Nytt träningssätt

Hej bloggen!

Hur mår ni idag? Jag mår bra, ska strax iväg och gymma och inviga mina nya träningskläder som jag köpte här om dagen på gina tricot, visst är dom fina? 🙂 Jag gillar faktiskt deras träningskläder, och deras sportbhar använder jag ju dagligen. Har en i varje färg för dom ger bäst stöd.

Behövde faktiskt uppdatera träningsgarderoben lite tro det eller ej. Förut var jag jättebra på att shoppa träningskläder men jag har blivit latare på den fronten (även om jag fortfarande tränar dagligen). Men jag tar ju inte lika mycket bilder längre på gymmet och därför struntar jag lite i vad jag har på mig haha.. Måste skaffa en hunk PT igen så jag kan börja ta bilder igen lol..

Nej förutom det ska vi fira Bella ikväll som fyller år i helgen 🙂 Yey! Vi har bokat bord på publico och dom har ju världens godaste mat där.. Deras taco är drömmen!! Så en squat per taco får det bli, typ 100 squats får väll räcka.. 😉 Hahah nej men den är så god, jag lovar!

gym

Posted in: Träning!, Vardag
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *