Snart är det alla hjärtans dag. En dag som är både fylld med kärlek och ångest, men det blir vad man gör det till. För man får inte glömma att det bara är en vanlig söndag trots allt.. Singel eller inte så kommer jag med lite bra tips på vad man kan hitta på 🙂

hjarta

Boka ett hotellrum. Det kan vara så skönt att få komma bort lite, även om det bara är under dagen/ natten. Lyxa till det och boka ett hotellrum och njut av en god middag i närheten eller på hotellet. Så skönt att slippa städa upp efter sig dagen efter också. Ett annat tips är att åka till en annan stad, tex Göteborg och bo på hotell där. Jag skulle inte ha något emot att bo på hotellet Pigalle igen. Så romantiskt och fint 🙂 Titta på bilderna nedanför, det var rummet där vi sov. Blir inte romantiskare än så haha!

pigalle

Testa på olika upplevelser. Det finns ju flera olika sidor där man kan köpa olika upplevelser. Under just alla hjärtans dag kanske man ska testa på en sån? Dom har ju chokladprovning, choklad och vinprovning, ”middag i mörker” osv osv. Det finns hur mycket som helst att välja på 🙂 Jag har länkat 3 stycken i texten, men kika runt så kommer ni säkert hitta något som passar er/ dig ännu bättre. Sen finns det flera olika konkurrerande sidor, så kolla runt för att hitta det bästa priset.

prov

Gå på dejt med din singelkompis. Varför sitta hemma själv och tycka synd om dig själv om du är singel? Gå på bio, ät middag eller något skoj med din kompis som kanske också råkar vara singel 🙂 Man får inte glömma att det fortfarande bara är en vanlig söndag. Det är OK att ligga hemma, titta på film och snacka skit om killar medan man äter godis.

Middag hemma! Se till att städa hela lägenheten, köp god mat, en flaska skumpa och gör det supermysigt hemma. Det är underskattat att vara hemma på alla hjärtans dag. Ni får vara i fred, ni får äta den maten ni själva vill och ni slipper betala dyra pengar för att sitta på en trång resturang.

Boka in en skönhetsbehanding. Vad sägs om par-massage? Tänk så mysigt och avkopplande 🙂 Dessutom behöver nog dom flesta en ordentlig massage, så stressigt som dagens samhälle är.. Eller hur? Sen finns det sååå många olika ställen att boka en sånhär behandling på, så leta runt lite för att hitta ett ställe med bra pris nära dig. Lyxa till det med någon god lunch eller middag efter.

Sexiga spel. Har du och din partner dejtat ett tag och kanske vill göra något nytt.. Gå till en ”vuxen butik” och köp en roligt spel. Finns massor av olika spel som både är roliga och utmanande. För låt oss vara realistiska.. Det blir ganska same same efter några år, så gå loss och var galna. Köp hem lite bubbel, choklad och sätt på härlig musik och ha en kväll för er själva. Och stäng av telefonen, ha all fokus på varandra! 🙂 Det är ni värda.

Drick dig redlöst full så du inte vet vilken dag det är. Upp till er om ni vill ta denna punk på allvar eller ej 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *