Haft 2 härliga möten idag, och nu är Tel Aviv resan bokad. Ska bli så härligt att få komma bort, igen 😉 Där är det 30 grader så där blir det mer sol och bad. Men mer om det när det närmar sig.. Det blir i Maj som jag åker iväg.

Nu är jag hemma igen och fasar för hur jag ska göra med gymmet och situationen med duschen.. Väntar nog tills ikväll, mindre folk då tror jag.. Och du som undrade varför jag gör om i badrummet om jag ska flytta är det just därför, man höjer priset om man fixar till saker i lägenheten innan 🙂

Nu ska jag fixa iordning lite jobb med samarbetspartners, äta lite lunch med en vän som har kommit över och sedan försöka ta mig till gymmet. Haha så kul att det har blivit ett sånt problem bara för jag inte vågar duscha i en offentlig dusch. Men jag är ju som jag är.. Vågar ju lixom inte heller åka tunnelbanan.

snapchat

Ni följer mig på snapchat va? @hemligtjej91

Posted in: PICTURES
Kommentarer (19)

You might also like

Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Josephine Qvist - HELLO LAPOINT Josephine Qvist - Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB
 • Evelin

  Israel ? Inget annat land du kunde ha valt ? Inget land att sola och bada på, när gränsen ditt dör folk som dem dödar! Du kunde åkt till Australien eller något mer normalt, finare. Lycka till!

 • Carolina Carlson

  Lycka till, jag hade nog inte vågat duscha offentligt trots att jag inte är känd 😀

  Är det någon som vill ha en teckning på sig själv (eller ditt barn, husdjur eller någon annan du bryr dig om)?
  Kolla min blogg i så fall. Helt gratis!

 • Saga

  Jag känner mig så gammal och grå som inte har snapshat. Tjugoett år och tant, haha! 🙂

 • Ana

  Duscha annars hos familjen eller en vän, det är en lösning hehe 🙂

 • Natasha

  Selfien nere till vänster var skaaaaaadligt vacker!

 • Mjölk

  Nice att åka på semester! men Israel är ett riktigt terroriststat som dödar Palestinier. De själva har det fett bra men på andra sidan muren lever folk vars land förstörs och folk dödas av Israeler. Så på det sättet är det hemskt att åka dit.

 • Anna

  Vem åker du till Tel Aviv med? ❤️

 • Linnéa

  Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland! Nu med en helt ny design! Bloggen är under en ”explosion” och håller just nu att växa sig bland de största. Häng med i utvecklingen ni med! Min blogg är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in! Kramar!

 • Hugo

  Självklart jag gör det, älskar dina snaps och att du är så aktiv där <3 plus att jag älskar namnet hemligtjej91 haha <3 kika gärna in på min blogg http://lifebyhugoo.blogg.se/

 • mimi

  varför kan du inte duscha hos din pappa, bror eller någon annan kompis? Gjorde det när de renoverade mitt badrum.

 • Ceccce

  Roligt med semester !
  Din snapchat är jättebra där du alltid är aktiv 🙂

 • linda

  Läser bara dåliga kommentärer om Israel, för det första informera er noggrant Innan ni pratar illa om Israel!!!! Ni anar inte vad Israel går igenom förut och just ni i Israel händer saker 24/7 i Europa en gång om året, Israel är en stark och modig land, Europa skulle inte klara det som Israel går igenom varje dag!!!!!! iställer för att snacka illa om ett land ni borde informera er Bättre!!! blir så besviken att folk bara struntpratar utan att känna till sanningen!!!! Gud välsigna nu och för alltid det heliga landet!!!!! mitt hjärta är med dig Israel!!!!!

  • Mjölk2

   Det är kanske Palestinier du menar och inte Israeler. Hur kan man vara modig när man har ett modernt armé, stöd från USA och Europa men dödar folk på andra sidan gränsen som har ingenting.

 • Sara

  folk som pratar illa om israel är oftast lågutbildade människor eller muslimer.
  Israel är ett underbart land med underbara människor!!
  Man blir helt förälskad av landet du kommer att inse det när du är där Alexandra 🙂

  • Maria

   7 398 Palestinier döda bland dom 1537 minderåriga men ‘israel’ har förlorat 139 minderåriga. Så för dig Sara som sitter och pratar om hur fanastiskt Israel är helt sjuk. Du är säkert jude och försvara Israel. Israel och isrealer som bor i palestina efter att Britain gave dom Palestina och flyttade ditt dom från jordens alla hörn har ingen rätt att bosätta sig i ett land som inte är deras. Jag menar Googla israel efter 48-talet du kommer inte hitta något. Israel är och behandlar Plaestinierna så som Hitler behandlade dom. Och nej jag är inte antisemetisk.

 • Mimmi

  Du är såå snygg i kort hår tjejen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *