Idag ska vi testa på…

.. Poledancing! 🙂 Så skoj det ska bli! Senast jag testade det var för något år sedan så det ska kännas härligt att få en stång mellan benen igen 😉 Denna gång ska allting filmas och dokumenteras till youtube så nu räcker det inte att bara se lite snygg ut på en bild hehe.. Så nu ska jag leta fram mina korta små poledancing shorts och göra mig redo för en intensiv timme.

Sen ska jag snabbt till rapunzel och sen blir det mingel hos Uniteed screens. Men sen fick jag en förfrågan på en video som ska upp redan på söndag och jag behöver göra den med en vän och jag tänkte direkt på Peter, men han sticker iväg imorgon till USA så vi måste göra den IDAG!! Känner mig lite stressad över det om jag ska vara ärlig… Hoppas jag får till det med tiden och hinner.. Men det är en väldigt rolig grej som vi ska filma så jag hoppas vi synkar bra med planeringen, för ni kommer tycka den är så rolig 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)

You might also like

Caroline Roxy - Tabbouli Caroline Roxy - Glow face Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL Josephine Qvist - A STAR IS BORN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *