Hej bloggen.

Jag mår lite bättre idag, fick ta sömnpiller igår innan jag gick och la mig men det hjälpte verkligen för nu fick jag sova ordentligt och det gjorde skillnad 🙂 Jag misstänker att jag har influensan eftersom jag är sjuk i hela kroppen. Jag har lixom ont i musklerna, lederna, jag skakar, huvudvärk.. Jag har till och med ont i ögongloberna? Hur är det ens möjligt haha.. Så jag kan inte titta för mycket åt sidan utan att det svider. Sen har min nacke börjat göra ont igen, såklart.. Men jag antar det försvinner när jag börjar friskna till igen.

Men vet ni vad, idag vaknade jag upp av att detta stod utanför min dörr, och detta kom inte från något företag som det brukar göra (haha) utan från mina grannar 🙂 Dom som bodde här innan oss, hur gulligt är inte det? ♥ Vart verkligen så glad för dom har gjort iordning en fin goodiebag till mig med godsaker, nalle, necessär från make up store.. Dom hade verkligen inte behövt göra det, men dom gjorde min dag 🙂 Får tacka dom sen när jag inte är likblek och riskerar att smitta någon hehe..

Ps. Sry missade att annonsmärka inläggen från Åre, har gjort det nu. Rätt ska vara rätt.
IMG_2057

Posted in: PICTURES

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Caroline Roxy - Summer heat Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *