Home made tapas

Som sagt åt vi ju tapas igår men fick inte riktigt nog och gjorde en egen variant ”hemma” i huset till lunch idag, och jag måste säga att det vart riktigt bra! 🙂 Min favorit ser ni på sista bilden, aubergine med fårost och honung på, så himla gott! Ni måste prova det, det är så enkelt. Bara på med allt och in i ugnen. Det vita vinet däremot var det ingen som tyckte om.. Ja förutom jag då 😉 Sött och bubbligt, precis som min personlighet hihi! Men det är ju bara bra, då får jag mer för mig själv. Skål!

Nej nu ska jag ner till poolen igen och sola lite till innan det börjar bli dags för oss att packa väskorna och åka hem. Lyckades inte få tag på ett tidigare flyg så missar första inspelningen imorgon med rix morgon zoo. Men jag är säker på att min partner Erik Myrlund kommer göra ett utmärkt jobb, speciellt när han vet att jag joinar honom på tisdagen 😉

IMG_1118

IMG_1120

IMG_1125

IMG_1123

Posted in: PICTURES
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *