Frulle

Hej bloggen!

Jag känner mig hur frisk som helst förutom att min näsa har typ snorat ihjäl sig inatt och den är helt knaprig av allt snor.. Varsågoda, bjuder på din informationen. Ville gärna måla upp en bild hur det ser ut där inne just nu.. Men annars är jag frisk och det är ju så himla skönt! 🙂 Men träningen får vänta tills imorgon så jag inte gör något dumt..

Såhär såg dagen frulle ut. Knäckebröd med ägg och kaviar (så gott), ett glas vatten med frukt samt hårtabletter som jag nu har varit duktig och tagit varje dag. Jag tycker nämligen om att slarva med piller annars, jag lovar mig själv att äta dom varje dag. Håller 2 max 3 dagar.. Men nu har jag gjort det i ca 3 veckor 🙂 Kan inte säga att jag ser någon skillnad än såklart. Målet är ju givetvis att få tjockare, friskare hår så jag slippa hårförlängningar helt och ändå ha längre hår sen. Därför jag klippte av det också, bort med allt det slitna och ”börja om på nytt”. Även om jag älskar min frisyr just nu 🙂

IMG_4613

IMG_4615

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)
 • Johanna

  Kanske du är pollenallergisk…

 • Viktor

  Men fyfan, jag äter naturgodis nu… Som är knaprigt… Uschhh
  jagarviktor.blogg.se

 • Josefin Ogarp

  Jag kan äta knäcke med ägg och kaviar som godis på kvällen 🙂 Så himla gott!!

 • Linda

  Själv äter man finncrisp med ost 🙂

 • anna

  Jag har köpt en liten vecko-dosett på apoteket. Jag har märkt att dom gångerna jag har fyllt min dosett så kommer jag oftare ihåg att ta mina piller. Det blir mer naturligt. Låter dosetten ligga framme så man blir påmind. Ser bättre ut än massa pillerburkar framme. Min är röd och fin 🙂

 • Maria

  Jag är också en pillerslarvare. Nu tar jag tabletter dock som jag MÅSTE ta, annars blir jag sjuk. Så jag köpte en dosett från apoteket för 60 kronor.
  Gör det du också om du nu verkligen verkligen gärna vill ta de här tabletterna (och kanske fler tabletter, vad vet jag). Dosetten ligger på handfatet i badrummet så då ser jag den varje dag jag borstar tänderna, antingen på morgonen eller kvällen.

 • Anna

  Haha fick en perfekt bild av det, tackar ?

 • Caroline

  Ta och jämför med bild från när du startade med tabletterna, och ta en ny bild på ditt hår om MINST 3 månader.
  Vårat långsamma skandinaviska hår behöver växa till sig innan man ser skillnad.
  Generellt växer ju håret 1-2cm per månad. Hoppas du ser skillnad sedan 🙂

 • Marie

  Hej Kissie tycker det är jättefin frisyr väldigt fint jag har en fråga vart har du köpt den läckra muggen i glas med sugrör och lock jätteläckert skulle vilja ha tag på såna bor inte i Stockholm men det kanske går att få såna skickade ??
  hälsningar
  Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *