God morgon bloggen!

Haha alltså jag är så rolig, jag satt igår hemma lite uttråkad och började kika runt på lite shopping. Hamnade på en sida där dom sålde en givency väska och på prislappen stod det 24,000 euro. Min hjärna funkade väll inte som den skulle för min spontana tanke var ”åh den klickar vi hem” så klickade jag ner den i shoppingvagnen. Det tog ju ett tag innan jag förstod att den kostade två hundratjugotre tusen kronor… Och jag som tyckte min chanelväska var dyr? Tänka sig, till och med jag hade en gräns haha 🙂 Nej men den var snygg, fast inte SÅ snygg..

Idag är det bubbles som står på schemat ska sitter nu med brun-utan-sol på endast övre delen av kroppen (haha latmask) så jag ser lite brun och snygg ut ifall man råkar hamna på en av deras hemska vimmelbilder. Innan alla festligheter startar ska jag se till att ringa några samtal, ska nämligen vara med i ett program nu på tisdag på kanal 4.. Någon som kan gissa vilket program det är?

vaska

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *