Alltså så underhållande.. Vid den här tiden (11-14) är det typ bara pensionärer på gymmet. Jag tycker det är jätteskönt för då slipper jag ha folk som stirrar, men idag var det inte lika bekvämt som vanligt. Jag ska göra några ryggövningar, och då kommer en trevlig tant och frågar hur mycket jag har kvar. 2 omgångar till hade jag kvar, så hon ställer sig och tittar på mig. När jag väl börjar säger hon att jag gör fel, jag ska inte alls ha händerna som jag har dom. Jag säger att jag inte använder händerna utan dom ”vilar” bara, men hon ger sig inte för hennes PT har nämligen sagt att man inte får ha händerna där. Med ett leende så säger jag att jag tänker ha kvar händerna där, alla gör olika. Men dom ska hon fortsätta och säga jag ha fel, samt stå kvar och stirra och säga ”kör på!” varje gång jag gör övningen så det skulle gå fortare haha. Alltså så kul, vart uppläxad av en tant. Vad är det med mig och tanter? Senast vart jag ju på hoppad av en 50 åring på klubben V haha..

Nej nu ska jag släppa det här med kaxiga tanter och åka med råttan till veterinären för vaccination. Får se hur detta kommer att gå, hon har ju aldrig fått en spruta förut.. Hon kommer säkert yla och ha sig men det får man ta haha. Hon är ju så himla klen, och hon har ju knappt något fett på kroppen så sprutan kommer typ sticka ut på andra sidan av henne haha.

kissie gymmar

kissie tränar1!

You might also like

Caroline Roxy - Blondie Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Josephine Qvist - USA UPDATE Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018
 • johanna

  hahaha men alltså att folk orkar!

 • Ann

  Måste bara säga: wow vilken fin kropp du har! Ser sund och stark ut! 🙂
  Kram

 • olivia

  Hahah har också varit med om kaxiga tanter, särskilt på bussen. Inte jättekul:)

 • Johanna

  Är inte det största fanset av kaxiga tanter…

  nouw.com/ankisar

  En bra blogg om ankor

 • Emelie

  Haha åh herregud.

  Visst att jag också tycker att folk har ”fel” teknik – allt som jag inte gör anser jag obviously vara ”fel”, men inte säger jag det till folk. Och jag glor inte på dem heller.

  Mötte en surkärring i torsdags på tunnelbanan. Jag satt på en prioriterad sitplats och hade precis rest mig så att hon skulle få sitta. Då börjar hon gorma om lata ungdomar som tar pensionärernas platser osv. och jag sa att jag reste mig upp när jag såg henne komma, men hon hävdade bestämt att jag hade satt mig ner när hon kom (ståendes) så jag suckade, gick därifrån och satte i hörlurarna, och då börjar hon gapa om samhällskostnad när man förstör öronen på det viset. Åh herre gud.

  • Anna

   Haha har varit med om ungefär detsamma! Det fanns flera prioriterade sittplatser och jag råkade sitta på en av dem. Jag såg henne komma men eftersom hon fick plats på en annan prioriterad plats så reste jag mig inte. Ska tilläggas att jag hade massa bagage och kunde inte sitta var som helst utan att vara i vägen för alla andra. När hon sa till att jag satt på en sådan plats frågade jag om hon hellre ville sitta på min plats då, men det ville hon inte. Sen började hon klaga ändå, och då flyttade jag på mig till en annan plats med alla mina tunga saker, och hon fortsatte ändå klaga på mig. Gud vad irriterad jag blev, men lät det vara ändå, haha. Det står ju för fan prioriterad sittplats på hälften av alla platser i tunnelbanan nu för tiden. Klagar dom inte på att man sitter fel så gnäller dom på att man tittar ner i telefonen (ja, det har hänt. MÅNGA gånger!)

 • Anna

  Jag tycker det är jobbigt bara när folk frågar när man är klar, blir så stressad och okoncentrerad direkt ?

 • Erika, sambo, New York

  Haha alltså hur orkar människor hålla på!

 • Nettan

  Asso din kropp!!!!!!!!

  Så grym 😀 😀

  http://nouw.com/Nettan

 • mira

  Du måste göra som tanten säger 😉

 • Annars bara

  Måste bara undra, när du nämnde att Chloe inte har fått en enda spruta i sitt liv ännu, att måste inte valphundar i sverige ta vaccinationer? Jag bor nämligen i Finland och alla kennell-ägaren här kräver att man ger några vaccinationer till alla hundvalpar, ingen skillnad vilken ras det är. En spruta är bland annat rabies.
  Nyfiken för svar ifall du har någon kunkap för detta ämne.

  • Ebba

   Jag hoppas verkligen att Chloe har fått de sprutor som alla hundar borde få och att Alexandra bara menar att Chloe inte har fått sprutor i ”vuxen ålder”. Det är inte lag på det i Sverige, utan jag gissar på att det är samma som i Finland att alla kennelägare/hundägare fattar att det absolut bästa är att man vaccinerar sina valpar. Jag trodde, sjukt nog, att alla valpägare såg till att vaccinera sina hundar – precis som majoriteten av alla föräldrar ser till att vaccinera sina barn. Men jag är kanske naiv som tror att alla vet vad som gäller? Jag skriver inte detta med en elak ton, jag menar heller inget illa – men att inte vaccinera sin hund när ALLA rekommenderar en att göra det känns bara väldigt ogenomtänkt eftersom ens hund då riskerar att bli allvarligt sjuk, när den väldigt lätt hade kunnat slippa.

   • Johanna

    Mina hundar har alltid blivit vaccinerad vid 8 veckor (med uppfödare), vid 12 veckor, samt 12 månader med mig. sen efter 12 månaders sprutan kan man välja att vaccinera varje år (om man ofta är bland mycket hundar, ex de som ställer ut eller kör hundsporter eller har uppfödning brukar bli uppmuntrade att vaccinera varje år. Jag som inte är kring så mycket hundar mer än vänners hundar osv har vetrinären rekommenderat att jag vaccinerar vartannat år från det att hunden fått 1 års sprutan och det är ju för hunden och andra hundars säkerhet, Här där jag bor får man inte ens komma in på hundklubbarna för att gå kurser om man inte kan visa upp vaccinations intyg för 8 och 12 veckor för valpar, samt 1 års sprutan och minst vartannat år från det om man har vuxen hund.

  • Kissie

   Ja hon jag köpte hunden av vaccinerade henne. Men då var ju hon så liten =) Jag har däremot aldrig vaccinerat henne, förutom idag. Så det var första gången för mig jag tog henne. Så idag tog vi för rabies eftersom vi ska utomlands, en vaccination mot.. Allt möjligt, och en tredje som jag nu inte minns vad den gjorde för nytta haha.

   • Deborah

    Med hästar är det en grundvaccination (eller ja. Tre tillfällen) sedan är det en spruta per år sedan stelkramp typ vartannat. Går det över ett år med ”hästinfluensan” måste man göra om grunden.
    Kan tänka mig att det är samma med hund.. Så kom ihåg: vaccin en gång om året så slipper du göra om allt.

 • Sara - Från 117kg till 59kg

  Ser väldigt bra ut 😀 Skitsnyggt! Bra jobbat 🙂

  – 21,5kg hittills 😀
  Hälsans år har börjat bra!
  Ta gärna en titt hos mig;
  http://hajnal.se

 • Oskar

  Ja, förstår inte hur folk orkar.

 • Saga

  Tråkigt med människor som ska lägga sig i vad andra gör. 🙂

 • Caroline

  Snälla hjälp mig med mitt gymnasiearbete! Svara på denna enkät om bloggar, det tar bara 1 minut!

  https://sv.surveymonkey.com/r/VDNVLFC

 • JB

  Hatar folk som stirrar på gymmet, speciellt killar. Som tur är har jag hittat till ett tjejgym istället och där vågar jag verkligen ta för mig!

 • Michaela

  Hahaha! Förlåt att jag skrattar men de låter lite roligt. Skönt att du kunde ta de hela med en nya salt och le år henne istället .

  Kika gärna in på min blogg 🙂 Senaste inläggen
  ✔Vi är så jävla lata!
  ✔Varför började jag att blogga?
  ✔Promenera mera så får du endorfiner ☺
  ✔ Självskadebeteende – Går det att ta sig ur det?
  ✔ Backyard Babies Nostalgi kväll
  nouw.com/Nordengrim

 • Platin

  Avundsjuka har ingen ålder! 😉

 • Emma

  Förstår irritationen – jag avskyr att bli störd när jag tränar. Men det här med att det var en tant… Äldre person… Pensionär … Vad har det med saken att göra??? Det var en PERSON som störde/irriterade dig. Kunde varit en ung tjej, medelålders man, etc – dvs vem som helst ä, så varför fastna vid att det var en ”tant”. Förstår inte riktigt meningen med inlägget… Är du irriterad över att du blev störd eller att du blev störd av en äldre person/tant??

  • Kissie

   ja jag vart väll extra provocerad över att det var en gammal kärring som inte har något bättre för sig haha =) hade iof inte uppskattas om någon sa så, men hon såg så trevlig och oskyldig ut men sen visade det sig att hon var skitjobbig. Det var väll just det

  • My

   Vad är problemet? Är det på något sätt kränkande att belysa en människas ålder? Det VAR ju en tant???! En läxande, mästrande tant som minsann vet bäst och inte drar sig för att berätta det heller. Varenda människa som inte växt upp under en sten känner typen, vilket tidigare kommentarer tydligt demonstrerar.
   Att belysa att det var just en tant är ju en berättarteknik för att underlätta för människor att sätta sig in i situationen och förstå exakt vilken typ av störig person det var i just det här specifika fallet, för nu var det ju varken en ung tjej, en medelålders man eller en marsian utan just en tant. Man identifierar och lyfter fram framträdande drag för att nyansera historien så att folk kan relatera, eller hur berättar du en själv en historia? ”Jag gick till en byggnad som bedriver kommersiell verksamhet för att medelst ekonomiska medel byta till mig ett objekt av motsvarande värde. På vägen möte jag en levande individ med vilken jag hade ett muntligt utbyte av grammatiska satsdelar som hos mig lämnade avtryck varför jag nu vill dela min upplevelse med andra”. Kul story, hörru. Om allt är avidentifierat blir allt generellt, och hur ska man då kunna förmedla personliga upplevelser och tankar?

   • Emma

    Bra kommentar och jag håller med dig. Men min fråga kvarstår, ngt mer exemplifierad: hade hon blivit lika irriterad om det varit en ung, snygg kille? Inget negativt menat utan bara en intressant frågeställning (tycker jag ?).

 • Diana

  ha ha ha jag dör! Mysko tanter du råkar ut för. Men vad kul att hon hade mage nog att stressa en annan liksom.. suck.
  Jaja, nu vet du hur du ska ha händerna va!? 😉

  Förresten, är det en gammal bild eller har du börjat träna med Stefan eller vad han hette, igen. Staffan kanske han hette?
  Skitsnygg kropp förresten, som innihelv..piiiip. 😉

 • Bunny

  Usch! Över huvud taget är det inte okej att fråga någon när denne personen är klar! Grr! 😀 Folk alltså!

 • Eric

  Vad är det som pågår här, ser ut som ett utfall i Smithmaskin? eller håller du dig bara i?

 • KikkiSandström

  Finns alltid de som ska glänsa med sina kunskaper och tvinga på nån annan… Finns i alla åldersklasser…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *