Har brösten blivit mindre?

Undrar om silikonet har dunstat ut eller om jag har en läcka för mina bröst är minde.. Eller dom ser mindre ut iaf, men dom är samma storlek som innan belive it or not 🙂 Dom flesta verkar anta att jag har förminskat dom, även Rosanna trodde det men det har jag inte. Isåfall hade ni märkt det, bloggar ju lixom varje dag.. Nej dom är lika stora som innan, men skillnaden är väll kanske att jag inte använder samma bh:ar längre. Dom gjorde enorm skillnad! Sen kan jag ju ”klä upp dom” och ”klä ner dom” så dom ser större eller mindre ut. Men sanningen är att jag tycker dom är för stora just nu, och det är för dom kan se så himla stora ut i vissa plagg. När jag är naken tycker jag om dom, men inte i små crop tops och vissa söta klänningar.

Jag köpte nya bhar här om dagen på Cubus, deras storlekar passar mig faktiskt. Jag testade att köpa 75E och dom passar hur bra som helst. Annars när jag shoppar på VS köper jag 65EE för det är en av få butiker som har den storleken. Den mjuka BHn tog jag i storlek large, hoppas den passar nu för har inte testat den än. Men visst är den söt? Fanns i vitt och mörkblå också om jag inte minns fel.

Psst.. Den rosa kostade bara 85 kr! Snacka om kap, spring till Cubus ifall ni behöver en ny BH 🙂

IMG_1630

IMG_1632

Posted in: PICTURES

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Caroline Roxy - Summer heat Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *