Pic från Finest Awards

God morgon! 🙂

Måndag då, känns bra 🙂 Nu hoppas vi på att denna vecka kan bjuda på lite härligt väder också. Idag ska det gymmas, vi ska ha möten och jag måste spela in videos och boka tid för min hemska utväxt. Herregud vad det ska växa fort, bara för att jag valde att klippa det kort växer det ut som bara den nu haha. Jag klagar inte, men min utväxt syns ju redan efter andra dagen känns det som.. Inte lätt att vara smygpolack 🙁

Nej nu blir det på med gymkläderna, handla lite mat på vägen hem (blir bara sallad denna vecka) och sen blir det möte. Vill kolla på en resa idag också, Tel Aviv vart ju inte av pga skäl som dom flesta verkar förstå vilka dom är.. Frågan är vart och med vem, jag vill ha sol resten skiter jag iiiii.

Titta föresten vad jag hittade på nätet, eller på Hugo Rosas blogg rättare sagt. En liten härlig bild från Finest Awards 🙂 I brist på annat så kan jag ju publicera den här med. Madde, jag, Hugo, Michan och Lisa 🙂 Dock har jag ju tokretucherat denna bild haha, ni får leta upp orginalbilden så förstår ni vad jag menar 😉 Tar väl er 3 sekunder att hitta den. GO GO GO!

kissie finest awards

Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *