Årsresumé del 3

ars3
1. Skrev min första krönika för SVT som jag är väldigt nöjd över för att vara min första 🙂 Detta är absolut något jag vill fortsätta göra.

Har ni inte läst krönikan än kan ni bara klicka på bilden nedanför så kommer ni till den!

2. Spade loss i hasseludden. För ca ett år sedan fick C ett presentkort på yasuragi, haha ja det tog oss alltså ett år innan vi tog oss dit. Vi hade det jättemysigt 🙂 Dagen vi åkte dit var det så varmt ute, så det vart nästan lite jobbigt att bada i vattnet som var ca 40 grader varmt och sen steka i solen haha. Nästa gång jag går dit vill jag besöka stället när det är vinter, kan tänka mig att det är riktigt mysigt då 🙂

yasugari

3. Fler vänner fyllde år och här är 2 tillbakablickar från när Julia och Issa fyllde år. Julia hade styrt upp det på langalo och gjort det så himla fint med ballonger, tårta och god plockmat. Hade jag fyllt år på sommaren hade jag också velat hålla min fest där.

Issa serverade mimosas och hemmagjorda pizzor innan vi firade henne på Bubbels and Brunch. Det var alltså dagsfest + kvällsfest, jag var så trött efter den dagen haha.. Men vi hade riktigt kul 😉

birth

4. Testade på surströmming för första gången haha!

5. Filmades för SVT, men.. Det hamnade aldrig på TV. Vi vet inte varför men vi misstänker att jag inte riktigt gav det dom ville ha från mig. Vi pratade om reklam och smygreklam på bloggar, men jag är ”tyvärr” ganska påläst inom det ämnet och svarade väldigt tydligt, rakt och korrekt. Varför kom det inte med då? Jo för vi tror dom ville ha en annan vinkel. Att Kissie lever loppan utan att veta hur det egentligen funkar. Detta är jag inte 100 % säker på ifall det är så det ligger till men jag gissar på det iaf 🙂 För när dom gör olika inslag har dom ju bestämt sen innan hur det ska vinklas och se ut. Är det som jag tror det är är jag glad att jag motbevisade dom fel 😉 Kissie knows her shit.

svt

6. Min håriga armhåla vart månadens snackis.. Ja nyheten nådde hela vägen till Norge där jag intervjuades av deras motsvarighet till Aftonbladet TV (antar jag). Åter igen vart folk chockade, äcklade och förvirrade. Jag visste att reaktionerna skulle bli så, men inte så starka och så många..

Förutom detta hann jag även visa upp min blodiga trosa som även den lämnade ett ordentligt spår i sociala medier. 13 000 likes fick den bilden trots allt hat, och jag fick 2000 nya följare. Hade gissat på att jag skulle 2000 mindre följare haha..

kissie feminist

7. Jag tesatde på bodyflight!! Det var så himla roligt och jag ska så testa det igen. Jag vill absolut påstå att detta är roligare än att hoppa fallskärm, känner som att man får mer ut av detta än att bara hoppa ut från ett plan. När man testar på bodyflight får man leka av sig på ett annat sätt, man får lära sig hur man rör sig, hur man slappnar av osv..

boddyy

8. Besökte Göteborg för första gången på länge. Den enda gången jag hade varit i Gbg var när jag var och besökte Debatt för väldigt länge sedan, men då såg jag ingenting av staden för jag åkte bara fram och tillbaka. Nu hade jag 2 mysiga dagar i stadan ihop med C, vi shoppade, bodde på världens mysigaste hotell Pigalle (rekommenderas) och bara hade det bra 🙂 Jag gillade däremot inte att ta tåget dit, tog väldigt lång tid och nästa gång jag besöker staden blir det flyg, helt klart!

gote1

9. Debattartikel för metro. Jag forsätter skriva debattartiklar och denna gång vart det för tidningen metro, denna artikel publicerades även i en helsida i tidningen vilket jag är väldigt stolt över och har sparat 🙂 Denna debattartikel handlar om hur feminister fryser ut andra kvinnor och grupperar sig. Jag har fått väldigt mycket bra respons efter denna artikel, även folk har kommit fram på stan och sagt hur bra den var. Så glad jag blev!

Har ni inte läst denna är det bara att klicka på bilden nedanför för att läsa den.

10. Föreläsning med Tourn. Efter att jag lämnade improveme började jag jobba ihop väldigt tight med tourn. En av säljarna som jobbar på kontoret jobbar extra med barn och dom kom på studiebesök till Stockholm. Då passade vi på att ha en liten föreläsning och jag vart ”intervjuad” framför barnen. Fast vi la mest tid på att fota och ta massa selfies 😉 Det var nog mer intressant än att höra det jag hade att säga haha!

fantraff

11. Lyckades få tag på Balmain kläder. Ja årets hysteri måste väll ha varit när Balmains kollektion för H&M släpptes? Jag var glad som fick tag på 2 plagg, klänningen nedanför och en härlig päls. Bilderna togs av grymma Pavel och dessa är nog mina favoritbilder genom tiderna.. Ångrar att vi inte fotade i ett format så jag kunde ha någon som header, för visst hade det varit läckert?

balan

12. Göteborg round 2! Jag fick visst inte nog för några veckor senare var jag tillbaka i Göteborg fast med MaMievent som hade bjudit ner ett skönt gäng 🙂 Det vart shopping, fest, god mat, Liseberg.. Ja vi hann med massor under vårt korta besök. Vi hade sjukt kul allihopa och jag lärde känna världens härligaste människor, yey!

gote

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *