”När du går på fest, hur är folk mot dig då?”

SVAR:

Jag tänker inte aldrig att folk ska vända sig om och viska ”omg där är Kissie”!!” haha. Visst att folk känner igen mig men alla är alltid så himla trevliga 🙂 Dom flesta kommer fram och hälsar direkt vilket är så skönt för då slipper jag ta kontakt. För ja tanken har slagit mig att en person kanske inte vill hälsa ifall hon eller han har förutfattade meningar om Kissie. Men vet ni vad jag gör då? Ifall tanken slår mig. Jo jag tar ett stadigt tag och hälsar högt ”HEJ, ALEXANDRA!” och ger ett stort leende. Sen håller jag kvar handen en sekund, så personen kan få en ordentlig titt på mig och se hur jäkla trevlig jag är HAHA!

Men det har ju hänt att jag har vänner som har tagit med mig på deras vänners fest, och då brukar det bli lite tyst i lokalen ifall dom inte har sagt att jag ska med. Ett bra exempel var på nyår när vi var på en hemmafest och ett gäng brudar vart himla obekväma när dom fick syn på mig. Dom slutade dansa och istället stod domoch viskade om mig ett ganska bra tag. Ja tills dom hade druckit tillräckligt mycket så dom vågade närma sig mig långsamt med säkert. Då tyckte dom det passade att dansa runt mig i en cirkel, som att jag vore en jäkla midsommarstång lol.

Sen finns ju det dom gångerna jag verkligen inte har tålamodet för sånt, då drar jag hem och låter dom vara. Ibland vill man bara ha kul utan att tänka på att någon kanske står och snapchatar varje move man gör..
kissie event

d

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *