Eyebrows on fleek

kissie ögonbryn

IMG_6159

Dipbrow från anastasia hittar ni >HÄR< (adlink)

Idag fick jag verkligen till ögonbrynen om jag får säga det själv 🙂 Jag testade min nya ögonbrynskräm för anastasia som jag köpte för ett tag sedan och den är så himla bra!! Älskar färgen, inte för varm, inte för kall och sen har den perfekt konsistens.. Den är i färgen Ash brown. Jag använde en sne, tunn sminkpensel för att forma mina ögonbryn samt en ögonbrynsmascara för att borsta upp hårstrårna. Så denna lilla burk får helt klart 4/5 kissies! 🙂 Den hade fått 5 om det inte var för att den blir lätt för mörkt och för skarp.

Nej nu måste jag sticka iväg hörrni, om 30 minuter ska vi rocka poledance. Vi hörs senare!

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: PICTURES, Skönhet
Kommentarer (61)

You might also like

Caroline Roxy - Jewelry love Caroline Roxy - Fresh face Caroline Roxy - Glow face Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *