Video – Story time!

Jag vet inte om jag har berättat om detta någon gång, någon stans men detta är faktiskt det jobbigaste jag varit med om. ÄVEN om jag skämtar bort det i videon, jag är sån som skämtar om allt. Till och med i förra videon om han som drogade mig, vad är fel på mig..? Haha aja, hoppas ni gillar den.

youtube

Posted in: PICTURES, Videoblogg
Kommentarer (38)

You might also like

Caroline Roxy - EFT-Tapping Caroline Roxy - Fresh face Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Caroline Roxy - Glow face
 • Ingela

  För det första är du jättesnygg i kort hår, ser väldigt classy ut och ljusår från tantigt 🙂

  För det andra, vilken mardröm! Eller ännu värre då, en mardröm i vaket tillstånd.

  För det tredje, vad du är rolig och smart. 🙂

 • Namile

  Det var ett tag sen jag kikade på dina updates och jag ville ba säga att du ser fresh o bättre ut än du gjorde innan… Love u

 • Lovisa Andersson

  Asså omg du är ju så fin i ditt hår !! Så jag röstar för allt i världen att du har kvar de som de är nu ,för det rockar du i.

 • Diana

  Så kul, så galet, så pinsamt. Tack för att du delar med dig finis, måste ha vart så vansinnigt sjukt att vakna upp naken ute i hallen! 😀

 • Göteborgsmamman 25årig tvåbarnsmamma

  Haha, exakt samma här! Men vafan, ett gott skratt förlänger livet!
  Kram <3

 • Mathilda

  Du måste behålla, du är så snygg i håret! Köp hellre clips då och sätt i nån gång då och då

 • Caroline

  Vore en asbra story i någon ungdomsfilm som tex american pie, men förstår att i verkligenheten är det mer än bara pinsamt!

  Och angående håret så tycker jag du klär i riktigt bra i det. Du ser mognare ut, men ser även fräscht sportig ut på ett feminint sätt.
  Tycker du ska köra på denna look ett tag till. Dock kan du ju spara ut ditt egna hår istället, och sedan därefter bedöma hur bra dina hårpiller är 🙂

 • Julia :)

  Du är med i ”uhohbro” s video om med smink och utan. Ville bara säga det, ha en fortsatt fina dag Alexandra! 🙂 p.s älskar ditt nya hår!

 • Karma

  Vet ni..jag har fått nog. Vi måste göra något för dessa fattiga tiggare som sitter överallt. Jag såg, I jakten på ett bättre liv på 2:an ikväll. Å det är precis det jag känner, varenda gång jag ser en ”tiggare”. Jag har allt, och den har inget, absolut inget. För de har inte det.

  Jag går hem till mitt vackra hem, jag har en lön som är som en miljon för dessa människor, jag har allt och de har ett skjul i plast, i bästa fall frigolit som isolerar.
  Jag kan duscha varenda dag. Jag kan äta mig mätt varenda dag. Men kvinnan jag såg idag, i dokumentären, hade fått ihop 20 kr, och klockan var 15 på eftermiddagen. Det är precis det jag tänker, varenda gång när jag ser dem..hur kan de ens överleva..

  Varför tycker vi att det är jobbigt? För de tycker vi.
  Jag hade en diskussion med en ”nära” person, för 2 år sen om hur jag känner, och skulden jag känner när jag går förbi dessa människor. Jag ler, det är det jag kan ge. Vaddå kan ge? Jag kan ge massor varje månad utan att gå på knäna. Det kan du också. Eller hur?! Men du förlikar dig med att det finns organisationer, och de organisationerna väljer Du eg. när det kniper inför julafton. Då blir vi generösa till omvärlden. Det kan få mig att kräkas rent ut sagt.

  Vi ska sitta där med våra feta julbord, sönderstressade för att hitta den perfekta julklappen, men så ger vi till organisationer, för att det är enkelt och vi känner oss som helgon.
  Varför ger vi inte resten av året? Du måste väl ändå ha tänkt det också?!

  Javisst, vi kan luta oss tillbaka till att vi ger inte för då kommer de ännu fler. Vi kan förlita oss till att det kommer bli bättre, att någon annan ska lösa grovjobbet, regeringen, politiken, de fattiga länderna.
  Men fram tills dess då? Vad ska det bli av hon som fick missfall i skjulet. Vad ska hända med dem som går ”hem” och fryser, skitig, fattig och lägger sig hungrig, efter en förnedrande dag i tiggeriets tecken?
  När vi ligger i våra Kungsängensängar, äter en bra frulle på morgonen och går till vårt sociala jobb och får vår i deras ögon ”miljonlön”. Dricker rödtjut för 200 kr på fredagen å klagar på vädret. För det är vi bra på. Vädret genomsyrar väldigt, å jag e så trött på det med.

  Amen alltså näe,.. vill ni vara med på en insamling?
  Ska vi ordna det. Å klädinsamling.
  Är DU med?
  Lajks gills inte den här gången, va inte så bekväm, delta istället….skriv något.. känn något. Nu gör VI något. För under tiden som samhället vräker ännu en stad av skjul med grävskopor och rosa politiskt korrekta avhysningsbesked så kan vi fanimej göra något. Eller hur?
  Det är ju inte så att du inte har råd? Sluta vara så bekväm. Gör något för en annan. Jag mår så jävla gott varenda gång jag gör det. Bättre än terapi. SÅ mycket BÄTTRE. Både för djur och för människa.
  Vilka är med?

 • Paula

  Ditt korta hår är så snyggt! Inte tantigt för fem öre..haha

 • Erika, sambo, New York liv

  Älskar ditt kortare hår det klär dig verkligen. KRAM
  http://erikalindgren.com/

 • Sara - Från 117kg till 59kg

  Som de andra redan skrivit: Jäklar va snygg du är! 🙂 Håret är verkligen superfint!!

  -36kg!
  Bara 19kg kvar 😀
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://hajnal.se

 • Sara

  Tycker du ska behålla korta håret! Du passar sååå bra i de!! Skitsnyggt

 • Michelle

  hahaha jag dör, jag har också gått naken i sömnen.. dock in till min mamma och hennes sambo och bara stod där sen gick ut igen.. aldrig mått så dåligt som när jag fick höra det och våga aldrig sova naken igen 😐 var iofs bara 12 då men ändå så jävla hemskt.. känns bra att man inte är ensam om det (y) x’D

 • Beautybird

  Åhh gud så nyfiken jag blev på den andra storyn, haha den med polisen involverad….

  http://www.nouw.com/Beautybird

 • En annan C

  Du är så modig som vågar berätta om något som du tycker är det jobbigaste som hänt dig. Har inte kollat videon än men ska imorgon 🙂 jag hade aldrig vågat berätta så offentligt om det som hänt i mitt liv som var det jobbigaste. <3 du är så stark men också mänsklig.

 • Ida

  Jag tycker du är jättefin i din nya frisyr! Du ser mycket vuxnare ut! 🙂

 • Kohlers - Toppbloggare- Makeup Artist - Skönhet och livsstil

  Något säger mig att det här förmodligen kommer hamna på skvallerbloggar och blaskor ändå haha, men kul att du delar med dig. Jag fick ett roligt morgonskratt, även fast det inte var det roligaste för dig! XD Kram!

 • Sofia

  Usch så otäckt! Tur i oturen att du ändå vaknade upp på ”rätt” ställe och att inte fel personer hjälpte dig.

 • Julia

  Håret looks amazing

 • Maj Svensson

  Hej alla fina <3
  Tycker detta är en toppensida ☺ ☺ ☺
  Jag vill tipsa er vart jag handlar för att tjäna pengar.
  Min favoritsida som säljer resor, barnartiklar, märkeskläder, inredning, smink m.m är: http://campadre.se/tipsa/7817?utm _source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=mgm

  Från dessa sidor handlar du från väldigt många butiker på nätet och får pengarna tillbaka: http://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e eller
  https://www.cashbacker.se/ny-medlem/194584 eller
  http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=302794

  Här har jag en favvosida till som erbjuder många varierande deals nära dig:
  http://letsdeal.se/r/45051/0
  Hoppas ni hittar någon bra sida att spara pengar genom <3

 • Ninna

  Nej, nej, nej inga extentions, du är så grymt fin i det kortare håret, fast egentligen är din nuvarande längd inte heller speciellt kort. Är ju vad man jämför med. Du har aldrig varit så fin i håret som du är nu!!!

 • M

  Behåll frisyren, du är skitsnygg i den!!!

 • anna

  Huuu vad jobbigt! Nu blev jag sjukt nyfiken på den andra historien! :-0 Ska du berätta den också?

 • Sandra

  Du är sjukt snygg med längden du har nu. Trodde inte du skulle passa i det men det ser vekligen sofistikerat och vuxet ut! Blev nyfiken på den sista storyn nu ;D du har ju redan berättat nästan allt xD

 • Märta

  Jo snälla berätta om den värre historien! Så himla kul att lyssna på sånt här och det var ju iallafall längesen eller hur? Skitbra video!

 • Bella

  åh gud vilken hemsk story :O stackars dig! Trösta dig med att din frilla iallafall är skitsnygg, du ska absolut låta det vara som det är, även om extensions också är jättefina på dig! Det kortare håret gör dock att du ser mer modern, vuxen och stilren ut. Kram på dig!

 • Zarah

  Tantens frisyr är ju hur snyggt som helst! 😀 Handlar ju bara om vad du gör med det! (har skippar det gråa)
  Har förövrigt hänt mig med: öl och sleepwalking. Jag befann mig på en kryssning mellan Sverige och Finland och hade iallafall tagit på mig ett täcke som jag gick runt med. När min kompis förstod att jag var borta och kallade på hjälp hittade väktarna mig på andra sidan båten helt förvirrad och fortfarande sovande! ”Man kan ju skratta åt det idag, iallafall… :)”
  http://nouw.com/zarahjasmine

 • ---> Nettan

  Hehe rolig historia 🙂 🙂

 • Paulina Sara

  Fy fan vad läskigt! Jag hade nog trott att jag blivit våldtagen lr kidnappad något sjukt =S

 • Linn

  För det första, ditt hår är såååååå snyggt!!
  Kan inte du berätta mer om när du går i sömnen, så galet och så intressant haha !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *