Privatlivet – Tycker det är så mysigt att se massa bilder på frukostar, hur hen bor, ev sambo, vänner, lunch.. Det här superstylade a lá modemagasin tycker jag är booring. Fast att ta fina bilder och anstränga sig lite är viktigt också. Tycker man ska hitta en fin balans mellan personligt och blogganpassat. Förstår ni hur jag menar? Brursiga, mörka bilder tycker nog ingen om.. Öppna upp några fönster och ta bild, lägg på lite skräpa och sen lägg upp! 🙂

Tips – Vilken är din sminkfavorit, vilken tycker du inte alls om, något gott du köpte på ICA här om dagen osv osv.. Hos oss större bloggar handlar det oftast om samarbeten (ja jag erkänner) därför är det så mysigt att läsa om tips hos mindre bloggare 🙂 Känns ärligare.. Även om jag också lägger upp personliga tips kan jag förstå om det känns ”köpt”..

Bikinibilder – Hahaha jag vet detta låter så konstigt men jag gillar att se hur andra ser ut, på riktigt alltså 🙂 Vi toppbloggerskor är alla supertränade känns det som. Håller ni inte med?

Selfies – Jag älskar att se hur personen som bloggar ser ut. Enligt mig kan det inte bli för mycket selfies.

kissie fans

Träffade massa söta läsare/ tittare idag ♥ Så fina!!

Posted in: PICTURES

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Caroline Roxy - Summer heat Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *