Inne & Ute listan

inne

 1. Färgglada fuskpälsarna.

Det är superhett med färgglada (fusk)pälsar! 🙂 Det är så roligt nu när folk äntligen vågar börja använda färg, för du slipper man ha så mycket accessoarer i övrigt. All fokus hamnar på jackan och det kan vara riktigt läckert.

jackor

2. Matsmart

Detta är absolut ingen reklam men jag vill hylla denna sida för den är sååå bra. Det är en sida som säljer mat som går ut snart i hållbarhet för en bråkdel av orginalpriset. Hur smart är inte det? Så har man en tight budget, handla där! Dessutom är det miljösmart för då slipper man slänga mat som inte blir sålt i dom stora matbutikerna.

Det var min mamma som tipsade om denna sida och nu för första gången har jag valt att handla mat online 🙂 Jag visste att det var en tidsfråga innan jag skulle börja med det hehe, köper ju allting annars över nätet ju..

matsmart

3. Poloklänningen

Perfekta plagget till både vardag och fest 🙂 Varmt, fint, tight, lös.. Finns så många olika varianter att välja bland och dom är så himla fina. Tyvärr har jag inte köpt en själv av någon anledning, men jag ska kika efter en. Jag gillade den beiga i mitten nedanför för den kan man även ha en bit in på våren 🙂 Det kan man givetvis ha med dom andra också, jag diggade bara den beiga färgen väldigt mycket. Matcha med ett par lårhöga stövlar, strumbyxor, höga strumpor..


ute

 1. Meat shaming.

Det är jätteinne att vara vegetarian, BRA tycker jag! Men, jag tycker inte att det är rätt att hoppa på dom som inte har hunnit komma så långt. Att bli vegetarian är bra, det vet vi alla och det är även bra att sprida ordet så fler lär sig det.

Men, som med det mesta blir saker och ting nästan skrämmande om folk trycker ner det i halsen på en. Jag har känt mig påhoppad flera gånger av vegetarianer på min Facebook tex bara för jag inte är hel-vegeterian. Jag har börjat äta mer vegetariskt, jag tar det i små steg. Men då att bli uppläxad från en hel-vegan kommer faktiskt inte göra saken bättre, tro det eller ej! Blir nästan tvärt om, för det är så jag funkar. Ska någon läxa upp mig kommer jag bara sträta emot, och det är ju inte det vi vill. Vi vill ju att flera ska testa på det här med att äta vegetarisk kost.

Så sluta hoppa på andra, inspirera andra, skräm inte andra och då blir vardagen lite lättare. Oki?

2. Folk som använder kändisars död för att höja en ”varumärke”

David Bowie dog nyss som alla vet, självklart väldigt tragiskt och sorglig. Men jag har märkt att såfort en kändis dör ska alla passa på att skriva en status om det. Varför? För att få lite extra pluspoäng? Nej jag tycker det är ganska osmakligt faktiskt.. Tvivlar på att alla som har skrivit om honom är ett stort fan, familjemedlem eller en vän till honom..  Så istället för att skriva en status om det, donera lite pengar till cancer forskningen eller något så bidrar du faktiskt med något!

Jag vill nästan jämföra det med när alla skulle byta sin profilbild för att stödja Paris. Visst en fin tanke, men vad hjälper det.. Sen vart ju folk påhoppade för att inte ha bytt profilbild, jag vart bland annat det. Självklart led jag med alla offer, men att jag ska byta profilbild för det känns för mig helt orelevant!

like

3. Tinder

Är det bara jag eller känns det som att Tinder har dött ut nu? Från att ha varit en app som nästan alla använder till att dom flesta har raderat den eller skäms över att ha den nerkladdad på sin telefon? Det kan ju bero på att dom flesta är medvetna om att appen är först och främst en ”ligg app”. Det behöver nödvändigtvis inte vara någonting dåligt (det är naturligt att vilja ligga) men man kanske inte vill ha det så tydligt i telefonen.. I don’t know..

Posted in: PICTURES

You might also like

Sandra Lindahl - Min helg! Sandra Lindahl - En vecka med goväder Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Caroline Roxy - Way out west Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror
 • Fanny

  Förstår vad du menar med att bli ‘påhoppad’ av veganer. DÄREMOT så måste du försöka förstå veganerna/vegetarianerna med. Hur reagerar du när någon säger att de inte är feminister? Blir du inte smått sur och undrar varför de iprincip är dumma och inte tänker till? Vill du inte förklara för dem VARFÖR de borde vara feminister?

  Precis så känner en vegetarian sig när du skriver om värsta biffen, eller dina fina väskor i kalvskinn. Vi vill FÖRKLARA för dig vad du stödjer, och om du tar det som påhopp är ju din ensak. Men det är väldigt svårt att veta hur man ska ‘inspirera’ människor, vad jag vet blir de flesta vegetarianer efter att de fått en inblick hur det EGENTLIGEN går till för att vi ska få kött på bordet, inte av att någon bloggat om en fin sallad utan kyckling.

  Och du vet nog inte alla fördelar med att vara hel veg/vegan, för då hade du nog inte ätit som du gör, och inte heller shoppat som du gör, likaså som du hade reagerat om någon som tycker att kvinnor är lika mycket värda som män, men som inte kallar sig själva feminister = när du säger att du är en djurvän MEN använder skinn, äter kött, mejeriproduker osv..

  För att inspirera dig ska jag tipsa om riktigt grymma dokumentärer, finns massa på Netflix och YouTube, Cowspiracy, Forks over Knifes etc, kika lite där! Eller kolla på Therese Lindgren, grym tjej som inspirerar unga att INTE stödja djurplågeri!

  • BEX BEAUTY

   Jag tänkte precis samma sak! En får liksom applicera tillvägagångssättet på andra ämnen och diskussioner 🙂

  • Mirjam

   Så bra skrivet Fanny!
   Jag äter inte kött av etiska skäl och för mig är det viktigt att kämpa för djurens rätt – vilket jag bland annat kan göra genom att berätta varför man inte bör äta kött. Ta ett annat exempel – jag är antirasist. Det gör förstås att jag säger ifrån när jag hör människor uttrycka sig rasistiskt, jag tycker ju att de gör fel och vill få dem att sluta. Precis lika fel är det enligt mig att äta kött och just därför säger jag ifrån. Alltid.

  • Frida

   Sjukt bra sagt Fanny! Dock tycker jag ändå inte man att man ska hoppa på folk som inte äter kött, utan man skall upplysa eftersom det oftast handlar om okunnighet. (Så heja alla som iaf försöker skippa kött och mejeri på sina tallrikar!) Precis som jag tycker att en icke feminist inte borde bli hatad utan istället bli upplyst om vad det faktiskt innebär. En annan dokumentär som jag kan rekommendera är earthlings, aldrig pratat med någon som sett den och fortfarande har med att äta animalier 🙂

  • Felicia

   Fantastiskt skrivit Fanny, mycket bra förklarande och viktiga aspekter.
   Självfallet får man inte dumförklara någon, eller pressa någon, men förklara hur man tänker själv är givit, från båd håll.
   Vegan power!

  • Platin

   Nä, jag blir inte alls arg eller sur om någon inte är feminist. Det är den personens val och varför ska jag lägga mig i det?

  • Fredrik

   Man kan ju även äta ekologiskt kött. Eller är det fel också, då dom följer kraven för djurens hållning och omsorg.

   • Isabell

    Jag tycker det är gryymt att fler och fler blir vegetarianer, är det själv men samtidigt så tycker JAG inte att det är hemskt att äta kött egentligen. Sålänge man ser till att köpa ifrån gårdar där djuren haft det bra (ja, de finns haha. Vissa tar det lite för långt och försöker få det att framstå som att alla köttdjur lider hela sina liv innan de slaktas smärtsamt, vilket inte är fallet även om alldeles för många har det väldigt dåligt..) alternativt vilt 🙂 Jag tycker t.o.m det kan finnas en poäng med att köpa svenskt kött och mejeriprodukter för att stödja det svenska lantbruket.

    Men jag håller absolut med om att det är toppen att försöka inspirera och sprida vidare värderingar som värnar om djuren utan att hoppa på någon, och även ifall alla inte blir veganer kanske man kan få någon att tänka om så de iallafall köper ”rätt” kött, smink som inte testas på djur ja börjar tänka efter mer helt enkelt. Och varje litet steg är jätte bra, blir så jäkla irriterad på alla som tycker att alla rätt eller inget rätt och det är många inom det här sammanhanget tyvärr :/
    Sen anser jag att onödigt djurplågeri, som t.ex pälsfarmar för att få en fin kappa, djurtester för att få fram ett läppstift, tjurfäktning osv osv. som bara är till för nöjes skull är vidrigt! 🙁

  • Björn

   Undrar om universum bryr sig om att folk är veganer? Jag tvivlar.
   Kan vi inte lyfta denna diskussion och prata om universum, livet och allting? Vårt värde och livsuppgift.

   Att en tiger hänsynslöst får sätta tänderna i strupen på ett annat djur men jag får inte köpa en slaktad gris och äta upp. Känns ovärdigt. Kom igen nu. Byt ämne.

   • Sofie

    Jag vet inte om denna kommentaren var seriös? Jag hoppas verkligen inte det för det var bland det dummaste jag hört. Alltså. Tigrar är rovdjur och dem jagar och äter kött för att ÖVERLEVA. Det är deras instinkt och NATURENS GÅNG. Vi människor behöver inte äta kött och vi är heller inte skapta för det. Vi klarar oss bra mycket bättre utan kött eftersom våra kroppar är designade efter att äta växter. Sen kan man tycka att kött är gott, men det är en annan sak och väljer man att äta kött så bidrar man till mord och så är det.

    Jag tycker förövrigt att det är SUPER att du väljer att gå åt det vegetariska hållet Alexandra! Jag tror personligen på att alla har sin ”resa” och behöver olika mycket tid och att bara bli upplyst om att äta mer veganskt är det största steget. Sedan kommer resten naturligt ofta. Youtube har många inspirerande videos! Sök ”What I eat in a day vegan” så finns massor bra.

    • julia

     Folk som tränar behöver fibrer, alla behöver fibrer, människor är allätare och är till för att äta allt vi är höst upp i näringskedjan (fibrer finns endast i kött)

   • M

    Men Björn, läs på lite.. ”Universum” bryr sig garanterat, vet du inte hur mycket köttindustrin påverkar klimatet?

   • karin

    Fast om man väljer att inte äta det är det upp till den personen och t.ex tigrar får inte tillräckligt med protein och energi från växter. + Så skadar det väldigt mycket på miljön att vi äter kött eftersom vi måste odla upp köttet till skilndad från djur!!

  • :/

   Nackdelen med sådana dokumentärer är att de är otroligt vinklade, samt utspelar sig i ett annat land. Svensk djurhållning är bland den bästa i världen. Därför svenskt kött är dyrare. Men värt det.

   • Jessica

    Det svenska lantbruket har blivit mycket bättre, vi har kommit otroligt långt än USA. USA har köttindustri, vilket inte Sverige har. Läs på om skillnaderna! tex USA använder otroligt mycket antibiotika på sina djur vilket leder till svårare sjukdomar, resistenta bakterier, vi får i oss dåliga saker från köttet osv. Men i Sverige används inte ens hälften av antibiotika som i USA.
    Flera bönder älskar alla sina djur på gården och tar väl hand om dem. Riktig mat inte bara sojabönor, vatten, utrymme, kärlek. Svenskt lantbruk är det bästa sättet att äta, köp svenskt kött!
    Sen förstår jag inte hur världen blir bättre av att alla ska bli veganer?? Hur ska vi får gödsel till alla sojabönor, grönsaker, frukter när kor, höns, gris försvinner? För om vi inte har användning av tex kor så kommer dem att försvinna tillsammans med alla öppna ängar och gräsytor, allt kommer växa igen. Vi borde utveckla lantbruket ännu mer så att det blir mer miljövänligt. För djuren mår bra här i Sverige.
    Det finns så klart undantag, som alltid.
    Sen om att människan inte är rovdjur men vi är heller inte något flyktdjur. Människan är så kallad allätare, magen klarar bättre av spannmål eftersom vi ätit mer och mer grönsaker och liknande men kroppen är byggd för att göra det mesta, spring, klättra, krypa, som ett rovdjur. Vi ska äta en blandad kost, inte bara kött, inte bara spannmål och inte bara grönsaker och frukt. Allt ihop tillsammans.

 • Platin

  Skönt att någon håller med angående kött. Jag har skrivit och videobloggat mycket om att ”våga äta kött” på senaste. 😉

  • Mira

   Jag förstår att det krävs mod till att vara delaktig till mord. Jättemodigt av dig att äta andra levande djur som har känslor precis som du, verkligen.

   • Sara

    Djur äter djur.. Det är inget ovanligt med det..

    • Michelle

     Bortsätt från att människor inte är köttätare, vilket gör det till mord.. Hade vi varit köttätare hade vi inte behövt tillaga maten utan hade ätit som lejon, hundar, katter mm. som faktiskt är riktiga köttätare som dör om dom inte äter kött. Vilket människor inte gör utan snarare frodas på en kost utan kött.

     • Malin

      Snacka okunskap -_-
      Vi behöver inte tillaga maten, vi kan äta kött rått, på samma sätt som vi kan äta frukt och grönt rått. Dock finns det bakterier i kött som kan vara skadliga för oss idag, det är pga att för många många många år sedan kunde man dö av magsjuka pga vätskebrist då det inte fanns sjukvård och sånt, och då var det väldigt viktigt att man tillagade köttet för att minska den risken, och genom tiden har då våran mag/tarm kanal förlorat den naturliga sättet att ta hand om dessa bakterier i köttet och tex hund, katt och varg kan ta hand om.
      Dock kan även hund, katt och varg bli sjuka av rått kött, så läs på innan du yttrar dig tack 🙂

     • Jessica

      Hahaha mördare för att man äter kött! Jösses de finns allt bra tokigt folk här i världen!

      Varför har du fått för dig att vi människor inte är köttätande? När åt vi bara grönt och inget kött??

   • David

    Tvivlar på att hon äter levande djur, utan de är tillagade och döda, och nej, djur har inte känslor på vår nivå.

    • Platin

     Jag är ingen mördare. Det är ett individuellt val att äta kött! Min kropp mår dåligt utan kött och därför tänker jag inte sluta äta min underbart goda och nästan levande oxfilé.?

     • Michelle

      Hur kan du skriva ”jag är ingen märdare” och sen avsluta om din nästan levande oxfileé? Är du bara helt omedveten om att en och är ett djur eller är du rakt igen stupid?
      Självklart är du en mördare om du äter kött, ska man äta kött stå då upp för att du gör de, stå upp för att du känner att du måste mörda ett oskyldigt djur för att bli tillfredsställd. Ingen meat shaming utan bara stå för det du faktiskt är när du ska öppna din mun i en diskussion.

     • Sofie

      Att äta kött är att bidra till mord. Ledsen, men det är sanningen och jag kan inte säga på ett annat sätt. Innan jag blev vegan ÄLSKADE jag kyckling och åt det hela tiden. Jag ville aldrig ge upp det. Men efter att jag gav upp mejeri, kött, fisk och ägg, föll det sig naturligt. Idag mår jag illa när jag känner lukten av kyckling, för det är inte mat, det är ett dött djur på tallriken.

 • Jonna

  Håller helt med och känner så sjukt mycket igen mig angående meat shameingen. Tycker man borde respektera att folk vill äta kött lika mycket som man ska respektera att folk inte vill äta kött. Förståss kan man berätta om fördelarna med att äta vegetariskt/veganskt, men tycker det är helt sjukt att börja konfrontera andra för att de inte har samma kost som dig själv. Har själv varit med och blivit utpekad för att jag inte äter vegetariskt för det är ju enligt de personerna jag åt med den enda rätta vägen. Kan helt hålla med om att man blir typ triggad att göra tvärtemot då man blir påhoppad för en så enkel sak som ens kost. Har tänkt på att äta mera vegetariskt möjligtvis bli vegetarian men blir gång på gång avskräckt och vill göra tvärtemot pga. meat shameing. Vill isånafall göra det för min egen skull inte för att göra någon annan nöjd och få en klapp på axeln av de som tidigare hoppade på en. Tack och hej meat shameing får inte bli en grej

 • Nettan

  Tipsar om super bra shampoo och balsam 😀 😀

  http://nouw.com/Nettan

 • Anna

  Den röda fuskpälsen var ju så snygg!! Var är den ifrån? 😀

 • Frida

  Jag kan verkligen förstå om folk känner sig påhoppade av veggo-personer.. Själv känner jag (jag är vegitarian) att alla måste få ta det i sin takt. Jag planerar tex att bli helt vegan men först och främst måste jag vänja mig vid en livsstil utan kött, för det är inte ”bara att sluta” .. Jag testade att bli vegan ett tag men det slutade med att jag bara åt typ frukt för jag inte visste vad jag kunde äta :S
  Sen får du inte ta åt dig av sådana personer.. Jag vet veganer som hoppar på andra veganer för att ”dom äter fel” sååå xD

  Men vill du lära dig mer om vegansk mat tycker jag du ska helt enkelt söka på youtube efter ”vegan”. Det finns så mycket underbara vegan-YouTubes som ”utbildar” och ger tips på sina kanaler så kolla gärna in det 🙂

 • Sara

  OMG HÅLLER FULLSTÄNDIGT MER DIG ANGÅENDE DAVID BOWIES DÖD. Så
  okänsligt att skriva en status, har läst att familjen vilje sörja privat och det blir så himla konstigt att då männsikor som inte äns har lyssnat på honom ska skriva rip bara för att få lite plus poäng. Så himla osmakligt.

  • Anna

   Att familjen vill ha det privat menas ju mer att media inte ska försöka tvinga på dem intervjuer, att man inte skriver direkt till dem på sociala medier etc.
   Att skriva en oberoende status på fb eller en bild på instagram och hyllar Bowie är inte osmakligt eller ofredande mot familjen. Det är en hyllning. Annars lär ju Bowies vänner varit sjuk osmakliga: såsom Mick Jagger, Bono, Elton John etc. Tycker det är löjligt att shame:a folk för den anledningen.
   Och Bowie var mer än bara en artist, han var skådespelare på både film och teater, konstnär etc. Han var ju en icon, är det verkligen så konstigt att folk är lite ledsna?

   Om man blir bjuden till hans begravning och syns där får man pluspoäng. Ska man bara skita i att gå dit då eller? Jag tror inte man bryr sig så jävla mycket om pluspoängen när någon dör.

 • Emelie

  Åh vad jag kräks på veganer. De som vill vara veganer får vara det hur mycket de vill, jag kunde inte bry mig mindre. Jag vet fördelarna med att inte äta kött, mejeriprodukter och alla etiska skäl. Jag har sett dokumentärerna, och JAG vill fortfarande ha allt det där. Det som stör mig mest är veganer/vegetarianer som upplyser en när jag inte ens bett om informationen. Jag tycker att det är ohyffsat. Jag jämför inte dem med citat från Strindberg och Martinson i tid och otid, de är inte intresserade. Så, var vegan hur mycket du vill. Men tvinga inte mig att lyssna.

  • Joanna

   Håller med till en viss del, visst alla har rätt att säga vad dom tycker men är så jävla irriterad på vissa veganer som inte kan acceptera andras val. Och sen efter deras långa föreläsning om hur vidrigt det är att äta kött så säger de lite lättsamt att alla får göra som de vill och att de inte bryr sig om vad andra äter jomen visst eller hur?? Detta gäller såklart inte alla veganer men bara ganska många som jag har träffat.

  • Maria

   Och jag som vegetarian är så fruktansvärt trött på alla dumma köttätare som ifrågasätter mig. Jag blir påhoppad och måste försvara mig, försvara att jag inte vill vara med i dödandet och plågandet av djur.

  • Sofie

   Det handlar inte om dig i just den här frågan, utan om djuren, miljön och andra människor. Ja, i vår värld finns det extremt många människor som håller på att svälta till döds och många undernärda barn. Om alla var veganer skulle det finnas tillräckligt mat för alla att bli mätta. Eftersom det går åt mycket mer växter att mata djuren för att sedan äta deras kött, än om vi bara åt växterna som innehåller allt vi behöver från början. Så varje gång man äter kött osv tar man också mat från ett hungrig barn på sätt och vis.

   Ibland kan man faktiskt inte tänka på sig själv för det är liksom inte din rätt. Sedan behöver man inte bli vegan på en dag, utan ta små steg mot det bättre livet i taget.

 • Sara

  Hej!
  Jag förstår definitivt vad du menar med ”aggressiva” icke-köttätare. Jag är också ytterst medveten om att det tar tid att bilda nya vanor. Dock måste man förstå att det handlar om mer än sig själv, faktiskt också om mer än bara djuren… (miljön får också lida kolossalt). Jag vet att många vegetarianer/veganer är upprörda över dubbelmoralen som många är så vana vid att det inte känns konstigt. T.ex. skulle man ju inte uppmuntra en pervers när denne förgripit sig på lie färre barn denna veckan. Man skulle inte låta massmördaren långsamt avvänja sig. Om du kollar på dessa tre filmer (Cowspiracy, forks over knives och Food inc) och sedan meddelar vegetarianerna/veganerna som hoppar på dig att du gjort det, kan jag lova att fler kommer tagga ner. Då vet de att du vet vad du medverkar i och de behöver inte känna att utbildningsansvaret ligger på dem. Bara ett tips (:
  Ha det så bra, KRAM!

 • Emelie

  Träffade min pojkvän på tinder, han bodde endast 1 mil ifrån mig 🙂

 • Jasmin

  Hello !
  Hoppas allt är bra med dig.
  Jag undrar ifall du skulle kunna länka och lägga upp snygga (fusk)pälsar?
  Helst med lite lägre pris eftersom jag är student och lever för det mesta på studentbidraget :))

  Hoppas du ser det här och har tid för att ge lite tips!
  Ha det så bra och lycka till med allt!
  kraaam.

 • känn dig inspirerad

  Jag förstår inte varför folk är känsliga över att folk kommenterar och diskuterar om ett världens nuvarande största problem både hälsomässigt och miljömässigt. Läs själv ditt inlägg om hur du tyckte att yulin dog festival var hemskt för du är djurvän och bad tom folk att skriva under för att få stopp på det. Inse att det är minst lika hemskt när du äter djur, spelar ingen roll om det är en hund eller en hamburgare gjord av ko. På samma sätt som du vill ha stopp på festivalen för att du tycker synd om hundar så vill veganer att andra ska sluta äta misshandlade djur oavsett.
  Istället för att känna dig påhoppad och mindre inspirerad till att sluta äta misshandlade djur så försök få mer kunskap om hur det påverkar världen. Kan säga att du borde kolla på Cowspiracy (finns på netflix), 101 reasons to go vegan och Best Speech You Will Ever Hear – Gary Yourofsky (finns på youtube).
  Jag själv är inte vegan men arbetar på det och kommer förhoppningsvis bli det snart. Ta det i din takt! Men du kommer ingen vart om du blir irriterad på veganer som har rätt i det de säger säger även fast det kan verka lite extremt ibland. Jag kan erkänna mitt problem och även du borde förstå hur det är ett problem när du fått mer kunskap om ämnet.

 • Mia

  Jag förstår dig med vegan/vegetarianer … hade en kollega som kunder prata om att jag inte alls åt veganskt eftersom jag åt det ena med det andra. Dock var han väldigt snäll ändå!

  Vilket bra tips med matsmart.se, är småbarnsmamma med inte den bästa inkomsten då låter ju detta super smart. Detta ska in och kollas på direkt! :))

  http://www.mijaas.blogg.se

 • Erika

  Älskar hiss & diss inlägg, fortsätt med det! 🙂

 • Evy

  Jag använder fortfarande tinder… 🙁 hahahah

 • Anna AHJ

  Måste bara säga att jag tycker det är väldigt lustigt att sådana pälsjackor är inne nu. Minns att en tjej i min bekantskap hade en sådan för typ 15 år sedan och att många skrattade åt henne bakom hennes rygg och sade att hon såg ut som en rysk hora. Jag tyckte inte heller att det var så snyggt, men skulle inte säga så ändå, tycker man får klä sig som man vill, oavsett om det anses vara inne eller ute.

 • L

  Jag tycker också det är jobbigt med personer som kommer och ska föreläsa om olika saker utan att man har bett om det. Kan va veggoindianer eller feminister eller folk med andra politiska åsikter än en själv tex. Eller tex Jehovas vittnen. Telefonförsäljare osv. Men värst är når nån gör det på ett sätt som ska få en att känna sig som en dålig person om man inte gör som dom tycker man ska göra. Man blir ju bara anti då.
  Det är en sak att skriva om sina åsikter tex på sin egna blogg (- då får var och en välja om man vill läsa), men en helt annan sak att jaga efter folk och peppra på om sina åsikter .

  Bra tips det där med billiga maten.

  Roligt med såna här listor!

  veggoindianer

 • Lina

  Om du vill ha ett tips på en bra inspirerande instagram sida som har både vegetarisk mat och vegan mat. Så kolla in tuvesssonskan.
  Jävligtgott.se rekommenderade kontot
  http://www.javligtgott.se/tips-pa-bra-vego-instagramkonton/

 • Clara

  Älskar dessa listor!

 • Emmy Laursen

  Poloklänningar är så himla snyggt!

 • Anna

  Oftast brukar vi dela åsikter, men inte kring Bowie. Jag tycker det inte alls är osmakligt att på sitt sätt sörja David. Kanske i syfte att höja sitt varumärke, men tror inte det är många som gör det. Jag tror man först måste förstå hur stor Bowie var, han påverkade och ändrade nästan hela musikindustrin. Han visade att det var okej att vara den man är och på så sätt hjälpte många. Han var en hjälte. Tror mycket därför han fick massa hyllningar. Så hylla på, tycker jag!

 • Alexandra

  Ååh, den beiga poloklänningen har jag, sjukt fin och riktigt bekväm!
  Gillar dessa listor och egentligen hela din blogg, u go girl??

 • F

  Aggghh varifrån är den poloklänningen ifrån? har letat efter en fin…. snälla, någon upplys mig!

 • Anonym

  Kan inte du göra ” Inne & Ute listan ” oftare?!?! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *