Video – Try on Haul!

God morgon mina fina vänner.

Idag är jag lite ledsen och splittrad, men det är ingenting jag kan blogga om för jag måste visa respekt mot andra människor. Så jag får svälja mina känslor för tillfället och berätta för er vad som har hänt när det är klart.. 🙁

Här har ni en video som kom upp på min kanal tidigt imorse 🙂 En härlig try on haul med chiquelle. Men en fråga, gillar ni introt? Jag ville testa något nytt och det gick ganska bra om jag får säga det själv, för att vara gjord med imovie lixom 🙂 Haha nej har inte köpt final cut pro än, det beror på att min dator är så himla seg och jag funderar på om datorn ens skulle palla det.. Behöver nog köpa en ny, men samtidigt är det väl dumt att köpa en ny när denna fortfarande funkar? Eller hur?

youtube

Posted in: PICTURES, Videoblogg
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *