Tack för tipsen om vart man kan hitta chanel butiken, så imorgon blir det raka vägen till puerto banos 🙂 Vi har ju bil här så det är inga problem att åka runt, skönt va? Jag är så redo för en rosa chanel så hoppas den finns där, det är alltid så utplockat i deras butiker. Därför kollar jag gärna här och inte väntar tills butiken öppnar i Stockholm, misstänker att alla fashionbloggerskor kommer springa dit och roffa åt sig varenda boy bag som finns på hyllorna haha! Hoppas att bloggerskorna här inte är lika ivriga och lämnat kvar en åt mig.. *hoppas går ju alltid* Så jag väntar med den rosa balencigan och rockar en chanel, någon måtta får det vara.

Nej nu blir det att duscha, smörja in sig ordentligt och sen hoppa i sängs. Solen tar verkligen på en här! Och nej jag är inte här ensam btw.. Såg att någon kommenterade det lite snabbt när jag hade wifi på ett fik. Men dom jag är här med vill inte vara med på bild eller videos så det är bara att gilla läget. Så ni får vila era ögon på bilder på mig och endast mig.

Hörs imorgon bloggen!


 

Posted in: PICTURES

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Caroline Roxy - Summer heat Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *