärmen sitter det en kvinna som är gravid på riktigt och skulle jag ha haft DEN magen som gravid så skulle jag undra om det ens fick plats någon bebis där inne. Oh lord, hon som skrev den kommentaren tycks aldrig själv ha suttit ner och tittat ner på sin mage eller sett en gravid kvinna sittandes. Någon midja har man ju minsann inte kvar…

  • Anonym

   Man har ju inte världens största mage under hela graviditeten. Tjejen kanske trodde Alexandra var i början på sin graviditet och inte hunnit få stor gravidmage ännu ?

 • Natalie

  Äh, jag har oxo en gravidkula när jag sitter sådär 😉

 • Danie

  Man brukar väl inte ställa den frågan utan låta personen själv ta upp det? Har två väninnor som fått den frågan utan att vara det, och då är det nog svårt att inte läsa in något i sin vikt. Det är också känsligt därför att folk runt omkring kanske inte vet om man försöker bli gravid men inte lyckas, om man fått missfall eller liknande. Jag tycker inte att man ska ta sej den friheten, att fråga rakt ut. Man kan inte förvänta sej att omgivningen ska ta hänsyn till saker som dom inte vet om, men som omgivning kan man vara lite taktfull. Det är ju heller ingen som går fram till någon och säger ”Nej, men hej! Har du inte gåt upp några kilo sen sist?!” medans många tillåter sej att säga motsatsen.

 • Alexandra

  Hej hej.
  Man frågar inte någon om den är gravid (sen särskriver man inte heller ”gravid mage”)! Jag skulle aldrig fråga någon om den är gravid, även om personen ser ut att vara i månad 9. Det kan bli så extremt fel.

 • Tess

  Brukar aldrig fråga om någon är gravid även om det är uppenbart, om personen är det brukar det komma fram i alla fall 🙂 Finns allt för många exempel på när vissa antagit det och så inte var fallet. Det blir bara sårande så jag tar inga risker!

 • M

  Seriöst? Du ser verkligen inte ut att ha någon gravidmage! Jag har blivit frågad det ett par gånger och jag tycker det är så sjukt oförskämt! Folk kan puta lite utan att vara gravida. Herre gud. Sluta sönderstudera kvinnors magar. Och tror du nu att någon är gravid så ha tålamod och vänta och se ifall det stämmer. Förr eller senare kommer det ett tillkännagivande i så fall. Så känner jag.

 • Madde

  Respektlös fråga och det syntes lång väg att personen frågade för att vara elak. Fick sitta med skämskudden när jag läste….

  Är så glad att jag inte är en offentlig person för jag förstår inte hur du klarar sånt här. Fan vad stark du är! Du är otroligt vacker. Dessutom är det helt omöjligt att se bra ut från alla vinklar och det är nog charmen med oss människor. ❤️

 • Linda

  man bör icke skriva ang. graviditet till någon om man inte är säker dvs.. :/

 • Diana

  Jag håller med, hon verkar ändå inte mena illa, det märker man ju. Och jag tror inte man ska vara så överkänslig att man tänker ”skriver man verkligen så till en tjej?” Man kanske inte gör det men ibland undrar man ju bara och då känns det som att alla här är så förbaskat känsliga och inte tål en endaste fråga. Så ja jag tycker man kan fråga om man uttrycker sig så fint som den här tjejen gjorde. Du såg lite gravid ut i just den klänningen, den var inte så bra, klänningen alltså, den la sig inte så smickrande. Men jag håller med, du skulle bli en SÅ GRYM mamma. Längtar tills den dagen någon fångar ditt hjärta, din själ och ditt liv så pass att du kan se dig en framtid med den personen och ha barn etc. <3

  ha en jättefin dag denna tisdag och hoppas du mår bättre idag.

 • Challe

  Nej du ser inte gravid ut vill jag börja med.
  Däremot undrar jag lite över dina pikar mot andra bloggare ang reklam på bloggen. Med tanke på att det är hur mycket som helst av reklam på din blogg så är du ju inte långt efter dom. Dock har du inga reklaminlägg men istället fyllt bloggen med reklambanners. Kanske inte ska säga så mycket om dina kollegor.

 • Sanna

  Varför skulle graviditet vara negativt- om någon undrar, låt dom undra, människor har långt ifrån samma syn på saker, det är bara svara och gå vidare med sitt liv ? Andras funderingar ska inte avgöra dig, du måste bearbeta bort den där osäkerheten.

 • Louise

  Snälla, fall inte offer för negativa kommentarer som rör ditt liv, ditt utseende och dina val.
  Kommentarer får du oavsett och ska du ta åt dig av alla så kommer du må så dåligt i längden. Strunta i dem och må bra, gör som du mår bra av.

 • Hemmabyggaren.se

  För det första så ser du inte gravid ut.
  Sen brukar folk vara så förvetna och ha åsikter om andra och älskar att prata om det eller förnedra någon annan.
  Det är bara skita i det , the life goes on ?

  PS : graviditet är något fint och en upplevelse alla skulle få uppleva både som blivande mamma och pappa.

 • Caroline

  Det är för du har smal midja kombinerat med breda höftben… du har SMAL midja.
  Hade det istället vare jag som sutte, så som du gör på den bilden. Så hade jag vart helrak i midje partiet, därför att jag INTE har någon midja.
  Det har med kroppsform att göra inte med ”gravidfettet” att göra.

  T.e.x. så hade även Candice Swanepoel (smal midja och breda höfter) också sett likadan ut som du gör.
  Medans tex Miranda Kerr (helrak utan midja) istället inte hade sett ut så… pga olika kroppsform helt enkelt.

 • Emelie

  Haha, alla ser väl lite smått gravida ut när man sitter och lutar sig framåt på det sättet? Hade du stått upp hade du antagligen sett lika smal ut som vanligt 😀

 • Nicole

  Vilken mail använder du?
  Går det bra att maila [email protected] ?

 • Emmy Laursen

  Hade nog inte blivit irriterad.. 😉

 • Sara

  Jag tycker verkligen INTE att man skriver en sån kommentar och jag tycker verkligen INTE att du ser gravid ut.

  Du är jättesnygg!!

  Tycker folk ska lära sig att hålla käft.

  Du är jättefin och du behöver verkligen inte gå ner i vikt. Din kropp är ju drömkroppen!!!!!

 • Linnéa

  Men älskade Kissan…. Du ser verkligen INTE gravid ut. Dessutom är du jättesnygg i dressen! Vem får inte en ring när man sitter sådär ihopkurad!? Bär den dressen med stolthelt!

 • Sofia

  Personligen skulle jag nog inte ta illa upp om någon frågade om jag är gravid. Skulle väl garvat och svarat ”nä, jag är bara tjock” eller något i den stilen. Men tycker man ska vara vääääldigt försiktig med den frågan för man vet aldrig hur den som får frågan reagerar. Det kan ju såra av flera olika anledningar! Och sen förstår jag inte riktigt varför man ens frågar en sån sak. Är man gravid och vill att folk ska veta det så säger man väl det.

  Tycker inte att du ser ett dugg gravid eller tjock ut för övrigt. Tror det kan vara något av en illusion, att det ser lite ut som en bula men egentligen är det bara att du är timglasformad. Men det verkar faktiskt som att tjejen som kommenterade menade väl, hon ser väl det hon vill se och hon vill ju uppenbarligen att du ska börja ploppa ut ungar helst igår. 🙂

 • Ana

  Jag råkade fråga någon IRL om de var gravida haha ja så är det ibland, kanske dumt att fråga om personen inte är det då kanske denna tror att denne är tjock vilket inte är själva meningen men jag har lärt mig att inte fråga mer 😛

 • Sara

  Jag blev irriterad idag när en dam frågade om jag var gravid. Vilket jag är i v.15 men tycker ändå inte folk har rätt att kommentera det på grund av deras nyfikenhet 🙂

 • Jenny

  Aldrig ok att fråga om nån är gravid, det är upp till var och en att berätta när man känner att man vill.

 • Katarina

  Nej, du ser inte gravid ut och nej, så kommenterar man inte även om man undrar.

 • Amanda

  Tycker aldrig att man ska fråga om någon är gravid eftersom de kan vara så känsligt ämne för vissa och de kan ligga något annat bakom till varför man kan se gravid ut.
  Fick frågan en gång då en också påpeka att jag hade fått mage.. Mitt svar va ”ne, jag har bara blivit allmänt fet” och så gick jag där ifrån för då va anledningen massa mediciner under en period.

 • L*

  Hade jag sett ut om du gör i den där byxdressen så hade jag också velat ha en sån!

 • Hemligt

  Du ser verkligen inte gravid ut!
  Jag fått höra flera ggr nu att jag ser gravid ut och folk har kommit fram och frågat om nr 2 är i magen, väldigt sårande. Jag vet att jag lagt ut lite och har mått dåligt av det och har försökt gå ner utan resultat. Att sen få höra att man ser gravid ut är inte kul
  Skärpning folk! Fråga inte sånt och kommentera inte om ni tycker någon blivit rundare om magen. Det är känsligt.

 • Maria

  Men hon kanske är 15 år? Hursom helst nej skulle aldrig säga det till en kvinna det är privat o himla klumpigt o säga så du skulle fråga vad hon menar med en sån fråga.

 • Cindy

  Rolig kommentar… 🙂 Folk har lust att kommentera det mesta 😉

 • S

  1. Nej man frågar verkligen inte folk om de är gravida. Det är oförskämt på så många nivåer. Det låter som en passiv-aggressiv kommentar. Enbart socialt inkompetenta kommenterar om andra är gravida bortsett från möjligen de närmaste vännerna, men inte ens vänner har rätt att fråga sådant anser jag. Är man gravid lär man berätta själv förr el senare,
  2. Ja Alexandra verkar ha låg självkänsla, å andra sidan tycker nog ingen det är kul att bli kallad gravid när man inte är det. Inte rocket science direkt.

 • Nattis

  Jag har själv fått frågan ”alltså inget elakt eller så, men är du gravid ?” Nej det är jag inte. Och hade jag varit det så hade jag berättat. Det är elakt, oförskämt, och ingen har rätt att fråga saker om min kropp. Blir bara arg när jag läser sånt här.

 • L

  Jag tycker folk ska ge fasen i att kommentera andras människors kroppar helt och hållet! Saker sagda i ”all välmening” kan göra så mycket skada. Precis som att folk till denna bild skriver ”nej du ser absoluuuut inte TJOCK/GRAVID UT!!! DU ÄR JU JÄTTEFIN!” — hör ni det där? Eller är vi bara så vana vid det, vid det här laget, att vi missar det helt? ”Nej du är inte tjock – du är fin” = tjock är fult? Kan vi bara sluta jämföra tjockhet med att vara ful? Jag vet, Det är svårt att avlära sig något man blivit indoktrinerad med sedan födseln, det är inte vårt fel – men det är väl fan dags nu att försöka? Alla kroppar är vackra, alla kroppar duger. Oavsett gravidmage, platt eller valkar. Tack!

 • Klara

  Fantastiska, starka, vackra du. Såg just detta klipp på youtube och jag ville bara påminna dig om hur bra du är. Det är så starkt och inspirerande att du talar om detta inför så många och att du vågar ha den insikt som du har. Det du blivit utsatt för talas det för lite om, och det är så fruktansvärt problematiskt. Att människor med inflytande som du väljer att lyfta frågor som utseendehets och näthat är så viktigt. Särskilt när målgruppen är unga kvinnor, som oftast är de som faller offer för dessa förtryck. Att inte prata och dela med sig skapar psykisk ohälsa. Det upprätthåller strukturer som leder till förtryck som dessa. Du gör skillnad och du är underbar.

 • Alexandra

  Det hör till kutym att inte ställa gravidfrågan. Även om personen är höggravid så håller man tyst tills personen själv tar upp det på tal. Ouppfostrat att fråga, Linnéa Lund. Skämmes!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *