Tack US =)

IMG_7615

IMG_7613

Titta vilket fint diplom jag fick av United Screens här om dagen 🙂 Så fint, tycker det är så mysigt att bli uppskattad på det sättet. Nu väntar jag bara på ett till diplom haha, nej men det är så att man får ett från youtube också när man når 100 k. Inte för det spelar någon roll men det är inte alla som kommer lyckas få ett sånt diplom, så det är klart jag uppskattar det till max! 🙂

Nu ska jag smörja in mig med bus, ikväll är det fest faktiskt. Hade helt glömt bot att det var ikväll, men det blir kul 🙂 Ska nog ha på mig en av mina nya klänningar från rebecca stella, eller eventuellt en klänning/ jumpisuit från na-kd.. Får se vilken som passar bäst 🙂 Det kommer helt klart bli en lugn kväll, det är ju måndag trots alla haha.. Någon måtta får det vara 😉 Med tanke på det kanske jag gör en ”följ med på fest- video”, hade inte det varit lite kul? Så får det bli!

Men först är det möte och jobb för min del.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *