Förändra håret, igen?

Hej bloggish!

Världens träningsvärk i baksida ben idag, skönt. Jag har haft nu 3 riktigt bra träningspass under dom senaste dagarna och jag inbillar mig redan att jag har fått massa nya, synliga muskler haha. Jag tror faktiskt jag ska orka mig till gymmet nu också, var ju bara hemma igår så är pigg och glad. Men det är så svårt att springa på löpbandet när man har träningsvärk.. Blir ju lixom dubbelt så jobbigt än vad det behöver vara.

Alltså serien orange is the new black är ju såå bra, varför har jag inte kollat på serier förut? Och det känns nästan som att jag skryter om det nu för jag känner mig normal, som alla andra som sitter och myser ner sig framför en serie på kvällarna. Jag har lixom aldrig följt en serie tidigare och jag är 24 år..

På tal om ingenting.. Jag vill klippa håret ytterligare tror jag. Har ju tid hos Rapunzel nästa vecka och kände att jag kan gå lite kortare. Igen. Mitt egna hår är ju ändå så slitet som ni vet, så varför inte? Så kan jag sätta in längre extentions till sommaren.. Sen lite soft ombre på det, alltså som på bilderna nedanför fast inte lika mörkt. Vad tror ni om det?

hair

Posted in: PICTURES

You might also like

Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Caroline Roxy - Studio vibes Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - En vecka med goväder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *