Valborg

Hej babes!

Hade verkligen fullt upp igår så hann inte blogga, och jag misstänker att jag kommer ha fullt upp idag också men ska försöka göra lite inlägg nu på morgonen 🙂 Idag har vi ju valborg, det blir inget uppsala för min del men vi ska fira och ha kul ändå. Först är det fördrink hos Sean, sen blir det dagsfest, sen blir det mellanfest och sen blir det fest på kvällen.. Jag kommer ju vara helt slut haha!

Igår testade vi ju poledancing och det var så himla kul, och idag har jag träningsvärk lite överallt.. På konstiga ställen där jag inte trodde att man ens hade muskler haha 😉 Jag har nog sträck nacken lite känner jag men det blir nog bättre under dagen.

Efter poledacingen stack jag till rapunzel en snabbis, sen filmade jag en video på stan och sen vart det häng hos united screens (dom jag jobbar med på youtube) och sen utgång på det 🙂 Heldag och helnatt, inte konstigt att jag inte hann blogga så mycket.
IMG_2313

IMG_2314

IMG_6167

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

You might also like

Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Caroline Roxy - Tabbouli Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX Josephine Qvist -

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *