Tips inför nyår!

Ta dom flesta bilderna innan klockan 12. Ni kommer tacka mig dagen efter, är det något jag är det dethär med blider 😉 Dom finaste och bästa bilderna tas när man är nykter, för även om man inte tror det så syns det på bilderna att man är packad/ trött.

Testa inget nytt när det kommer till smink. För ärligt talat, att testa den där lila/glittriga ögonskuggan just på nyår känns värdigt risky.. Det kan bli snyggt men det kan också bli så himla fel. Finns alla andra helger för att experimentera med smink, välj inte nyår av alla dagar. Vi vill ju inte börja nya året när vi ser ut som en glittrig clown (höll på säga något annat haha), eller hur?

Boka taxi i tid. Alla kommer vilja få tag i taxi på nyår, så boka den nu.

Ät innan middagen/ festen. Ja även om det serveras mat är det alltid bra att ha ätit litegrann innan. Man vet aldrig vad det serveras, hur mycket det serveras osv.. Flera gånger har jag gått på ”middagar” där dom endast serverar snittar, det blir man inte så mätt av..

Gå inte ut på Stureplan utan biljetter. Nej då kommer ni stå där och frysa hela kvällen. Alla klubbar har sålt biljetter och dom flesta är slut, so don’t even try.. Bestäm er innan vad ni ska göra. Sen är hemmafest alltid bäst!

Ta med extra strumpbyxor i handväskan. Alltså finns det något störigare än att råka ta sönder strumbyxorna det första man gör när man kommer på festen? Nej, så ta med ett extra par! Dom tar ju verkligen ingen plats alls, så köp några stycken på Åhlens eller H&M.

Strunta i shotsen! Jag dricker aldrig shots nu för tiden för min kropp klarar inte det. Jag är världens lättviktare efter min viktnedgång och har inte återhämtat mig. Så min gyllene regel är inga shots, någonsin. Jag kan smaka på en shot, men dricker dom aldrig. Och när jag väl gör det blir det bye bye för lilla mig haha. Så det här med inga shots är ännu viktigare nu under nyår, för det kommer bli så mycket alkohol ändå. Och det gäller inte bara mig utan oss alla. För dom bästa kvällarna är utan shots, lovar!

Sköna skor. Okej det kanske är självklart men ärligt talat.. Ingen tittar på fötterna, det är kallt ute, det är blött ute och ni kommer vara ute för att titta på fyrverkerier. Så skit i om skorna inte matchar klänningen riktigt, ingen bryr sig. Och aldrig har jag varit med om en kille säga ”fan vi skulle lätt ha hookat upp med dig om det inte vore för dina fula skor”. Om det är ragg man är ute efter dvs 😉

nyar

Posted in: PICTURES
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *