Inne & Ute listan

inne

Highlighter

En ordentlig, skimmrig highlighter på kindbenen is the shit just nu. Alla tjejer på Instagram har ordentliga skimmriga kindben. Det är riktgt snyggt och det är så lätt att få till hemma, man kan dessutom använda sig av en ögonskugga, läppstift eller något annat som man hittar i sminklådan. Det gör inget om du applicerar för mycket, just nu är det more is more..

high

Bomberjackan

Ja bomberjackan är superhet fortfarande och den är så aktuell i vår 🙂 Fast nu tycker jag man ska våga testa olika färger istället för bara grön och svart. Dom kommer ju i så många olika färger, vad sägs om marinblå, vit, röd, eller varför inte rosa? Jag har inskaffat en vit med gulddetaljer, den är sååå snygg och längtar tills jag får använda den till ett par tighta, slitna jeans och ett par vita sneakers. Så fräscht och sportigt!

bomber

Kort hår.

Kort hår är hett och så snyggt. Jag ska gå ännu kortare och ännu ljusare tänkte jag 🙂 Hej då löshår! Eller nej okej inte helt kommer troligtvis ha förtjockning hehe.. Lite får man fuska 😉 Men det är alltså så mycket mer inne med kortare hår än det där superlånga löshåret, men det visste ni va?

Alla bloggare börjar köra på det också, och visst det är tråkigt att alla kör på det kanske MEN DET ÄR JU SNYGGT! Klart alla vill haka på den trenden 🙂

kort

ute

Solarium.

Är inte det konstigt att folk fortfarande lägger sig frivilligt i solarium? Typ som feta människor som trycker i sig massa fett, man vet att det är dödligt och inte bra för kroppen men ändå gör man det.  Sålänge det finns dumma människor kommer det finnas solarium antar jag..

 

Elite singlar.

Ni kan inte ha missat den reklamen på TV va? Pinsammaste reklamen och idén på länge. Det är alltså en dejting app/ sida där man ska matchas ihop med människor som är lika ”viktiga” som än själv. Dvs för människor men för stort ego, som ska ha ett bättre jobb än andra, högre utbildning osv. Jag ser det bara som en sida för unga tjejer att leta efter rika gubbar.

Jag skulle aldrig vilja dejta någon som faktiskt har sökt sig till den sidan för dom måste ju anse sig själva vara lite bättre än andra. Eller så letar dom efter en rik partner för hon eller han faktiskt inte har pengar själv, men gärna låtsas som det.

Detta kom jag att tänka på efter att brorsan hade bloggat om det (länk). Han har så rätt i det han skriver. Sen är jag lite förvånad att ingen annan verkar reagera mot den här sidan?

elite

Fury nails

Har ni hört om denna knäppa trend? Eller trend vet jag inte riktigt om man kan kalla det, men det har iaf dykt upp något nytt och det är håriga naglar. Ja det är exakt lika fult och konstigt som det låter haha! Jag ber till gudarna att ingen av modebloggerskorna börjar köra på detta, förstår ni hur ohygieniskt det måste vara?? Men ingenting förvånar mig längre..

fury

Posted in: PICTURES
Kommentarer (44)
 • Karl

  Bra att du tipsar om Elite singlar. Jag gillar kvinnor med högskole- och universitetsutbildning.

 • ISA

  SÅ sugen på en page alltså! känns riktigt fint och skönt med kortare hår 🙂

 • Emmy Laursen

  Alltså fur nails, va i helvete?? Ser ju ut som en mutant.. 😉

 • Maria

  Nu är jag faktiskt lite osäker på om du provocerar eller ej angående solariet. Jag brukar kunna läsa mellan dina rader, men inte denna gång.
  Tänker genast på detta du skrev för några dagar sedan:

  Du blir inte snyggare för att du kallar någon annan ful.

  Du blir inte smartare för att du kallar någon annan korkad.

  Du blir inte mer framgångsrik för att du påstår att det går dåligt för någon annan.

  Du blir inte originell för du kallar någon annan för copy cat.

  Du blir inte rikare för att du kallar någon för fattig.

  Du blir inte smalare för att du kallar någon annan för fet.

  Du blir inte mer populär för att du näthatar, tvärt om.

  Det du skriver till en annan reflekterar hur du tänker om dig själv.

  Du kommer inte få en bättre dag för att du förstörs någon annans.

  Du får inte fler vänner för att du sprider rykten, du får fler som sprider rykten om dig istället.

  Du får inte snyggare klädstil för att du klankar ner på någon annans kläder.

  Du får inte mer uppmärksamhet för att du kallar någon annan för slampa.

  Du är fortfarande ett troll fast du intalar dig själv att du bara ”säger din åsikt”.

  • Alexandra

   tänkte precis samma sak! visst det är en åsikt att säga att man tycker det är dumt att sola solarium och att det är ohälsosamt att trycka i sig skräpmat (vilket dock är sant ur ett hälsomässigt perspektiv, smal som fet) men det är onödigt att kalla folk korkade. Tyvärr har många personer destruktiva vanor p.g.a. psykisk ohälsa av något slag, det betyder inte att personen är dum!

   • Amanda

    Ja, fakta är ju att det är fler tjocka än smala som lider av ätstörningar (både svält och tröstätande) på grund av depression, ångest eller andra livssituationer. Det glöms ofta bort och man tänker ändå bara att tjocka personer är lata och lever ett flott liv i soffan.

 • Emilia Louise Andersson

  Älskar alla de saker du skriver på inne-listan! Speciellt highlighters!! På min blogg skriver jag idag om Makeup Revolution och de har helt grymma highlighters till så galet lågt pris. Ta gärna en titt!!

 • Vicky

  Ush, naglarna! :’D

 • Saga

  Älskar highlighter! 🙂

 • Emelie

  Haha den överdrivna highlightern är något folk om 10 år kommer se tillbaka på och skratta åt 🙂

 • Elin Söderholm ❤

  Men blää vilka naglar!? Ryser längs hela ryggen, haha. Usch!!

 • Olivia

  Kortare hår är verkligen så snyggt och du hade verkligen passat i det. Tror ditt ansikte och dina fina mörka ögon hade kommit fram på ett helt nytt sätt med ljusare och kortare hår 🙂

 • anna

  Omg yaaaas!!!! Kort och ljusare hår hade su passat i ?page eller lång page. Eh jaa

 • f

  Jag har hatat den där reklamen sen första gången jag såg den. Företagen borde inspireras av youtube och sätta katter i alla reklamer så skulle man inte bli lika irriterad. Om det var en ”snobb-katt” som sa allt skulle iaf jag inte kunna bli lika irriterad.

  • Marianne

   J hatar den med. Usch elak reklam. För mej är det insidan som räknas o empati mot andra mm. I tycker reklamen är äcklig. Skulle nästan vilja träffa någon för o provocera o säga hur menar du att du är bättre nej hur kan man sända sånt budskap vi behöver höra annat o vi tittare är inte dumma!!

   • Josephine

    Jag tycker inte den är så farlig. Det handlar mer om preferenser. Man kanske vet att man har mer gemensamt med någon som också har hög utbildningsnivå, satsar på sin karriär osv. Jag tycker vanliga dejtingsajter leder till för mycket jobb med att sålla bort det motsatta. (Kan tillägga att jag provade att sänka mina krav på utbildning och karriär och träffade en kille med andra superfina kvaliteter och ja han var väl smart, men det funkade inte! Han fattade inget om mina prioriteringar, att jag ville göra karriär och han hängde inte med i samtal vi förde. Jag kommer hålla mig inom mina krav framöver.) Jag vet en manlig bekant som retar ihjäl sig på elitsinglar. Och jag förstår varför, han skulle aldrig platsa in där för han är inte elit för fem öre, klart han måste hata en klubb där han inte får vara med. Det är ju känsligt att inse att man inte rankas på toppen.. Tänker mig att det är så med många som hatar den, varför har man annars svårt med att människor har sina olika preferenser? Som om folk inte bedömer er för er yta på andra sajter också, utifrån era profilbilder?

    • f

     fast för att anse att man är bättre än andra kan man inte vara sympatisk, och man måste ha narcissistiska drag för att älska sig själv så mycket. Pass på elitsinglar

 • Nettan

  Älskar inne/ute-lista 😀 😀 😀

  —–>http://nouw.com/Nettan

 • L*

  Highlighter – ser ut som man är inoljad lite. -Har aldrig provat detta.
  Bomberjacka är så snyggt.
  Kort hår gillar jag också. – Så skönt.
  Håriga naglar – inte precis vackert, men om man vill se ut som ett troll kanske man gillar det? Kanske något man kan ha på halloween?

 • Paula

  Nej fyy ”furry” nails .. inte snyggt för fem öre.

 • Olivia

  Klarar inte heller av den där elitsinglar-sidan. Så pinsam…”för dig med höga krav” eller vad dom nu säger **spyr** . Skulle aldrig någonsin bli medlem på den sidan!

 • Amanda

  Det är tråkigt att du först kämpar för feminism och hur folk ser på kvinnors kroppar. Kämpar emot nätmobbing och elaka kommentarer och vill att folk ska ge fan i hur din kropp ser ut när du sen skriver ”Typ som feta människor som trycker i sig massa fett, man vet att det är dödligt och inte bra för kroppen men ändå gör man det”. Det hade varit så himla mkt lättare att försvara varför man läser din blogg om du bara läste på lite mer och insåg att liksom rasism,sexism,homofobi osv så är fatshaming också ett förtryck i Sverige. Vill verkligen gilla din blogg, det är den enda av ”storbloggarna” jag läser och gillar dina inlägg om feminism, men du tar flera steg tillbaka när du gång på gång gör narr av och bashar tjocka kroppar samtidigt som du menar att folk ska sluta lägga sig i om någon är för smal eller vad det nu kan vara. Något att tänka på bara.

 • nicole

  om jag inte mins fel så var du och solade solarium för inte så värst länge sedan

 • Charlo

  Fury nails?? Uuhh.. *ryser*

 • Emelie

  Det enda avskyvärda i det här inlägget var fatshamingdelen, usch. Liksom rasism är fatshaming en del av de förtryck människor utsätts för i Sverige, och tyvärr tar hela du flera steg tillbaka när du uttrycker dig så klumpigt.

  Resten var faktiskt spot on! 🙂

 • Frida

  ”Som feta människor som trycker i sej massa fett” himla logik, som om det vore mer nyttigt/onyttigt för smala och normalviktiga att trycka i sej massa fett. Fett trött

 • Lina

  Vad okunnig du är angående att det är äckligt att feta trycker i sig fett. Tänk på att många feta personer oftast har en ätstörning och dåligt mående i botten. Fett är varken bra för smala eller tjocka i för stor mängd. Jämföra solarium med att feta trycker i sig fett. Jösses. Jag har med många sjukdomar mot all förmodan gått ned 26 kg. Trots reumatism och yrselsjukdom. Utan gymkort till och med. Men vet du? Jag äter fett på helgerna. Chips, godis osv. Jag går fortfarande ned i vikt. Utan gymkort. Vet att du skrivit om att alla borde ha gymkort. Att man ska vara fit osv. Ta reda på fakta. Sen highlighter! Varför? Det var som när jag i tonåren var på disko med glitter i hela ansiktet.
  Trevlig söndag

  • Ebba

   Ursäkta, men hur menar du med okunnig? Hon hävdar ju inte i sitt inlägg att feta inte lider av ätstörningar eller liknande. Jag tycker det är ganska äckligt när feta människor fortsätter trycka i sig transfetter när de lider av sin fetma. Och då menar jag inte Annika, 45 år som har 5-10 extrakilon efter sina graviditeter, utan människor som kanske väger 150-200+ kg och som löper risk för hjärtsvikt, stroke, cancer, diabetes osv. Även om de lider av en hetsätstörning så tycker jag det är äckligt. En ätstörning är något man kan få behandling för. Och det går även runt åt andra hållet. Jag kan tycka det är äckligt när en person som är undernärd vägrar att äta något annat än salladsblad och selleri. När man ser skelettet sticka ut på alla möjliga platser på kroppen och man ser att deras hjärta lär stanna vilken sekund som helst.

   Så jag undrar vad du anser att Kissie borde läsa? Om du skriver att hon är okunnig och borde läsa på kanske du kan nämna vad hon bör läsa på och kanske lämna någon länk eller liknande. Du behöver inte känna dig träffad. Om du fortsätter att gå ner i vikt trots att du äter godis är väl det bra för dig. Men jag tror att Alexandra syftade på människor som lider av grov fetma och som inte gör något åt saken utan bara äter pizza tills de dör.

   • Lina

    Alla kraftigt överviktiga vräker inte i sig pizza. Suck. Här får man inte hjälp för ätstörning om man är över 30 år gammal. Så det är en så enkelt att bara gå och få hjälp. Jag tycker man ska acceptera alla, hur dom än ser ut. Inte gå och tycka att folk är äckliga. Varför lägga ned energi på andra? Det jag skriver då tänker jag på andra inlägg också. Denna hets mot överviktiga är otäck enligt mig. Samma att tycka att för smala är äckliga, dom är sjuka dom med.
    Jag äter godis bäst jag vill. Även om jag hade vägt 150 kg. Det är inte upp till någon annan än mig själv. Att vara smal betyder inte hälsosam. Se insidan istället. Det vackra sitter på insidan.

  • Frida

   Kissi är väldigt, skulle vilja säga riktigt pinsamt okunnig när det kommer till vad som är nyttigt och onyttigt

   • Frida

    Och det är frustrerande, inte för att jag själv går på det, jag tänker på den delen av publiken som är ungefär 10 år yngre än dej, du har hållit på med otaliga bantningar och tränande i flera år, vilket gör dej till en trovärdig källa, en auktoritet inom detta och ändå spottar du ur dej så himla skeva påståenden då och då, trots alla år med utseendet och kroppen i fokus.
    Så frustrerande
    Var lite varsam

   • Kissie

    Kul att du tror att du vet saker om mig =) Eftersom du inte kan stava till Kissie kommer jag anta att du inte vet ett dugg själv =)

    • Frida

     Jag har följt din blogg från och till i flera år, sen ca 2010, och tagit del av en hel del. Det verkar som att du mått allt annat än bra under de perioder då dina lår nästan var smalare än dina armar. Jag kan givetvis inte veta nåt om sanningshalten i det du skrivit, det vet ju rimligtvis bara du, men jag vet ju vad jag har läst, och vad du postat. Och det är inte bara bra signaler som nått mej liksom många andra läsare

 • flugan

  Neeej, fur nails! 🙁 tänk liksom hur lång tid det kommer ta på offentliga toaletter att få torka händerna för att 5 fjortistjejer ska få naglarna torra?! Tar de med sig en liten kam också?

 • Annelie

  Tänk att det blev så inne med kort hår efter jag hade klippt mig , hah kul 😀 😛

 • :)

  Alltså. Jag kan köpa det om Elitesinglar hade varit typ ”Jag vill gärna träffa en person som också har utbildning och liknande mål, för jag vill inte att någon ska utnyttja mig för mina pengar och vill också träffa någon som tycker engagemang i sig själv är viktigt.” men i reklamen känns de lite väl dryga alltså. Går runt i sina fancy bostäder med sina fancy kläder, och beter sig som att ”hög nivå” är det enda viktiga, oavsett personlighet och kärlek. Så många golddiggers finns det väl inte i Sverige. Eller?

 • Tale Margrethe

  Personlig bruker jeg solarium fordi jeg har atopisk eksem og det hjelper mot det – dette kan man få tilbud om gratis hos legen (i Norge iallefall). Så ikke vær så rask å dømme de som tar sol 😉 Derimot kan det fort bli for mye, man må sørge for å ta sol i moderate mengder.

 • Emilia

  Lurviga naglar och den löjliga dejtingsidan kan jag skippa. Men löshår som jag nu börjat beställa från http://www.hairtastic.se kan jag inte vara utan. Oavsett om det är förlängning eller förtjockning.
  Tack för tipsen om jackorna, mycket bra lista!!!
  Kram Emilia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *