Får inte duscha =(

Hej bloggen!

Kul med all respons på inläggen jag får, me like! Har svarat på massa kommentarer så in och kika ifall jag svarade på just din fråga 🙂 Idag har vi torsdag och jag är frisk och pigg, betyder att jag får träna igen. Men vi har ett litet problem… Vi har dragit ner lite kakelplattor i badrummet bakom badkaret så jag kan inte bada eller duscha, och jag har ett möte klockan 13:00 idag. Har ingen lust att hon jag ska möta ska tänka ”gud vad Kissie luktar svett” lixom.. Haha och jag kan fan inte duscha på gymmet, jag vågar inte. Det förstår ni va? Precis när jag tvättar muffen kommer Lisa, 21 år med sin iphone in och ser Kissie naken lixom.. Nej usch ryser av tanken haha!! Så gymmet får vänta tills senare idag tills jag har kommit på någon bättre idé..

Nu blir det smink, frukost och sen möte. Sen ska jag spela in video också när jag kommer hem.. Lutar sig mot en story time, låter väl kul? Hörs snart igen!

kissie calvin klein

kissie clavin klein

Är vi trötta på mina tuttar i min Calvin Klein topp snart? Hihihi näääh…

Kommentarer (40)

You might also like

Josephine Qvist - A STAR IS BORN Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Josephine Qvist - HELLO LAPOINT Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *