Årsresumé del 2..

arsresume

1. I år har jag valt att gå på fler events. Jag tycker egentligen events är ganska överskattat och dom sprang man på som mest när man var ny i bloggvärlden. Att springa på 7 events om dagen för att få så mycket gratisprover som möjligt är lite 2007 hehe 🙂 Men events kan vara trevliga ibland, bland annat detta event som var i sommras. Beauty week tror jag det var? Gick dit med käraste Douglas och minglade runt. Jag vann ju föresten bilen, minns ni det? Men jag hade missuppfattat det, man fick endast låna bilen.. Jag har ju redan bil så kände att det var onödigt av mig att utnyttja vinsten. Hade jag däremot vunnit den hade jag lackat om den och haft 2 stycken 😉 Såklart haha!
event3

2. Jag åkte till London med Bella, våran lilla tradition 🙂 Vi hade sjukt roligt som alltid och vi shoppade och festade. Vad ska man annars göra där lixom.. Haha nej men vi har j varit där så många gånger så vi ju har ju redan sett det vi ska ha sett. Men nästa gång kanske vi kan turista lite så vi får fina bilder 😉

londinn

3. Jag fick en ny PT, Ashkan! Vi tränade på väldigt bra på fitness 24/7 meen vi fick avsluta våran träning då Ashkan inte var anställd på det gymmet. Han frilansar ju och då kan man inte träna folk på vilka gym som helst. Fitness24 vill ju bara att deras egna personliga tränare ska ge ut personlig träning så dom drar in större vinst (det förstår man ju). Jag ville inte byta gym då mitt gym ligger så himla nära och därför tränar vi inte längre ihop. Men vi är goda vänner och ses då och då 🙂

ash

4. Jag valde att lämna improveme! Min magkänsla sa att jag kunde tjäna mycket mer pengar utan att ha ett kontrakt hos en skönhetsportal som egentligen inte kan något om bloggar och annonsering. Det är inget elakt menat men ni hör ju själva, dom var en skönhetsportal och ingen bloggportal. Det är en stor skillnad. Efter mitt byte 3 dubblades min lön varje månad så jag var glad och nöjd.

Ja tills min fd ”chef” försökte sätta dit mig genom att få sin skvallerblogg att skriva att jag röstade på nasistpartiet (vilket jag givetvis inte har gjort) och sedan hänga ut mig som en otrogen idiot i hänt extra.. Men vet ni vad, jag är inte ledsen över det. Det visar att jag har kommit så pass långt som jag har, heja mig! 🙂

improveme

5. Jag var med i Sveriges värsta kändisbilförare i kanal 5. Först var jag lite tveksam tillprogrammet, men ju mer jag tänkte efter desto mer insåg jag att det kunde vara en rolig grej samt ett bra tillfälle att visa upp den riktiga jag 🙂 Dessutom hade vi så himla roligt under inspelningarna och jag har fått nya, härliga vänner. Alla vi som var med kom så himla bra överens. Och nej, jag har inget emot Adam även om det verkade som det i TV.. 😉 Jag diggar faktiskt inte honom, även om man inte såg det när jag var helt blöt i TV rutan haha. Jag fick åka hem näst först, vilket betyder att jag var långt ifrån en av dom sämsta bildförarna. Det tackar jag för. Dock har jag fått väldigt mycket skit efter programmet för folk verkar livrädda för att möta mig i trafiken.. Oups!

6. Fångarna på fortet del 2! Jag åkte till Frankrike för andra gången i år, men denna gång vart det inte till Paris utan jag åkte såklart till fort boyard för att få mig en revansch. Dock gick det inte riktigt som planerat.. Vi förlorade ganska hårt mot våra motståndare, Richard skadade armen i första cellen och jag började gråta haha. Men hörrni, vi bjöd på underhållningen och är inte det det viktigaste? 😉 Jag tycker iaf det!

Förutom detta fick jag ju även lite tid i Frankrike och min kära vän Bella fick följa med. Vi solade, åt god mat och fick nya vänner som jag har kontakt med än idag 🙂 Bästa med dessa ”uppdrag” är alla nya människor man lär känna..

7. Kaos på summerburst. Jag har torgskräck som ni kanske vet om? Iaf en mildare grad av den.. Tyvärr slutade min upplevelse i tårar på toaletten och fick bli upphämtad av C. Men innan det hände hade jag kul och jag var ju där med skönaste gänget!

summer

8. Jag började fota med Lisa Höök 🙂 Som sagt har jag verkligen tagit tag i det här med bilder detta år vilket verkar ha uppskattas av er. Yey! Lisa är sjukt duktig och vi klickar himla bra och jag är glad över att ha fått en ny vän.

lisaa

9. När jag åkte fel dag till Finland. Haha alltså detta är såååå Kissie i ett nötskal. Vi hade planerat att jag skulle träffa familjen i Finland en viss dag. Inga problem, jag bokar mina biljetter och familjen deras. Jag inser att jag har åkt en dag för tidigt när jag sitter på båten och mamma undrar varför jag är på väg till Finland nu. Haha jag skrattade så mycket så jag började gråta. En tjej som råkade vara en bloggläsare satt och lyssnade och kom fram och hjälpte mig med hotell, så söt.. Men det värsta var ju när jag gick tillbaka till hytten och berättade nyheten till C som inte hade någon aning om min miss.. Han tog inte det lika bra, det är väll det som är skillnaden. Jag skrattar åt misstag medan han bli skitförbannad. Fast då skrattar jag bara ännu mer..

Vi hittade ett hotell tillslut som tog emot djur och dagen efter mötte vi upp min familj och åkte ut till landstället 🙂 Stugan var precis som jag minns den och vi hade det jättebra. Trist bara att det regnade hela tiden vi var där mer eller mindre. Men det var väldigt avkopplande att få komma bort lite.

finl

10. Gotland, min favoritplats under sommaren! 🙂 Jag hade lika kul i år som jag hade förra året och vi bodde åter igen på Strand hotell som ligger mitt i Visby. Det var fest, fest och mer fest.. Men vet ni vad, det är OK det med! Passa på medan man är ung och inte är bakis i en hel vecka, för jag har hört att det kommer.. Självklart planerar vi att åka i år igen haha. Än blir man inte av med mig. Krävs att jag ska bli gravid eller något..

fott

11. Härliga sommaroutfits. Jag köpte ett nytt objektiv som jag var ute och lekte mycket med och min YSL väska var en stor favorit. Den köpte jag ju i Paris lite spontant och är så nöjd med den.

summ

12. Barcelona med Issa! Issa vart sugen på att resa och ni vet ju mig, jag tackar aldrig nej till det 😉 Vi hade planerat att åka till Ibiza men vi hittade inga bra resor dit så tillslut efter massa letande vart det Barcelona. Sjukt härlig resa med massa promenader, god mat, väldigt lite shopping faktiskt men mycket fest. Som det brukar vara när jag är ute och reser alltså 😉 Men vi hade himla kul och även där lärde vi känna massa nya människor. Vi har redan blivit bjudna tillbaka dit och nästa gång vi åker dit ska vi bo i en härlig lägenhet som en svensk hyr ut åt oss. Jag åker gärna tillbaka dit!

barrc

Posted in: PICTURES
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *