kissies hund

Fint ska det vara, hon kan välja mellan 3 olika filtar men hon ska ligga  i LV halsduken 😉 Haha!

Håller på att städa för fullt här hemma och Chloé är livrädd. Fattar inte vad det är med hundar och dammsugare.. Inte så hon någonsin blivit nuddad av maskien, ändå är hon jätterädd och ligger och darrar såfort hon hör att jag närmar mig den haha.

Nu när jag är klar med städningen ska jag äntligen göra en video, var ju typ evigheter sen nu? Okej en vecka men känns som en evighet.. Jag som hade sån bra uppdatering, men jag har ju varit sjuk och då är det ok att ta en liten pause. Hade nog inte varit rolig att titta på ändå om man tänker så..

På tal om youtube, man kan visst nominera sin favorit där. Jag vågar inte gissa på en nominering men det hade ju varit himla roligt ifall ni ville nominera mig 🙂 ♥ Personligen känner jag att jag har blivit bättre och jag lägger ner mycket tid på min youtube-kanal. Tror ni märker av det också? Jag vet inte vilken kategori som passar mig bäst, kanske ”årets youtuber” eller årets stjärnskott? Konstigt nog vart jag inte nominerad i det förra året trots jag är ny. För det kan man ju säga att jag är, är känd som bloggare men inte youtuber.. Vill ni lägga röster på mig gör det här: https://www.guldtuben.se

Posted in: Chloé, Vardag
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *