Walk in closet drömmar

Alltså när jag ser dessa bilder blir jag sååå sugen på att skaffa en större lägenhet NU. Jag vill ha en snygg, luftig walk in closet där jag kan ha en bra överblick på mina kläder, skor och väskor.. Vill ha det vitt, stor spegel så jag kan spegla mig själv, ordentligt med belysning och ha mina väskor upphängt snyggt någonstans.

Problemet med mig är att jag alltid blir stressad, så när jag ska välja kläder drar jag ut allting och sen hinner jag inte lägga tillbaka det i ordning. Sen när jag kommer hem orkar jag inte vika, och fixa allting och sen blir det samma sak dagen efter.. Ja ni kan tänka er själva hur det ser ut efter en stressig vecka haha! Därför behöver jag det stort, med mycket utrymme så jag enkelt kan lägga tillbaka allting.

Hur ser eran drömgarderob ut?
walkin

walkin2

Posted in: PICTURES

You might also like

Caroline Roxy - Blondie Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Josephine Qvist - USA UPDATE Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *