När läsare frågar..

”Kan du tipsa om butiker som säljer snygga plus size kläder?” till en pinnsamal bloggare. Hur ska den tjejen kunna tipsa om plagg som hon aldrig använt sig av själv? Är det inte bättre då att gå till en ”plus size” tjej som bloggar och fråga henne istället? 🙂

Eller..

”Kan inte du berätta lite mer om hur en skönhetsoperation går till” till en bloggare som har opererat brösten (eller något annat). Lixom hallå, när man opereras så sövs man oftast ner. Man har ingen aning om vad som händer under tiden man sover. Det jag hade koll på var att när jag kom dit hade jag små bröst, och när jag vaknade hade jag ett par d-kupor. Kanske bäst att fråga en riktig kirurg? Jag litar personligen mer på en kirurg än på kissies senaste blogginlägg, or is it just me?

Eller..

”Kan inte du berätta hur man blir av med mammakilorna?” till en bloggare som aldrig fött barn? Som dessutom inte är en utbildad personlig tränare? Är det inte bättre att faktiskt fråga en PT? Eller fråga någon som har lyckats bli av med mammakilorna? Eller googla? Eller så kanske personen skickar den frågan till alla bloggare och hoppas på svar får alla, allt för att inte behöva gå till en personlig tränare som är expert inom området.. Jag vet inte..

Don’t get me wrong. Ni får ställa hur många frågor ni vill men dessa 3 frågor trillar in titt som tätt och jag suckar lite djupt varje gång. Det ni kan fråga mig om är vilket smink jag använder, vart mina kläder kommer ifrån, varför jag inte tycker som du inom vissa ämnen osv. Men vissa frågor kanske är bäst att ta med en expert 🙂 För det har hänt att jag får skit för jag har svarat på frågor som sedan inte visar sig stämma (för jag kan ju inte allting, jag utgår ju från det jag kan och vet). Som någon gång när någon hade fått ilningar i täderna av ett tandblekningstips. Då fick jag skiten för ungen inte visste vad källkritik var.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (30)
 • Annika

  Hej, jag frågade en gång om plus size butiker någon gång men det var mer för om du kanske vet butiker som inte jag vet om. Jag förstår vad du menar med det du skrev nu om det men jag vill uu ha tips på såna butiker för att du kanske vet fler än vad jag vet 🙂

  • Kissie

   okej förstår dig men samtidigt tycker jag att jag är helt fel människa att fråga. har ingen aning om några plus size butiker för jag är aldrig inne i några 😛 finns nog flera människor som har super mycket bättre koll än vad jag har haha <3

 • Diana

  Ha ha ha så sant, så rätt, så roligt. Ärligt så har du ju så rätt i det du skriver, hur kan man fråga om XXXL kläder till en XXXS 😀 Eller om gravidkilon till en som inte ens vet hur det är att vara gravid eller ens har en pt träning. Så kul, hur tänker man då. 😀 Stackars, måste ju vara rätt desperata människor, nu mernar jag inte nedlåtande utan ärligt, då frågar man vemsomhelst antar jag.

  • Annika

   Jag är inte desperat, man kan ju alltid bredda sin kunskap. Sen får alla människor i hela världen frågor som dom inte kan svaret på. Så det är inget fel att fråga.. Ingen fråga är dum. Men nu vet jag (och andra som frågat) svaret på frågan och ingen behöver lägga onödig energi på det 🙂

  • kurt

   Men en vän ska man kunna fråga om allt!!! O ditt haha varför då vilket sätt mot denna kvinna som bara ville ha lite hjälp otroligt att du inte tipsar henne o hjälper till. Så fungerar det inte att bara strunta i någon otroligt ego.

 • Karl

  Det finns inga dumma frågor, endast dumma människor.

 • Jasmine

  Haha, förlåt men va?
  Visst att du kanske vet något, men ändå..
  Detta gjorde min kväll ?

  Förresten, hoppade bungy förra veckan (finns en kort video i bloggen) , har du hoppat någon gång? Rekommenderar det starkt annars ?

 • Sara Ben's

  Oj, det där med mammakilon visste jag inte alls att du kunde få frågor om :0

 • Ana

  Men man måste väl ändå ha ett litet hum om sådana frågor, jag som inte har barn eller som aldrig har opererat mig eller aldrig vart stor vet ändå hur saker och ting går till för att man tar reda på det, lite allmänbildning är aldrig fel, min åsikt i alla fall…sedan visst vissa saker är ointressanta men sådant vet man bara så är det för mig i alla fall 🙂

 • elin

  Funderar du på att ta körkort?

  Här kommer en perfekt sida som kommer hjälpa dig igenom alla moment. Det finns även körlärare som rekommenderar dig vika delar som just DU behöver träna extra mycket på.

  Teoriportalen är en av de bästa sidorna jag testat.
  Finns ett GRATIS demo och sedan finns det olika medlemskap till olika låga priser.

  IN OCH KIKA

  http://www.teoriportalen.se

 • Märta

  Haha jag förstår dig verkligen, och det är klart en inte kan svara på hur en blir av med gravidkilon när en själv inte varit gravid, men det känns ju ändå hyfsat relevant att fråga om skönhetsoperationer då det är ngt du har gjort. Inte för att du ksk vet exakt, och det är klart en frågar en expert sen, men ser inget fel med att fråga det om en funderar över en skönhetsoperation. Eller den med plus size, en ksk inte förväntar sig att du ska kunna svara utförligt, men du ksk ändå har kontakter eller liknande som gör att du känner till fler butiker än vad en själv gör. Våga fråga!

 • Nettan

  Jao klart de kanske är lite konstiga frågor men jag som är lite större vet ju ändå vart man handla kläder för små personer 😛

 • Lol

  Innan man går igenom en op brukar kirurgen berätta i detalj vad som kommer pågå under op. Så egentligen är patienten medveten om vad som kommer pågå. Sen om man inte vill ha denna info så är det en annan grej. Jag har opererat bort min sjuka tjocktarm och jag kan berätta i detalj vad som pågick där trots att jag var sövd .

 • W

  Kan inte du berätta om kliniken där du gjorde dina bröst samt vad det kostade och hur nöjd du blev, hur det gick efter operationen? Hur snabbt det läkte osv.?

 • Augusto de Arruda Botelho

  Hi! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers?

  My last blog (wordpress) was hacked and I ended
  up losing a few months of hard work due to no data backup.
  Do you have any solutions to stop hackers?

 • Odell

  Awesome! Its truly remarkable paragraph, I have got much
  clear idea on the topic of from this paragraph.

 • Shantae

  Awesome! Its really awesome paragraph, I have got much clear idea
  on the topic of from this article.

 • Domingo

  Can I simply say what a comfort to find somebody who truly understands what they’re
  talking about on the net. You certainly understand how to bring a problem to light and make it important.
  More people really need to look at this and understand this side of your story.
  It’s surprising you’re not more popular since you most certainly possess
  the gift.

 • Anh

  I am now not sure where you’re getting your information, however
  good topic. I needs to spend a while learning much more or understanding more.

  Thank you for magnificent info I was in search of this info for
  my mission.

 • Georges Sadala

  Somebody essentially help to make seriously articles I’d state.
  That is the very first time I frequented your website page and up to
  now? I amazed with the research you made to create this particular publish incredible.
  Fantastic job!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *