Black and grey outfit

Skönt att det äntligen börjar bli varmare ute, jag invigde min skinnjacka igår och det funkade bra (ett tag iaf) 🙂 Sen är just denna skinnjacka lite varmare än andra skinnjackor, därför den är en stor favorit i min garderob! Men den börjar faktiskt bli lite sliten i armarna, så funderar på att beställa hem en till svart så jag har en när denna ger upp. Jag har lixom använt denna flitigt i ca 3 år nu..

Annars då.. Jo idag har jag varit på lite dåligt humör så har försökt att undvika bloggen samt instagram, orkar inte låtsas vara glad när jag inte är det.. Så det handlar alltså inte om att jag försöker leka att jag har ett perfekt liv (har läst att vissa läsare tolkar det så) men det är verkligen inte det som det handlar om. Känns bara trist att sitta och vara deppig och klaga över livet när jag vet att jag har det så mycket bättre än många här i världen. Sen när jag gör det får jag bara kritik om att jag är en klagmaja? Så nej skippar det helst.

Men nu har jag fått en påse godis och ska ligga i sängen hela kvällen och tycka synd om mig själv hehe.. Ibland behöver man göra det, man är ju bara människa. Vad brukar ni gör för att må bättre?

kissie skinnjacka

kissie lv halsduk

kissie 2016

kissie svart väska

kissie lv halsduk

kissie skinnjacka

Tröja – Chiquelle // Jacka – Boda skins // Halsduk – LV // Byxor – LÄNK // Skor – River Island // Väska – Michael Kors

Bilder: http://daysinpixels.com

This post contains adlinks from Adviral

You might also like

Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Caroline Roxy - Summer's here Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Studio vibes Intervju - Noomi Rapace Caroline Roxy - Fresh face

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *