Go Molly!

Hej bloggen!

Kollade ni på Mello igår? Det gjorde jag och jag ryyyste när jag hörde Mollys låt, så bra! 🙂 Jag tror hon har en stor chans till att vinna hela skiten faktiskt.. Jag om någon kan avgöra sånt (lol). Och såg ni hennes snygga naglar… Självklart är det grymma Celina som gjorde dom 😉 Haha! Ska dit imorgon och få ett par mello-naglar själv. Var ju jättelänge sen nu när jag var där – eller hur? Jag är redo för att bli av med kinesnaglarna som jag fick göra som nödlösning. Inte bestämt mig för hur dom ska se ut än men det löser sig.. Om inte ni har lite tips och förslag? 

Nu ska jag klä på mig för det ska brunchas med tjejerna i stan, myspys! 🙂 Vi ska till Radisson Waterfront, hört att brunchen där ska vara brutalt god. Jag är redo för pannkakor, kaffe, juice och hela köret!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *