Jag har undrat det här länge. Brukar du raka din fiffi eller sparar du ut det? Har alltid undrat hur bloggarna gör. Själv så vågar jag inte raka 🙁

Svar: Olika, beror på! Vågar du inte raka ska du inte raka, vänta med det.

Vad kommer din bok handla om? är det en självbiograf eller så?

Svar: Boken kommer handla om min resa, från att jag startade min första blogg till att jag har hamnat där jag är nu. Kommer vara väldigt ärlig, öppen och berätta om nackdelar som jag inte har vågat blogga om. Vissa saker som jag kommer dela med mig av gör lite ont men jag känner att det är dags.

Hej! Vilket är ditt favorit sminkmärke? Har du testat hms smink, är dem bra?

Svar: Jag har inget favorit sminkmärke så eftersom jag har olika sminkfavoriter från olika märker. Tex foundation från dior, concealer från MAU, highlighter från duwbo osv osv. Jag har inte testat H&Ms nya smink, har kikat lite på det men vart inget köp.

Hur mkt väger du???

Svar: Vet du vad, jag har ingen aning. Inte vägt mig på jättelänge nu, väldigt skönt. Jag ser på min kropp dock nu att jag har gått ner en del nu under tiden jag har varit sjuk, har inte orkat äta något..

Hej! Kan du tipsa om bra hårprodukter? Inte schampo och balsam utan menar värmeskydd, oljor, sprayer mm! Jag vet inte vad som är bra att använda och du har så himla fint, glansigt hår!!?

Svar: Tack snälla 🙂 Jag har tyvärr inget bra förslag på värmeskydd, men dessa 3 produkter nedanför använder jag såfort jag tvättar håret. Den längst till vänster är en produkt som man masserar in i håret när det är fuktigt, den ska förhindra att dina hårstrån går av. Den är faktiskt MAGISK och jag älskar den produkten. Den i mitten använder jag efter schampo + balsam och den tvättar jag ur håret. Den gör så att håret blir lent och följsamt. Sen har jag alltid shine drops i håret, brukar testa lite olika med denna från bed head doftar gott och funkar kanonbra! 🙂

IMG_2098

Hur är det mellan dig och din pojkvän? Tänkte på ditt uttalande i bloggen om att det inte kändes ”rätt”.

Svar: Som jag skrev i det inlägget har jag funderingar på ifall jag har rätt partner för att skaffa barn med i framtiden. Och det är inget elakt tänkt utan det är så man måste tänka, jag är ju vuxen. Jag har inte kommit fram till något.. Vi har varit ihop i 5 år och jag tänker ”kommer vi hålla ihop i 5 år till utan att tröttna helt på varandra?”. Det är sjukt svårt att veta. Så vi har inte kommit någonstans alls faktiskt. Vi har pratat men kommer inte fram till något..

Hur mycket pengar tjänar du per månad? Sparar du en viss summa varje månad eller vad gör du av alla pengar? Haha:)

Svar: Jag kan inte ge ett exakt svar med tjänar bra mycket mer än våra högsta politiker haha. Alla pengar går in på mitt AB, sen tar jag ut en lön till mig själv vilken är en liten % av allting jag får in. Pengarna som är kvar läggs på fonder och sparas till min pension och andra saker.

Har du ich din pojkvän delad ekonomi eller lever du ”fancy” livet själv, och han åå en normal Svensson lön?

Svar: Nej vi har inte delad ekonomi. Ser ingen anledning till att ha det om man inte är gifta och har barn. Vi har dock ett gemensamt konto där vi lägger pengar som går till saker som hyra, räkningar och mat.

Hej Alexandra! Hur gymmar du för att få slanka snygga muskler? Lyfter du tungt o få reps eller lyfter du lättare och fler repetitioner?

Svar: Jag blandar 🙂

Hej Alexandra! Först och främst så vill jag bara säga wow, du rockar det korta håret och du ser bara helt fantastisk ut (som vanligt).
Så..vad har du för morgonrutiner? använder du fortfarande skrubbhandskar och så? jag har mycket problem med acne och så och tänkte att såna handskar måste ju bli ”smutsiga” fort…brukar byta det ganska ofta iallafall.

Svar: Tack snälla! Min morgonrutin är att tvätta ansiktet med ansiktstvätt från Jan Marini. Sen serum från neo strata, sen vitamin c serum och sedan avslutar jag med 2 återfuktande krämer från jan marini. Jag använder inte peeling handskar längre, jag peelar ansiktet 1-2 gånger med en peelande mask som är väldigt stark.

IMG_2104

Sen så tänkte jag faktiskt be dig om hjälp…hur vet man att en kille är värt det? jag har ett långdistans förhållande på 80 mil vilket är väldigt svårt..allting är perfekt och just nu känns det som om han är den rätta..det är mitt första seriös förhållande (fyller 18) men saken är den att vi båda mår riktigt dåligt att vara ifrån varandra och bråkar mycket. Jag vill vara med honom för han får mig att må bra men är jag en hemsk människa om jag väljer mig själv istället för honom? är det helt galet och säga att vi kanske kan vara tillsammans i framtiden..menar inte att han ska vänta på mig men att få ihop skolan, livet..allting+ en needy pojkvän är svårt..hur gör man om man vill vara med någon så sjukt mycket men det bara inte går..

Svar: Om jag ska ge dig mitt personliga råd hade jag sagt att det inte kanske är värt det. Det är så många saker här livet som är svårt, dessutom är du bara 18 år gammal. Lägg din tid på dig själv och dina mål, sen kanske ni kan börja dejta i framtiden om ni bor närmre varandra? För en needy boyfriend på distans låter inte kul.. Du är inte någons morsa, du är en 18 årig tjej som ska leva DITT liv fullt ut 🙂

Vad tycker du gör en bra blogg? Tycker du det finns någon typ av blogg som saknas i bloggvärlden?

Svar: Jag tycker det viktigaste är mycket bilder, variation och bra uppdatering. Ja det saknas massa bloggare, jag vill gärna se nya bra bloggare som liknar dom vi har idag fast med bra uppdatering. Haha! Man behöver inte vara helt ny och se helt annorlunda ut.. Sålänge man är bra på det man gör kommer man kunna ”vinna” ändå 🙂 Samma sak med youtube, även om det finns andra som redan har gjort allt så gäller det bara att göra det lite bättre än dom andra.

Om du fick resa vart du ville, vart hade du rest?

Svar: Hmm vad svårt, finns många platser jag vill besöka.. Tokio hade varit sjukt coolt att få uppleva, Bora Bora, Maldiverna mm..

Har du något plagg i garderoben som du haft under hela din bloggtid?

Svar: Nej inte vad jag kan komma på haha 🙂

Vad anser du om Sveriges samhälle? Tycker du det är påväg utför?

Svar: Om jag ska lita på Facebook kan man ju lika gärna hoppa från en bro. Jag tycker inte det är på väg utför bara för att media uppmärksammar många hemska saker just nu.

Är du o biondinbella vänner?

Svar: Nej inte direkt.

Har du piercing i nippeln? Det är coolt, jag vill ha en själv

Svar: Nej det har jag inte och jag skulle inte vilja ha en heller. Känns som man förstör sina små bröstvårtor som är så vackra naturligt 🙂

Har du hittat någon lägenhet?

Svar: Nej inte än. Jag kollar runt för fullt. Saken är den att vi vill olika saker.. Så får se vad vi kommer fram till mellan oss innan vi bestämmer oss.

Vad är ditt bästa ”vardagstips” mot finnar? Alltså som inte innebär dyra laserbehandlingar osv :/

Svar: Smörj in huden varje dag och peela huden en gång i veckan.

Tips för bättre självförtroende och självkänsla?

Svar: jag tror ”tyvärr” det har mycket med åldern att göra. Jag har inte gjort något speciellt för att få bättre självförtroende och självkänsla utan det har växt fram. Jag har insett att jag är jag och det är pretty awsome! 😉

Hur går det med lip plumpern? Du är såå bra kissie! 

Svar: Aw tack 🙂 Jag valde att byta samarbetspartner eftersom dom jag jobbade med innan ville inte göra den så stark som jag ville ha den. Jag kände knappt ingen skillnad och dom ville att jag skulle betala en stor summa för något jag inte var nöjd med. Så jag tackade nej. Nu har jag börjat med några nya och jag har berättat min vision och dom verkar förstå.. Ska få det första testat på måndag, spännande!

Vad är du mest nöjd med över din kropp?

Svar: Mina armar och mina fötter haha!

Hej!<3 Jag undrar om du tycker det är mycket att redan ha legat med 5 olika killar och bara vara 14 år? För alla i min klass tycker jag är svin äcklig… Men jag tycker sex är fett nice! Vad tycker du? Är man en äcklig hora för att man legat med så många killar? :-/

Svar: Om du tycker det är fett nice är det bara att köra på. Fast du är lite ung för att ha sex vet du va, du är ju först byxmyndig när du är 15 år. Så vänta lite, känn efter och sen gör du som du själv vill. Använd skydd!

Är du flygrädd? Om nej, har du varit och hur kom du över det? Kram!

Svar: Jag var det men inte längre, så skönt! 🙂 Jag reste så mycket så det vart tröttsamt att sitta och fjanta mig vid start varje gång haha. Gjorde alltså inget speciellt för att komma över det.. Kram

Hur många gånger har du dejtat/träffat/varit kär osv och känt att ”hen är den rätta. Det känns sååå bra”?

Svar: Jag är fel person att fråga för det här med dejting och killar har aldrig varit på liv eller död för mig. När jag väl letar efter den rätta kommer det handla om barn och dit har jag inte kommit än. Men känns det bra, är du kär, glad – kör på! Inte? Skit i det och vänta på nästa haha 🙂

Vad ser du respektive dina vänner som din största styrka/svaghet.

Svar: Min humor är din min största styrka (tycker nog alla). För den branschen som jag är i måste man ha humor, så mycket hat och falskhet som man får stå ut med varje dag. Svaghet måste nog vara att jag är så lat..

Vilket språk i världen tycker du låter vackrast/fulast.

Svar: Danska är ju inte så himla vackert (sorry), vackraste språket är nog Franska.

Vid vilken ålder tycker du att man är för ung/gammal för att skaffa barn? 

Svar: Jag tycker att den perfekta åldern för barn är 25-30. Under 20 är man för ung och över 40 är man för gammal.

Vilken ”vanlig” klädbutik shoppar du mest ifrån?

Svar: H&M eller gina, dom har ju allt.

Tror du att det finns liv på andra planeter? 

Svar: Ja!

Jag jobbar på förskola. Hur tror du att du hade varit som pedagog?

Svar: För små barn? Dålig.. Inget tålamod alls.

Är du i helhet optimistisk eller pessimistisk?

Svar: Optimistisk! C är motsatsen och jag brukar påminna honom genom att fråga om glaset är halv fullt eller tomt haha.

Vilken hårfärg/ögonfärg tycker du är vackrast?

Svar: Ljusgröna/ ljusbruna

Trots att vi knappt minns det så fanns det en tid innan du var rik och känd;) är livet som rik annorlunda mot för vad du hade för tankar kring det innan?

Svar: Egentligen inte, jag är ingen slösmaja  (tycker jag själv) så det som skiljer åt är att jag kan gå och köpa det jag vill ha utan att behöva spara och längta.

Hur länge har du vetat att du är feminist? 

Svar: Jag har alltid varit feminist, jag har alltid velat att det ska vara jämställt mellan könen.

Vilka 3 inlägg/händelser i din blogg gav dig mest kommentarer/kritik/omskrivningar?

Svar: Först och främst har vi inlägget där jag skrev att man ska ha mellanrum mellan låren, bröstoperationen och min håriga armhåla haha.

Vilken bloggare ser DU upp till? Och vem ser du minst upp till?

Svar: Ser upp till blondinbella och ser minst upp till Tyra. Dom är varandras motsatser tycker jag. Bella har massa företag och lever på sin dröm, Tyra verkar skylla ifrån sig på allt och alla och kan inte ta ansvar för sina egna handlingar.

Ångrar du någon av dina operationer/fillers osv?

Svar: Ja fillers har jag faktiskt kunnat ta det lite lugnt med haha.

Vad dansar du helst till ute?

Svar: Hiphop

Vad ogillade du förr som du har lärt dig att acceptera med dig själv?

Svar: Min rumpa!

Bråkar du och Rosanna ofta?;)

Svar: Haha nej vi bråkar sällan men vi är ju inte rädda för att fräsa ifrån på varandra om man säger så haha.

Umgås du något med Michelle längre?

Svar: Nej verkar inte som det haha. Vi är inte osams eller så men vi hade ett ”gupp på vägen” för ett tag sedan när vi skulle till LA, sen skaffade hon pojkvän medan vi inte pratade och nu har vi inte riktigt hittat tillbaka till varandra. Sjukt trist!

Din favorit läppstift färg?

Svar: Den nedanför från YSL. Den är gammelrosa och fin. Inte för skrikig rosa, lite åt den brunare hållet, perfekt till ALLT!

IMG_2106

Har du eller har du någon gång haft någon typ av ätstörning/självskadebeteende/depression? Älskar din blogg<3

Svar: Nej det har jag inte. Hade ju en period då jag var väldigt smal, men fick aldrig någon diagnos för ätstörning. Men den perioden var ju inte speciellt nyttig för mig och jag mådde ju inte superbra då.

Om du hade oändligt med pengar, vad skulle du göra med ditt liv då? puss du är bäst<3

Svar: Flytta till en gigantisk villa i något härlig, varmt land. Självklart skulle jag ha ett gästhus där vänner och familj får bo om dom ville. Skulle även donera pengar till dom organisationerna jag tror och litar på samt skaffa bolag som jag tycker är roligt bara för att ha något att göra.

Vad är det pinsammaste eller jobbigaste du varit med om?

Svar: När jag var i Magaluf för några år sedan låg jag och sov helt naken en natt. Alltså inga trosor! Jag vaknar plötsligt upp och ligger i hallen ute på hotellet! ALLTSÅ FATTAR NI?! NAKEN UTAN TROSOR MITT I HALLEN DÄR FOLK GÅR! Jag började gråta och fick panik och försökte täcka mig, en man går förbi och jag ber han hämta hjälp.  Tillslut kommer hotell managern med 2 städerskor, dom ger mig ett lakan och börjar gå med mig. Då ser jag mitt rum för dörren är öppen, jag låg en meter från dörren haha. Dom kastar in mig på rummet (han verkade ganska arg?) och jag rullar ut ur lakanet som en salami. Sjukt pinsamt och har mardrömmar om det än idag haha.. Fyfan! Gjort liknande saker flera gånger men det tar jag en annan gång..

När fick du din första kyss?

Svar: Är jag den enda som inte riktigt minns den? Minns när jag hånglade för första gången och det var på ”apberget” i Stockholm. Var äckligt, slemmigt och snuskigt minns jag haha.. Minns inte killens namn men jag minns han hade gult, blekt hår. Sexigt! 😉

Vad tror du händer efter döden?

Svar: Man dör.

Kommer du någonsin sluta kalla dig för Kissie (i blogg sammanhang) och börja kalla dig för Alexandra Nilsson bara?

Svar: Jag har funderat lite på det.. Jag vet inte, vad tycker ni?

När jag började läsa din blogg för typ 8 år sen påstod du att du var oskuld, var det nån sanning i det eller provocerade du bara?

Svar: Jag provocerade bara hehe

Du sa också att du inte kunde få barn, men du har väl gjort en abort? Samma fråga här, provocerade du bara? 🙂 du behöver inte svara om det är för personligt!

Svar: Jag trodde inte jag kunde bli med barn men oupss.. Gissa vad som hände? Jo jag vart gravid.. Så det vart en abort. Har hunnit göra 2 aborter.

Del 2 kommer!

Posted in: PICTURES

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Caroline Roxy - Summer heat Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *