Swiss Eyes

Brukar ni ha problem med röda ögon? Man kan ju få det av många anledning, för lite sömn, alkohol, torra ögon från kontaktlinser eller för många timmar framför TVn, datorn eller telefonen.. Något som hjälper mot detta är ögondroppar men det är inte det lättaste att få tag på här i Sverige tyvärr 🙁 Många ögondroppar som säljs innehåller ämnen som inte är tillåtna här i Sverige eller är receptbelagda.

Därför vill jag tipsa om en produkt som heter Swiss Eyes 🙂 Det är ögondroppar som funkar kanon mot röda, trötta och torra ögon och innehåller inga skadliga och otillåtna ämnen och därför kan man köpa den helt lagligt här i Sverige! 🙂  Man kan till och med använda Swiss Eyes om man har kontaktlinser.

IMG_2609

Jag testade den här om dagen och förutom att den tog bort det röda från ögonen och det funkade jättebra! Sen kändes som mindre irriterande, typ som när man är törstig och dricker ett glas svalkande vatten, fast i ögonen då! Haha kanske låter knäppt men det var så det kändes.

Jag har ordnat en rabattkod till er som är ”KISSEYES” kan du köpa 2st Swiss Eyes för endast 199 kr (ord pris 299) och fri frakt 🙂 Ni kommer till produkten >HÄR<
IMG_2556-Recovered

// Inlägget är i samarbete med

Posted in: PICTURES
Kommentarer (52)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *