Behöver en back up..

Hello darlings!

Har hunnit köra ett riktgt svettigt konditionspass på gymmet nyss. Känner äntligen att kroppen börjar hänga med i svängarna igen haha 🙂 Har känt mig så himla uppblåst dom senaste dagarna, misstänker att jag är känslig mot laktos så har börjat köpa laktosfria produkter när jag handlar mat. Sen äter jag ju mer vegetarianskt och det kanske har hjälp kroppen lite också. När man äter mycket rött kött och mejeriprodukter så kan kroppen kännas ”tyngre”, tycker jag iaf. När jag äter mer grönsaker, frukt och sånt som kroppen mår bra av har jag en lättare känsla 🙂

Annars då, jo jag ska in till stan strax för jag måste snabbt in på kontoret för att hämta upp ett paket som jag behöver till ett samarbete. Sen måste jag även kolla efter en back up dress ifall den jag beställde inte hinner komma.. Betalade till och med extra så den skulle komma dagen efter (dvs igår enligt kvittot) men det har den verkligen inte gjort.. 🙁 För kommer den för sent är det bara att skicka tillbaka, behöver ju inte den sen egentligen.

Ps. Videon med Gunilla ligger nu uppe på min kanal >LÄNK< men jag stör mig på fokusen.. Den ändrar sig och har sig. Men till nästa video ska jag ha lärt mig hur den ska bli mer stabil, lovar!

ro

Klänningen som jag har beställt, fick tipset av en läsare 🙂 Jag tänkte precis som modellen ha håret uppsatt, sen ha ett par längre ögrhängen och beiga, nätta klackar. Självklart kommer jag vara spraytanad och fräsch! Bokat tid hos bästa Stockholm beauty, dom kommer rädda min bränna i sommar haha!

Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *