Jag har ju massa glossyboxar hemma som jag har sparat, och nu håller jag på att förvandla dom till vackra förvarningsboxar i marmor! 🙂 Så himla enkelt, trendigt och snyggt. Som sagt köpte jag plasten från panduro och dom är självhäftande så det går superfort att klä om det du vill klä om. Dessutom kan man återanvända plasten ifall man värmer upp den med en hårfön, hur smart är inte det?? Kan dock tänka mig att det är lite knepigt ifall det är papper, men klär du om ett bord tex tror jag inte det är några problem.

Jag har ca 3 boxar till som jag ska fixa iordning, vet inte riktigt vad jag ska ha i dom men det är minsta problemet. Har så mycket grejer som behöver förvarning så jag kommer på något bra 🙂 Detta är ett grymt tips ifall ni vill ge bort en söt box till en vän med något gulligt inuti. Som sagt går detta superfort och jag är ju ingen pysselmänniska men detta gick ju hur bra som helst 🙂

Ps. På hörnen av boxen använde jag vanlig, genomskinit tejp för att platta ner överflödig plast som jag inte lyckades vika in eller klippa bort.
kissie marmorboxar

IMG_2755

IMG_2758

kissie marmorbox

Posted in: PICTURES
Kommentarer (32)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *