Video – Story time!

youtube

Posted in: PICTURES, Videoblogg

You might also like

Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Caroline Roxy - Studio vibes Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - En vecka med goväder
 • Ida

  Älskar dina videos :Dhihi!!!

 • Paula

  ”Hur bränn skadad jäveln är” Hahaha jag dör

 • Anna

  Haha älskar dina videos! 😀

 • Nicole

  Han kanske drogade ner dig för att du inte skulle tänka på att han va brännskadad, han hade väl dåligt självförtroende.

  • Emma

   Tycker du att det är okej att han tar sig rätten att droga andra människor mot deras vilja och vetande, för att han har dåligt självförtroende? Idioten får väl göra något åt det på ett stadier som endast påverkar honom. Det ska absolut inte gå ut över andra. Det han gjorde var inte okej någonstans.

   • Nosh

    Nicole skrev aldrig att hon tyckte det var ok, hon bara gav en hypotes till varför han gjorde som han gjorde, betyder inte att hon menar att det är ok. 🙂

 • Zizzi

  hahah tyckte verkligen om denna video och sjukt skön du är. Hoppas du fortsätter göra sånahär ”Story time”-videos :D. Riktigt roligt 🙂

 • Frida

  Det är väldigt vanligt att det är själva klubbarna som häller i skit i drinkarna 🙂

 • Madde

  Kul video! Sjuk historia egentligen men roligt att du delar med dig. Gärna mer sånt! Hade velat ha en video varje dag!!!!(Blandade så klart inte alla story time mena jag)

 • Ella

  Kan ju också vara så att det faktiskt var klubben, de hade i något ”partyhöjande” för att man ska ha kul och köpa mer?

 • Ana

  Det är alltid roligt med story time videos 🙂

 • Emelie

  Blev väldigt imponerad! Och modigt av dig att du vågar berätta om det här. För mig får du gärna göra fler såna här videos 🙂 Stor kram på dig!

 • Sandra

  Men vad skulle det kunna vara för drog då? Finns ingen vits med att ge någon något ”partyhöjande” om man vill dra hem dom. Då ska man ju i så fall ge något lugnande..

  Och vad skulle det kunna vara för partyhöjande i så fall, typ amfetamin? Men då hade du fått en rejäl AT. Jag tror inte ni blev drogade faktiskt, känns inte som det finns någon logik i det? Menar inte att låta dryg, bara funderar.

 • Julia

  Mer sånna här videos! Din personlighet är ju så härlig så du behöver bara sitta framför kameran och berätta om något så blir det en jätte bra video! <3

 • Fanny - 21 årig morsa till August 7 månader

  Älskar dina videos! Så himla bra är du. 🙂

  Haha tänk om denna kille läser din blogg?!

 • Tina

  Alltså är det en Karins lasagne i bakgrunden? ?

 • Malin

  När flytta från din skabbiga lgh? Inte pinsamt att bo där du bor?

 • My

  HAHAHAHAHAH ” eller ännu värre, en dansk usch” döööör! KUNG!

 • evelina

  hhahahahaha så king

  http://nouw.com/ackmark/vi-tjejer-vill-ha-stora-och-rejala-23467231
  * Nu är det bevisat , är du också en anakonda älskare 😉

 • Cecilia

  Hahahaha du är så rolig! Älskar din humor! Fler såna här videos är väldigt uppskattande 😉 Älskar sista kommentaren, ”eller ännu värre, en dansk”, dog lite där. Också bra att du varnade andra och gav lite tips. Kram och kärlek <3

 • Nelli

  Du var typ 16-17 år?

  Helt sjukt hur dum i huvudet man får vara- drogad tre gånger i rad och knullad lika mycket av den skyldige. Grattis!

  • Kissie

   är det jag som är dum i huvudet? inte han som drogade ner mig då?

  • B

   Men herregud hur kan du säga att det var hennes fel att en kille hon knappt känner drogar hennes drinkar? Vart någonstans är det hennes fel? Det spelar väl ingen roll hur många gånger han drogat henne det är ju forfarande hans handlingar inte hennes. Sen nämner du ju själv Alexandras ålder, hon var superung och det är väl inte så konstigt att man ”trillar dit” flera gånger. Som jag förstår det var det väl inte direkt en obehaglig händelse för Alexandra just då, men killen i fråga blir ju inte mindre obehaglig för det. Det är endast hans fel, ingen annans.

   • Nelli

    Hon tar emot drinkar TRE DAGAR I RAD från samma snubbe, fast hon insåg att hon hade blivit drog. Förutom första gången, är de andra två helt hennes eget fel. Hon får skylla sig själv att hon var så sjukt trög i huvudet.

 • j

  varför pratar du så tillgjort? 😀
  Ingen stockholmare jag känner pratar sådär.

  och ja, bekräftelse kan få en att göra galna grejer..har själv gjort desperata saker. Tur man växer upp och får mer självrespekt.

 • Sanny

  Fan vad härlig du är 😀 Mer såna här videos! Älskar att du är brutalt ärlig och bara kör, fortsätt med det. Kram ♥

 • bella

  Skön du är! Fortsätt med de här!!

 • jag

  Du säger att du inte har något emot att han är brännskadad, men varför nämner du det då varje gång du beskriver honom efter? uppenbarligen hade du problem med det ><

 • Märta

  Jag är doktorand och vet därmed en del om droger och dess påverkan. De som drogar folk på krogen, ger inte dessa människor uppåttjack. De ger neråtdroger som gör tjejer medvetslösa så att de sedan kan utnyttja dem. Det skulle inte ge den här killen någon vinning i att ge dig happy drugs. Han skulle ge dig roofies. Och då hoppar man inte runt i soffor och är ”koko-bello”, då är man okontaktbar. Sanningen är att du blev alldeles för full 3 dagar i rad. Och det är farligt i sig. Men drogad blev du inte, varken en, två eller tre gånger. Sorry lilla vän.

  • Madde

   Hoppas man aldrig möter dig! Otrevlig och nedlåtande. Ush för dig !

  • Kissie

   så jag vart full av en cola dag nummer 3..? Hmm…

  • B

   Men hur vet du det? Doktorerar du inom droger för det framgick inte. Själv är jag ingen doktorand (varken inom droger eller annat) däremot har jag testat en hel del droger själv och levt bland människor som tar mycket droger. Hon kan mycket väl ha fått exatsy exempelvis. Du kanske vet att man kan bli extremt kärleksfull och även upphetsad av den drogen va?

   Hur vet du ens att killen skaffat drogerna för att använda dom på någon annan från första början? Han kan ju lika gärna köpt partydroger och sen lagt dom i tjejernas drinkar för att se vad som skulle hända.

   Sen måste jag fråga om du själv ens testat droger? För då borde du ju veta att man känner stor skillnad på att vara hög och att vara berusad. Jag är övertygad om att Alexandra vet bäst själv om hon blev drogad eller inte.

 • Diana

  ha ha ha jag dör du är ju fan helt underbar. Vilken härlig video, klart du ska fortsätta med såna här videon!! Vilken jädrans otur att bli neddrogad 3 ggr på raken. Tur att du VILLE gå hem med han måste jag säga. Tänk om du INTE velat, ja då hade det vart våldtäckt! usch läskigt. Ta hand om dig och tur att du lärt dig av det hela ändå. 😀

 • Sanna

  Vilken fin människa du verkar vara Alexandra, Allt du har byggt upp och gått igenom. Tänk på att allt man går igenom oavsett om det verkar bra eller mindre bra formar en person och man kan bara lära sig av nackdelarna och tänka ”ah shit det där behöver jag inte göra eller tänka på nå mer”.

  Hälsningar en som också lärt sig mycket 😛

 • Lisa

  Jag blev drogad i Bulgarien! Är egentligen den skötsamma tjejen som inte dricker mycket utan tar hand om tjejkompisarna när dom blivit för runda under fötterna. Men en kväll så var det jag som inte kunde sluta halsa drinkar efter drinkar och kände inte ens av att jag var onykter. Det var först när min kompis, som brukar vara den som Alltid dricker förmycket, sa åt mig att sluta dricka nånting är fel som jag lugnade mig. För bara några veckor tidigare hade det dött 2 svenskar just i Bulgarien för att dom blivit drogade och inte märkt hur mycket alkohol dom hällt i sig. Men det tog lååång tid innan jag på riktigt förstod vad som hade hänt

 • Louise

  Jättekul att du delar med dig! Tror vissa tjejer absolut måste bli mer upplysta av det här… Och angående varför han drogade dig är min slutsats att det på något vis inte var för att kunna dra med dig hem. Förmodligen är han fast i drogträsket och då har man definitionen av ”kul” att alla ligger på samma nivå satt säga. En person som gillar att festa med droger kommer vilja att andra ska ta bara för att ha ”lika kul”. En person på droger vill inte sitta med folk som ”bara” är alkoholpåverkade. Detta är dock bara min slutsats och det behöver såklart inte stämma. Ha en fin dag! Kram 🙂

 • Sofia

  Fy fan vad obehagligt att bli drogad! ”Tur” ändå att det var någon partydrog och inte rohypnol eller någon annan vidrig våldtäktsdrog.. Killen kanske trodde att ingen ville ha honom pga brännskadan, och därför ville han se till att få igång dig ordentligt. Jävligt märkligt att man gör så mot någon som helt uppenbart vill gå hem med en dock, haha. Och helt fantastiskt patetiskt om han nu var så desperat efter sex att han kände sig tvungen att droga folk. Usch!

 • Rutiner och spektakel.

  Jag hoppas att du stämmer svinet som gjorde så mot dig, han måste in i fängelse för det är inte okej och utnyttja småtjejer på det där tragiska sättet! Värsta jag läst på lång tid, hoppas du tar hand om dig mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *