Jag hör så många tjejer säga ”min dröm är att bli en känd bloggerska” och sen när man går in på bloggen så uppdaterar dom kanske varannan, var tredje dag? Blir på riktigt frustrerad över det, kanske fjantigt jag vet haha men jag undrar vad folk tror en känd bloggerska är.. Eller vad det är som faktiskt krävs för att bli det. Vissa kanske iof nöjer sig med att bli bjuden på något event då och då och få en goodiebag, bara det kanske är stort och då förstår jag att man inte uppdaterar mer.. Men vill man leva på det gäller det att ligga i! Flera inlägg om dagen, bra bilder, roliga inlägg och verkligen leverera. Precis som i vilket annat jobb så gäller det att visa framfötterna.

En annan sak som jag i hemlighet blir irriterad över är när större bloggare helt enkelt skiter i sin blogg.. Jag får sån lust att be om lösenordet, be personen i fråga skicka lite bilder på sig själv till mig och jag fixar resten. Haha!! Har jag gått och blivit helt bloggtokig eller vadå? Jag tror nästan det..

Nej i vissa saker (som blogg) kan jag vara överdrivet driven! Det har jag varit sen jag startade bloggen, tror det handlar om att jag får bestämma över den helt själv.. Allting ligger i mina egna händer, hur stor den blir, hur mycket pengar jag drar in, hur mycket tid jag behöver lägga.. Ja, sen att det är fruktansvärt kul att vara bloggare 🙂 Fast det är mycket att göra, not gona lie.

kissie bloggar

Posted in: PICTURES
Kommentarer (55)

You might also like

Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Josephine Qvist - HELLO LAPOINT Josephine Qvist - Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB
 • Ellen

  Du är skitduktig på att blogga. Ingen kan säga något annat. Det håller alltid hög klass och du är ingen ”periodare” som mänga andra. Hög kvalité jämt.

 • Sara - Från 117kg till 59kg

  Därför jag gillar din blogg, känns som att varje kväll när jag går in så är det ett bra nytt innehåll från dagen 🙂

  -36kg!
  Bara 19kg kvar 😀
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://hajnal.se

 • Önskeinlägg!

  Kissie, jag har ett önskeinlägg från dig! Jag är/känner mig jättetjock och vill verkligen gå ner tio kilo innan sommaren (mitten av juni typ). Jag tror att många tänker så den här tiden på året! Kan du inte göra ett inlägg hur man går ner i vikt om man inte äter kött, fisk eller ägg? Och är aslat när det gäller mat, haha. Vet att du ju äter kött, men du är så smart så du kanske har tips ändå. Alltså det är så många dieter som går ut på att man ska äta kyckling och ägg tycker jag… Jag kan ju inte äta sallad alla måltider liksom… Vad äter man till frukost? Hehe är typ lost i pasta och smörgåslandet här!

  • Amanda

   Skippa pastan och smörgåsarna är mitt första tips och byt ut till bättre kolhydrater, ex fullkornspasta, knäckebröd, quinoa, ris mm
   Sedan gäller det i stort sett att göra av med mer än vad du äter, svårare än så är det inte

   • lr

    Jo de är ju det tyvärr…krävs massor av arbete och tid och speciellt om deadline är till Juni! Jag kan lova dig (du som vill förlora i vikt) inte kommer hinna det till Juni, det tar så mycket längre tid. Satsa på 1 år snarare, minst då! Och du låter ganska oerfaren så då tar det ännu längre tid dessvärre än om man vet hur man lägger upp ett viktminskningsprogramm etc.
    Jag har tränat seriöst tidigare så jag vet =)

    Man kör promenader på morgonen innan frukost(fastande mage) och tränar måttligt på sidan om,, förbränningen hålls igång så länge du tränar och för en seriös tränare så hålls den igång även under viloperioder…men dit är de långt! För en nybörjare kan det va bra att börja med prom/3 gr/V sedan uttöka efter nån månad.
    Ät mindre kolhydrater, mycket grönt och protein. Undvik skit helt enkelt och ät vanlig husman.

  • Sandra

   Varför ska Kissie som äter både kött, fisk och ägg göra det? Är det inte lättare att kolla upp det hos någon som faktiskt äter så? Googla ”ner i vikt utan kött” eller liknande istället, tips.

   • Önskeinlägg!

    Tack för svar! Jag vet ju att Kissie äter kött och allt, men som jag skrev tänkte jag att hon ändå kanske hade nåt tips… Eller att hon bara uppskattar när man önskar inlägg, ibland frågar hon ju efter det! Hon är ju bra på det där med näring och ibland skriver att hon vill äta mer vegetariskt. Men men, jag hade väl fel då 🙂 Och tack för tipsen om att googla, haha, älskar sånt…

  • Kissie

   som någon annan skrev borde du kanske inte fråga mig då jag har en helt annan diet och jag vet inte svaret på din fråga. Kolla om du hittar någon bloggare med samma diet som du och fråga hen? Eller kolla med dietist 🙂

 • Iz

  Sen tror jag det äe väldigt svårt för nya bloggare att lyckas. Du startade din tidigt och lyckades bli rejält stor. Börjar man idag så finns det hur många som helst med likande liv eller finnare kläder eller starkare story. Tror det är tufft

  • EvaH

   Du har helt rätt. Med all säkerhet skulle tex kissies.se inte blivit någon stor blogg om den hade startats nu. Inte för att den är mer ointressant än andra bloggar utan för att utbudet av bloggar är så stort och folk klickar mest in på de redan som redan är etablerade samt på kändisars bloggar. För att starta en blogg nu behövs först och främst en bra idé – något som skiljer den från mängden i sin niche – och en vilja att jobba hårt för att få bloggen uppmärksammad. Ett bra exempel är tjejen som startat Bloggbevakning som gjort en raketkarriär med sin blogg. Men tror att det mest är för att hon som skriver den är en lite äldre tjej som ”varit med ett tag”, gjort en massa olika saker och är bra på att skriva samt uppdaterar flitigt. Men för de flesta blir väl rådet ”don’t quit your day job” så att säga…. Men det kommer ju nya saker att hoppa på hela tiden, lika som att bloggandet var nytt för flera år sedan, så för de som vill ha, det de tror är, ett enkelt och glammigt yrke där man ”tjänar en massa pengar, har ingen chef och jobbar när det passar en” så gäller det att hänga med i vad som händer i världen, ny teknik, nya trender, etc.

   • Kissie

    Inte för att vara sån.. Men jag tror jag hade lyckats bra om jag hade startat min nu. Jag är sån som inte ger upp och tycker detta är sjukt kul. En bra uppdatering och bra bilder kommer man väldigt långt med. Lite provocerade åsikter, ja då åker man upp på toppen lite till.. Sen är det ingen hemlighet att jag startade min blogg i rätt tid, det gjorde jag verkligen! Men flera andra som startade sin blogg när jag gjorde det är sjukt dåliga på att blogga idag (haha sorry) men så är det..

    • EvaH

     OK lite delade meningar här – men du skulle nog ha fått jobba hårdare och är inte säker på att provocera är rätta vägen att gå nu för tiden. Men ingen kan ta ifrån dig att du gjort en intressant resa och jag menade ingen kritik mot dig – var bara min personliga sakliga åsikt. Jag läser ju din blogg så tydligen gillar jag den -:)

     • Kissie

      nej jag menar inte att man ska provocera utan att den vägen finns om man känner att man behöver ta den. Sen att provocera och provocera.. Jag tycker folk i allmänhet idag är skiträdda för att råka trampa någon på tårna. är man sig själv och det provocerar, kör på. Förstår du var jag menar? Jag menar inte ”Kissie provocera” haha.

  • Kissie

   jo det är klart.. Men det handlar ju inte bara om fina kläder, jag personligen älskar folk med stark personlighet. Typ Katrin Z haha!

 • Mikaela

  Du har hittat ett jobb som du verkligen brinner för. Jag hoppas att jag oså gör de en vacker dag 🙂 vet inte vad jag vill göra av livet medans alla kompisar bestämt sig sen länge. Du har hittat helt rätt yrke för dig och du är menad till att blogga,du är grym på det 🙂 du är en av mina största förebilder. Du har byggt upp allt från inget o du har inte åkt på ett guldigt bananskal hela vägen. Så imponerad! <3

 • Dina

  Håller helt med! Blir faktiskt irriterad när jag ser att en person har ”lyckats” genom att jag t.ex tycker att bloggen är intressant och personen får då beröm, jobb, gåvor eller blir bjuden till hit och dit. Men sedan helt plötsligt lägger dom av och bloggar typ 3 gånger i veckan. Varför ska man ge upp när det går så bra??

 • Caroline

  Ja… för småbloggare är det ju inte så viktigt att de inte uppdatera så ofta. Men de som vill BLI stora bör ju lägga upp fler inlägg.
  Och för de som REDAN är stora borde definitivt lägga upp flera inlägg om dagen. De tjänar trots att pengar på sin blogg/jobb, så man tycker de borde ta sitt jobb seriöst med.

 • Sabina

  Typ Isabell Strömberg. Hur kan hon ens leva på sin blogg?

 • My Johansson

  Håller med dig, förstår dock att man som liten bloggare tappar lusten när ingen läser ens blogg. Men det är ju som hönan och ägget. Inlägg föder läsare samtidigt som läsare på något vis föder inlägg.

  Jag har aldrig läst din blogg innan och vet inte om du kanske redan har gjort ett liknande inlägg. Men det hade varit både intressant och hjälpsamt om du som faktiskt har lyckats kunde ge lite konkreta tips till de som är seriösa med sitt bloggande. Alltså kanske lite mer än bra bilder och roliga inlägg, när man har det, hur tar man sig vidare? Tack

  • Kissie

   jag har gjort en video på min youtube-kanal om det (youtube.com/alexandrakissienilss).Kika in den, där är det ärliga tips. Nu är videon 2 år gammal så ska nog ta mig tiden och göra en ny, uppdaterad 🙂 Så håll koll på youtube så kommer det upp! Sen testa googla ”kissie bloggtips” kommer säkert flera gamla inlägg upp.

   • Linda

    Vore superkul med en uppdaterad video ang. bloggtips! Eller om du kanske tom. har tid och lust att spana in på några av dina läsares bloggar och lämna en liten kommentar om vad du tycker är bra resp. mindre bra, vore ju superkul 😀

 • L

  Men om man nu inte lever på bloggen så kan det väl vara väldigt svårt för vissa att uppdatera multipla gånger varje dag. För lever man inte på bloggen har man antagligen något annat man också måste göra. (jobb, skola, familj etc)

  T ex om en person kanske har författardrömmar och har en eller ett par romaner i huvudet så är det ju inte helt enkelt att bara lägga sitt ”ordinarie liv” på vänt och skriva på sin bok 40 timmar i veckan för att få fram en produkt som sen kanske ändå inte når framgång. Skulle andra då säga till den här personen ”du kan inte bli författare för du skriver för sporadiskt”?
  Tyvärr kan man inte alltid bara lägga allt åt sidan hux flux och ägna sig åt sin dröm (även om det vore underbart).

 • Josefin Ogarp

  Du ska ha all cred till ditt jobb med bloggen!
  Kvalité rakt genom. Hatar också storbloggare som är just storbloggare för att dom varit med från början, men deras bloggar suger med mobilbilder och bara sponsrade inlägg. Så tråkigt!

 • Mathilda

  Du är verkligen så duktig och ambitiös med ditt bloggande. Jag sj lever ett tråkigt svenssonliv, haha, men så läser man din blogg och får uppleva massa roligt genom dig….nu svamlar jag, men som sagt din blogg är så bra! Fortsätt precis som du gör, gärna mer videos 🙂

 • Maria

  En stor anledning till att jag är så frekvent på din blogg är för att du även är frekvent på den. Av de bloggar jag läser är du absolut bäst på att uppdatera. Oavsett om du är sjuk, på semester eller har en miljon saker för dig.

  Ditt bloggande är ett företag och du levererar varje dag.

 • En annan C

  Ja din blogg kan man alltid lita på 🙂 du är grymt duktig på sociala medier. Tycker det är en skön stämning på din blogg också.

 • Anonym

  Tror det beror på att man inte har lust att skriva när ens statistik är så låg tyvärr annars om jag hade många sidvisningar hade jag personligen skrivit 5 inlägg på en dag

  • Kissie

   ja men man får inte fler sidovisningar om man inte levererar. Så är det. Sen får man ju kommentera mycket hos andra så dom ser din uppdatering. det händer inte av sig själv.

 • Evahle - en blogg om psykisk hälsa

  Jag försöker uppdatera min blogg ca 2-3 gånger per dag. Just nu är det dock sämre då jag var tvungen att avliva min hund igår så har inte riktigt orken att tänka på att skriva just nu, men har några planerade inlägg som kommer upp under veckan i alla fall. :/

 • Paula

  Du har helt rätt, samtidigt som jag fattar inte hur visa stor bloggar kan vara så stora med tanke på att visa av dom inte tar så fina bilder egentligen och innehållet inte alls så intressant. Jag läser två svenska stor bloggar idag resten är ”små” bloggar, känns som dom mindre bloggarna har bättre ”kvalité”.

 • Vendela&Vanessa/Tvillingbloggen

  Håller helt med! Det är sååå tråkigt med stora bloggare som inte uppdaterar så ofta! Vi är två tvillingsystrar som bloggar och det Skulle vara kul om du ville kika in på den, vi uppdaterar minst två ggr varje dag, just nu befinner vi oss i LA! Kram http://wlaukkanens.se

 • Isabelle

  Det är få som förstår hur sjukt mycket jobb som ligger bakom ett inlägg. Man ska inte bara skriva texten, utan ta bilder, lägga upp inlägget vid rätt tillfälle och i rätt ordning.
  Och framförallt ska man alltid ha kreativiteten påslagen.

  Mycket jobb men kul.

  // http://Www.nouw.com/Belliblonkan

 • Sara

  Jag håller med dig på många sätt, och jag tycker absolut att du är den bloggaren som uppdaterar mest (ofta, varierat, fina bilder osv). Men samtidigt tycker jag inte att det är så lätt att orka satsa på en blogg man inte tjänar något på. Jobbar man heltid med något annat och samtidigt vid sidan om ska foto och blogga flera gånger om dagen, dag efter dag, utan att tjäna något alls och knappt ha någon som läser slutar det inte alltid så bra. Jag kämpade ganska länge, men höll på att gå in i väggen av det, så jag insåg att jag inte kunde fortsätta så. Skulle jag ha bloggen som enda jobb skulle jag gärna uppdatera flera gånger per dag, men nu med annat heltidsjobb känner jag att jag inte klarar det psykiskt, tyvärr..

  • Kissie

   när jag menar ”storbloggare” så menar jag lönen som kommer till också. jag förstår helt klart om man har jobb på sidan om, men då får man hitta andra vägar. Och vill man byta karriär är det tyvärr bara att köra dubbelt ett tag. Kram

   • Sara

    Jag förstår hur du menar, men för mig blev det i alla fall lite för mycket att både jobba och försöka blogga bra vid sidan om. Speciellt när man hade bara några få läsare.. 😛 Men du imponerar på mig, jag tycker din blogg blir bättre och bättre hela tiden! 🙂 Kram

 • Ramona

  Tycker du har en otroligt fin blogg och jag är imponerad av alla stora bloggare då jag vet hur mycket tid och jobb det ligger bakom en så stor blogg 🙂
  Tack för du inspirerar, ha en strålande dag. Kram

 • Anna

  Det krävs verkligen jobb för att bli storbloggare så att tro att man blir det genom så få inlägg är verkligen svårt, om man inte är superkänd sen innan kanske. Du är däremot grym på att uppdatera ?

 • Sandra

  Kissie, Du borde säga detta till Keela eftersom ni är vänner. Hon borde inte kalla sig för bloggare eller youtubare längre för hon updaterar i princip aldrig, och gör hon det så är hon alltid sjuk och beklagar sig om och om igen. Att total ignorera bloggen/Youtube och lägga ut en selfie på insta och 1 video i veckan när man varit bortrest 3 månader och kommit hem är att inte bry sig längre. Tragiskt att hon ens kunde bli nominerad till guldtuben jämtemot dig.
  Stor skillnad hon och dig. Du bryr dig och tar ditt blogg jobb på allvar! Hon verkar bara leva på det hon tjänat in och glida
  runt på ett bananskal medans ni andra sliter.
  Tråkigt.

 • anna

  Tycker du är jätteduktig på att uppdatera och verkar vara en driven person 🙂
  På tal om det, för några år sen brukade du rita små tecknade figurer. Det var ju på skämtnivå, men jag har fått för mig att du är bra på att teckna och är kreativ av dig. Gäller ju också dina hennamålningar :). Jag undrar om du har tänkt på att utveckla den här sidan av dig? Kanske testa att måla eller rita? Kanske grafisk design? Du borde testa!

 • Mia

  Du är verkligen på en helt annan nivå än de andra bloggarna! Alla inlägg känns genomtänkta, ostressade och bra mix på innehåll, du har återkommande inlägg (typ ”finn felet” och ”inne & utelistan”) och skapar diskussion. Du uppdatarar ofta och inte bara för att fylla din kvot utan det du faktiskt lägger upp är bra också. Och du är duktig på att svara på kommentarer! Sånt bidrar verkligen till att man känner sig närmare dig 🙂 Youtube har också gjort att man får en tydligare bild av hur du är och tycker du verkar underbart härlig <3

 • lr

  Ogillar starkt kända bloggare som vet att de inte behöver uppdatera för att få läsare/följare och därför skiter i det! Usch snacka om att lata sig och njuta utan att ha arbetat för det.
  Nej då tycker jag man ska lyfta fram de mindre synliga bloggarna som faktiskt kämpar för sin blogg och brinner för det.

  Du har helt rätt!

 • Marianne

  Vad ytligt liv om yta hår kläder mm. Så glad jag har ett riktigt yrke med bra utbildning o hjälper andra. Dessa bloggare som bara hela tiden fokuserar på sej själv o sitt fantasiliv o drar in pengar på det. Tack gud o det finns människor som hkälper andra o insidan vikticare än den hemska blogg ytan nej fy.

 • :)

  Jag ogillar när okända bloggare skriver om sin vardag. No offense, men ingen vill läsa om Lisa, 19 år, i Skövde, och vad hon åt till frukost. Vardagsinlägg är bara intressant när man redan är känd. Så, småbloggare borde VERKLIGEN anstränga sig för att skriva intressanta inlägg. (Förstår i övrigt inte hur Kenza kan ha läsare fortfarande, hennes blogginlägg är typ 19 bilder på samma outfit och typ tre meningar text. Vad fasen. Du driver ett företag där du säljer kläder, skriv om det! Superintressant ju!)

 • Sofia - bipolär och f.d laestadian

  Stör mig också på när storbloggare bara lägger upp skitinlägg :/ Kanske ligger något bakom dock det vet man ju inte!

 • Julia

  Hur gör du för att våga ? Och hur känns det egentligen när det är ditt liv och du är ju centrum för bloggen, produkten så att säga 🙂

  Jag tycker det är extremt coolt att du vågar och har kommit så långt. Din blogg känns verkligen genomarbetad med roliga inlägg och inte de här ” det här gör jag idag, här är en selfie, och här är en meningslös bild på en soptunna ” Jag läser din blogg som en bok, varje inlägg är som en liten story. Den är underhållande och rolig.

 • jennie

  Mycket bra variation, man kan verkligen undra hur många storbloggare tänker när dom slutar blogga typ…blir ju inget roligt att följa dom då!

  hls http://www.missjennie.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *