Panos 30 år

Då var jag tillbaka från kvällens event 🙂 Jag tog med mig mina goda vän Janne och vi minglade loss på saft haha. Hade jättetrevligt men efter ca 2 timmar gav vi upp och rörde oss hem. Kändes lagomt en måndag lixom 🙂

Tack för alla tips ang klänningen btw, valde tillslut denna rosa sak istället. Kände att det vart för mycket urringning och ben på samma gång.. Gyllene regeln gäller, är klänningen kort skippar man urringningen och sedan tvärt om 😉 Klart man kan köra all in men kanske inte under ett sånt här event..

Nej nu blir det att sminka av mig, kolla vad jag fick i min goodiebag och sen klippa kvällens video till er, skoj va? 🙂 Försökte filma så mycket som möjligt men folk kan bli så nervösa när jag trycker kameran i ansiktet på dom.. Wonder why?? 😉

kissie janne

IMG_7620

kissie alexander erwik

Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *