I need this in my life

Haha gud vad pinsamt.. Nyss plingade det på dörren, jag kikade ut och såg 2 små tjejer stå där. Jag tänkte direkt att det är grannarnas barn som vill komma hit och säga hej och det tycker jag inte är OK (vill ju kunna vara ifred när jag är hemma) så jag satt och gömde mig tills dom hade gått. Men när jag väl kommer ut står dom kvar och ville bara sälja godis.. Pinsamt, trodde ju att det var små fans till mig haha!! Aja 😉

På tal om något helt annat, titta vilka fina träningskläder jag hittade när jag nätshoppade lite 🙂 Vill så gärna ha dom, åååh. Dom lyser upp dom en sol haha, så fina. Tycker ni jag ska slå till?

 

adid
Tights – LÄNK // Topp – LÄNK // Väska – LÄNK // Skor – LÄNK // (adlinks)

Kommentarer (27)

You might also like

Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL Caroline Roxy - Fresh face Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *