The IT bag

gucci

Jag är så sugen på Guccis senaste väskor, hur härliga är inte dom? 🙂 Väldigt klassiska fast med en modern twist. Kollade lite på dom när jag var i Spanien men lät bli då vi har en guccibutik här hemma, lika bra att tänka på det och göra köpet här. Men vet ni vad jag gjorde nyss? Jo klickade hem min rosa Givenchy väska, wihoo! <3 Den kommer vara så aktuell nu i vår till alla outfits. Visar den såfort den har kommit, såklart.

Jag kan inte komma över att jag vart nominerad som årets modeblogg btw.. Är jag ens en ”modeblogggerska”? Jag ser mig inte som det iaf haha.. Men det är självklart himla kul och jag är stolt som en tupp över att vara nominerad haha 🙂 Ni vet att ni röstar >HÄR< om ni är sugna på att göra det, ni vet ju hur glad jag blir ifall ni röstar. Måste börja spana efter en klänning snart också.. Det är ju ett tag kvar men ändå..

Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *