Skor till våren..

Wihoo idag var jag och hämtade ut mina nya skor, mina guldiga adidas (snacka om snabb leverans) och mina nya Isabel Marant skor som jag kickade hem via wakakkuu. Jag hade ju 40 % rabatt där så passade på att utnyttja den på dessa skor som jag har velat ha ett tag.. Tänk vad snygga dom kommer vara när det är fint väder ute, är så glad över dom och dom är så fina irl 🙂 Men måste se till att spraya dom så dom håller sig fina, vill inte skita ner dom det första jag gör..

Jag hämtade även ut dom där 2 stora paketet som vägde 10 kilo styck, och ena luktade som prutt.. Hela min bil stank, så jag öppnade paketen utanför mig ifall det hade varit någon pruttbomb eller något sånt från någon som vill jävlas med mig (paranoid I know) men det visade sig vara en proteindrink som hade läckt och det gjorde så kartongen stank.. Haha tur att det bara var det då och inte någon ”pruttbomb”
IMG_9799

IMG_9801

IMG_9804

Posted in: PICTURES
Kommentarer (25)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *