* När jag är i en klädbutik måste jag pilla på ALLT. Jag kollar lixom inte med ögonen utan med händerna. Jag vill känna hur materialet känns, är det lent, är det mjukt, hårt?

* Jag plockar inte upp hundbajset när jag är ute och rastar Chloé. Det är äckligt och dessutom är det naturligt med bajs, jag gör moder natur en tjänst kan man säga.

* Tycker få bloggar faktiskt är riktigt bra. Visst vissa kan ju vara bättre än andra men det är ingen som jag verkligen tycker är riktigt bra. Antigen uppdateras det för lite, för dåliga bilder, för enformigt..Ja jag har ganska höga krav på bloggning!

* Jag testar typ ALDRIG kläder i provrum. Tycker det är jobbigt och tror att någon ska rycka upp dörren/ gardinen för dom vet att jag är där inne.. 🙁 Snacka om paranoid!

* Jag går nästan alltid runt med keps till vardags, känner mig naken annars och kan ibland strunta att gå ut om jag inte hittar min keps. Jag vet superkonstigt!

* Sjunger jättehögt i bilen, alltså.. Jag SKRIKER i bilen när jag sjunger hahah.
* Jag älskar att köra fort, lite för fort ibland.. Jag vart ju stoppad en gång av polisen men kom undan med en varning som tur är.

* Jag är ofta orolig över att jag har någon sjukdom, såfort jag ser ett rött märkte eller känner mig dålig tror jag det värsta, läs: Aids eller cancer.. Jag har just nu tex ett sår på tummen som jag inte har någon aning om vad det är, jag tror att det är något hiv utslag av någon form (även om det troligtvis och mest säkert inte är det). Jag oroar mig även för bröstcancer nästan dagligen för jag har en knöl i ena bröstet. Jag har kollat upp det men sjuksköterskan övertalade mig inte riktigt om att det inte var cancer. Dessutom ligger bröstcancer i familjen 🙁

 • Jag är rädd för döden.

*Jag har nekat kungen när han bad mig flytta på mig. Det är sant! När jag var liten jobbade mamma med catering och en gång var hennes uppdrag att jobba för kungens vänner när dom hade en kräftskiva. Jag satt och tjurade i en trappa och klappade en katt när Kungen skulle gå förbi mig. Han bad mig flytta på mig men jag vägrade så han gick runt mig. Mamma var skitsur på mig men nu i efterhand.. You go girl!!

hhh

Posted in: PICTURES

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Caroline Roxy - Summer heat Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET
 • Linda

  Du är en dålig hundägare. Plocka upp efter din hund för fan.

 • Josse

  Vad som är ännu äckligare än hundbajs – är hundägare som inte tar upp efter sin hund.
  Väldigt respektlöst!

 • Rebecca

  Men alltså, att inte plocka upp efter som hund är så jävla illa, riktigt faux pais i en stad. Snälla ta ditt förnuft till fånga!

 • Milla

  Också får vi andra hundägare ta en massa skit för att vissa inte plockar upp efter sina hundar…väldigt respektlöst!

 • Alma

  Hahaha… trotsade kungen…. Men allvarligt, DU tycker det är äckligt med DIN hunds bajs, men vad tror du att de människor som trampar i Cloes bajs tycker……???

 • Daniela

  Tycker du samma sak om du trampar i hundskit också eller? Fruktansvärt respektlöst att INTE plocka upp hundens bajs. Ska man ha hund ska man plocka upp efter den också. Usch.

 • Petter

  Monarki är odemokratiskt då man FÖDS med privilegier. Dessutom lever dom på våra skattepengar som vi istället hade kunna skänka till utbildning för framförallt flickor på andra ställen i världen eller ta emot fler flyktingar för. Bra jobbat Alexandra, varför ska han ha mer respekt än någon annan? Kraaaam!

  • Linn

   Du är inte så smart va? Har lite otur när du tänker? Om vi inte hade haft ett kungahus så hade vi haft en president och var tror du pengarna till denne hade kommit ifrån? Just det ja, skattebetalarna. Och det är bara några ynka kronor det kostar varje skattebetalare varje år, medans kungahuset drar in ganska stora pengar till landet på bl.a. turism. Väldigt många turister kommer hit just för kungahuset.
   Nästa gång du trampar i nånstans hundskit som den inte tagit upp efter sig så kan man undra om du fortfarande tycker att det är så grymt…

   • Rebecca

    Linn, det är ju uppenbarligen du som är en riktig idiot.

   • Anna

    DEMOKRATI; det innebär att makten utgår från folket, vilket bland annat innebär att våra skattepengar även ska komma oss till nytta genom exempelvis välfärd (omsorg, skola, etc.). Kungahuset drar inte så mycket turism som många vill påstå, och fördelen med en president (eller motsvarande) är att hen representerar folket då hen har blivit vald, och inte blivit född till sitt ämbete.

    Bara för att du väljer att förespråka ett utdöende och odemokratiskt styre, ger det inte dig rätten att kalla de som tror på ett annat system för dumma eller osmarta.

  • sandra

   Ta emot fler flyktingar? pröva något nytt- TÄNK!

 • Lisa

  Du inser uppenbarligen inte vilken situation du sätter oss hundägare i som alltid tar upp efter sina hundar. Vi får skulden på grund av människor som du. Du är så omogen som för ett sådant här så kallat resonemang. Plocka istället upp efter din hund och var en ansvarsfull hundägare eller ha ingen hund alls. Jag tvivlar på att du blir glad om du trampar i hundskit eller om Chloe rullar sig i det.

 • Anna

  Haha, elsker sådan nogle indlæg!

 • Fanny

  Haha, nä jag plockar inte heller upp efter min hund. Men å andra sidan bor jag inte i stan utan går alltid i skog och mark med min hund. 🙂

  • amanda

   Hatar folk som skaffar hund och inte tar ansvaret. Förjävligt när man är ute och går både på landet och i staden och det är hundskit där man ska gå. Så till alla er som gör så. Orkar ni inte ta ansvar vad det gäller era djur så förtjänar ni inte att ha dom!

   • Nona

    Är du seriös? Ska älgarna plocka upp sin skit i skogen också? Att inte plocka upp i stan är inte ok. Men på landet o i skogen? Du kanske borde stanna kvar i stan om du är rädd för bajs.

    • emma

     Men nu är ju hundskit och älgskit inte samma sak. Älgen äter växter å buskar medan hunden äter det som människan ger den, dvs en massa onaturliga ämnen som gör att fodret håller ett år i en påse, hallonbåtar och gud vet vad. Orsaken till att man tar upp det är inte för att stackars flickor med högklackat inne i centrum inte ska stiga i det, utan för att det inte ska sprida sjukdomar till andra djur och människor.

     • Nona

      det där var ärligt talat det mest korkade jag läst på många år. Men med ditt argument så får ju min hund skita hej vilt i skogen iaf då han äter enbart rått kött helt utan tillsatser.

     • Mirelle

      Så du menar på allvar att du tror det är mer miljövänligt att samla upp bajset i plastpåsar (!) och frakta det med lastbil som släpper ut en massa avgaser till en sopstation där det eldas upp?!?! Smart tjej…

    • Karolina

     HAHAHAHAH! Bra sagt! Håller med dig.

     • emma

      Jahaaa! Så det är plastpåsarna som är problemet! Men då tycker jag att vi alla ska sluta samla skräp över huvudtaget och kasta det fritt i skogen bara. Antagligen mer miljövänligt, man sprider ju inga gaser i alla fall.
      Nona, jag vet inte vem av oss som egentligen är korkad nu, men ja. Ifall han skulle äta helt naturligt utan tillsatser så 1.hans skit skulle int lukta på samma sätt 2.det skulle förmultna inom ett år. Det är så den naturliga processen går till. Tror knappast du plockar upp älg- och kaninskit i skogen ifall du ser det heller. Och åtminstone stiger nog jag hellre i älgskit än hundskit

 • Magdalena

  Erkänna brott öppet på bloggen?
  Enligt lag måste man plocka upp all fast avföring efter sin hund…

 • Tim

  Ärligt, om du inte ens kan ta upp skiten efter din hund så borde du inte ens ha hund.

 • Ella

  Nä du tappade du som fan i mina ögon. Fruktansvärt äckligt att Inte plocka upp efter sin hund! Och NEJ snö är inte något slags magiskt pulver som trollar bort hundbajs, det kommer fram på våren igen och det ser så sjukt jäkla snuskigt ut när det ligger hundbajs varannan meter efter vägen. Med ditt resonemang så kan ju alla människor börja skita längst vägen också ”för det är ju naturligt med bajs” men det hade inte heller varit så trevligt va? Visa lite respekt tack!

 • Göteborgsmamman 25årig tvåbarnsmamma

  Premiumbloggare och nybliven tvåbarnsdonna – kika gärna in på bloggen och läs mer 🙂
  Kram

 • Pälsbloggaren

  Jag måste också ALLTID pilla på precis alla kläder. Haha, galen vana i klädaffärer.

 • Jessica

  Riktigt dåligt av dig att inte plocka upp efter dig. Men du kommer säkert att skita i att göra det fortfarande även om du får utskällningar och vara respektlös. Som en innan sa, det är brottsligt att inte ta upp efter sin hund.
  Sen kan du även tänka på vilka som jobbar med alla grönytor runt om dig. Jo det är trädgårdsmästare som får ta allt skit du lämnar efter dig, spelar ingen roll om hur liten hunden är. Respekt löst.
  Tänk om alla trädgårdsmästare kom och lämna till baka allt hundbajs du lämnat efter dig, inte lika kul va?
  TÄNK OM, OCH GÖR RÄTT.

 • Alexia

  Skärp Er!! Vad tror du den lilla hunden bajsar?! En kula liten som kaninbajs typ. Har oxå en chihuahua o Nej jag plockar inte heller förutom kanske vid asfalterat väg o inne i stan. Kan knappt se bajset oftast o ser inte ens vad jag ska plocka!!!
  Herregud vilken moralpanik.. Ja självklart är det äckligt med bajskorvar men inte så små ute i natur!!! Ingen plockar upp efter vilda djur o fåglar heller!!
  Skärp Er o använd sunt förnuft istället för att följa varenda regel blint.?

  • anna

   sunt förnuft är väl att följa de lagar och regler som finns?

  • Jessica

   Så du menar alltså att det är ‘ok’ att inte plocka upp efter sin hund för att den avger ‘lite avföring’?
   Fattar du inte hur Stockholms gator skulle se ut om alla små hundägare skulle sluta plocka upp efter sina hundar?!

   • Alexia

    Fast jag skrev att jag plockar på asfalt o gator lär er läsa noga innan ni hetsar upp Er? sunt förnuft betyder använda egen hjärna o inte lyfta på lövar o skrapa för att försöka hitta bajs som man inte ser t ex.. Men ja jag har nog en avslappnad attityd till småhundsbajs.?
    Kul att folk bara läser det de vill hetsa upp sig för o inte hela kommentaren?

    • Linn

     Hoppas din lilla kackerlacka till hund rullar sig i riktigt löst bajs och springer runt och gnider sig ÖVERALLT hemma hos dig! Din vidriga människa!!

     • Alexia

      Nä min lilla sak är mer väluppfostrad än vad du är linn. Han skulle aldrig komma på tanken att rulla i bajs. Men det verkar ha slagit dig i huvudet att göra?? Normalt. Och väldigt normalt att spy galla på någon du aldrig träffat fegis. Jag föreslår att du säger det där in My face. Slåss inte pä internet. Idiot.

    • Amanda

     De kan spridas sjukdomar till hundar pga bakterier o flera insjuknar o hamnar hos veterinären pga folk e lata o inte plockar upp skiten kom igen tänk lite längre

  • Josephine

   Jag håller faktiskt med. Alltså grundregeln är att plocka upp hundbajs men faktiskt, min chihuahua bajsar litet som en pinjenöt (!) ibland mandelstorlek om det är stort 🙂 Så jag instämmer, ser fan inte ens bajset så även om jag halar fram påsen så blir inget upplockat ändå, trots att jag inte släppt blicken från exakt vart hunden bajsade. Bajsar han i stan på gator tar jag alltid upp. Men går någon i området här i förorten jag bor i och trampar på min hunds bajs så är det så litet att det inte ens kommer att nudda skon i princip, det försvinner i gräset. Tror Alex rastar chloe på gräs, inte i stan på trottoarer så jag förstår henne även om ”det är äckligt” inte är ett argument. Ta med lite löv/grus/snö i näven när du tar upp bajset så behöver man inte ens känna det.
   När jag gått med stora hundar tar jag alltid upp för deras jättehögar gör värre skada än en chihuahuamandel. Dock verkar storhundsägare vara sämst på att plocka – ser jag en hög är det alltid stort som en hästskit. (Undrar vad för mat folk ger sina hundar när de bajsar ut så mycket. Säkert något skräp från Ica. Min hund bajsar uppskattningsvis ut en 1/30 del av vad han äter. Det är visserligen en annan debatt.)

   • linda

    Fast du skrev ju att man inte ser när din hund har skitit så det är väl därför man inte ser små hundars skit? Så skyll inte detta på ägare till större hundar

    • linda

     Du kan ju inte vara den vassaste kniven i lådan. Liten hund=liten skit stor hund =stor skit.
     Vuxen=stor skit
     Barn=liten skit
     Det har ju fasiken inte med ica mat o göra

     • Josephine

      Ja du kan ju inte vara den mest pålästa i lådan… Dåligt foder = skräp innehåll som hunden bajsar ut i sin helhet i princip. Det är sant. Det finns foder som utger sig för att vara ”stool reducing” tror jag de kallar det, alltså minskar avföringen. Sen finns det foder som har så bra innehåll att de inte behöver påpeka att det minskar avföringen, det bara är jävligt mkt bättre än annat skräp. Och dessa foder säljs inte på Ica kan jag garantera dig om. Det gäller dessutom inte torrfoder, utan färskfoder (inte burkmat). Det anses inte positivt att hunden bajsar stort eller vid så gott som varje promenad. Det beror på fodrets kvalitet.
      Däremot håller jag med i din första kommentar, jag bara väntade på den faktiskt haha. Det stämmer ju säkert.

   • Sophie

    Haha men är du dum eller? Min labbeblandis åt snordyrt dietfoder från veterinären sista året innan hon dog och hon sket fan mer då än när hon åt ”billigt icafoder”. Stor hund = stor skit, det är så det funkar helt enkelt. Däremot är det helt klart tvärvidrigt när folk inte plockar upp, hur liten eller stor hög det än är. Bajs hör inte hemma på trottoarerna.

    • Josephine

     Jag skulle ju inte gå på att köpa svindyrt dietfoder hos veterinären kan jag ju säga så särskilt dum är jag inte. Veterinären får ju pengar för att rekommendera och sälja just dessa foder. Klart de säljer det till dig då, och självklart för dyra pengar. Det behöver inte ens vara en bra produkt, finns absolut inga garantier för det bara för att du köper det hos veterinären. Var det dessutom torrfoder? Jag ger inte min torrfoder alls, bajsar massor pga allt skräp de slänger i. ”Fågelprotein” som fodret brukar innehålla kan ju vara vad som helst från en fågel! Näbb, fjädrar, skit. Klart det bajsas ut mycket.
     Kan rekommendera Nordic färskfoder, svenskt kött enbart, liten avföring, glad hund. Inte ens dyrt, han äter för 100 kr i månaden. Men det blir kanske dyrt i labbeportioner, det har jag inte koll på.

     • Helen

      Fast nu är det ju också väldigt individuellt hur hundar mår på samma foder. Min hund får Fodax (också färskfoder) men när det var en som började sälja Nordic på vår ort tänkte jag att jag skulle prova det (alltid skönt att ha ett foder som går att köpa på plats och inte måste beställas och hämtas på särskilda tider och så hade jag hört mycket bra om Nordic). Men hann inte ens ”fasa in” Nordic helt förrän han var riktigt dålig i magen och när det blev blodblandat slutade vi tvärt. Så vi säger nej tack till Nordic.
      Jag håller dock helt och hållet med om att en hund som får ett foder som är bra just för den skiter mindre eftersom den tillgodogör sig mer av innehållet!
      Det är ju bara att se till sig själv, äter man skräpmat och godis blir det mer som kommer ut än om man äter ”ren” mat med bra näringsinnehåll.

     • Josephine

      Ja absolut, men det är ju en helt annan diskussion. Har inte påstått att alla hundar TÅL Nordic, eller att alla hundar tycker om det eller liknande. Vet bara att all näring tas upp och hundarna skiter mindre, alla jag vet som får Nordic. Det där med att tåla fodret är ju annat. Om din hund var en varg för 10000 år sen så skulle den kanske må prima på älg men bli lite kass av får. (Visserligen kom djurens överkänslighet med domesticeringen och aveln men du förstår nog principen) Tror dock att om din hund tålde Nordic så skulle den bajsa litet 🙂

     • Helen

      Att huruvida hunden tål fodret är en annan diskussion förstår jag men det var lite det jag ville lyfta när du i din kommentar fick det att låta lite som att om en ger hunden Nordic så blir avföringen automatiskt bra (även om jag förstår att det förmodligen inte var så du menade). 🙂
      Han bajsar lite av det foder han får idag, gäller ju bara att hitta rätt foder för sin hund.

    • Josephine

     Notera att vi inte är meningsskiljaktiga på punkten ”bajs hör inte hemma på trottoarerna.” Tror det gick att utläsa i min kommentar även om jag använde orden ”gator i stan” istället för trottoarer. Men det är samma sak.

     • emma

      Förstår inte alls er diskussion om stort och litet bajs här?! Det som kommer in ska också ut. Att ge nåt som gör att hunden int skiter lika mycket är ju för fasiken djurplågeri. En frisk varelse bajsar stora mjuka högar. Inte små hårda svarta klumpar eller fontänbajs. Sluta läsa på påsarna och fråga veterinär om ni inte vet vad ni håller på med. Vill ännu tillägga att foder på en djurklinik/bra djurbutik nästan alltid är bättre än fodret i en matbutik. En stor hund måste få i sej proteiner. Testa själva att äta enbart nudelsoppa resten av livet. Jo, ert bajs minskar säkert, om det var det ni strävade efter.

     • Josephine

      Nej Emma, (kunde inte svara på din kommentar) det är inte djurplågeri att ge en hund ett foder som är så optimalt i sin sammansättning att kroppen kan ta upp allt. Istället för ett foder som enbart funkar som bukfylla, men inga proteiner att ta upp utan bara massa svårsmält skit som fågelnäbbar mm. DET är djurplågeri. Hänger du med? Det resulterar i en kropp som inte får tillräcklig näring, trodde det var solklart för de flesta.

     • Josephine

      Bajset ska inte vara mjukt heller. Du ska kunna peta till bajset med skon utan att det blir kladd på skon. Kan du över huvud taget något om hundar?

     • Josephine

      Och jag förstår att du inte förstått diskussionen, eftersom jag ju hela tiden hävdat att mataffärerna djurmat är skit och man ska köpa på djurbutik (men att svindyra dietfoder, speciellt torrfoder, inte är någon garanti då de mest vill tjäna pengar på det) Ingen har sagt att vi ska ge dem skitmat likställt med nudlar. Diskussionen går ut på: vilket foder är dåligt samt bajsar hunden mer om den får ett dåligt foder som innehåller mycket skräp? Och du verkar hålla med mig, proteiner ska de ha och inget skräp likställt med nudlar. Däremot tycker vi olika om annat.

 • lebanezzas.se

  Hahah herregud vad alla ska bli arga på att hon inte plockar bajs efter sig jag hade fan inte gjort de heller! ush vidrigt! Sen kan man ju alltid se sig för att inte trampa i bajs lättare än så är de inte 😉

 • Emmy Laursen

  Jag sjunger också jätte högt, haha 😉

 • Isabelle

  Hahha vad skön du är Alexandra!
  Jag pillar också alltid på allt man måste ju känna på det så man vet lixsom:P

 • Julia

  Håller sååå med om det där med bloggar. Din blogg är den ända stor bloggen jag läser annars är mina favorit bloggar mycket mindre bloggar. Blir nästan arg på stor bloggare som typ uppdaterar varannan dag och har typ en skitful mobil bild och kanske skriver typ två rader om en skit tråkig frukost hahaha. Inte för att min blogg direkt är den bästa(så svårt att komma på saker att skriva om osv) men jag tjänar ju inga pengar på min blogg så jag lever ju inte på den liksom(eller ja 11 kr nu på 6 månader haha).

 • Elle

  Håller med dom andra i kommentarsfältet att man som hundägare har en plikt att ta upp efter sin hund.. Speciellt när man bor i stan, går man i skog eller ute på landet där inga går är det ju en annan sak.

 • Sofie

  Bor i skogen och kan då ibland strunta i att ta upp. Men så fort det bajsas på en stig, gata eller annat ställe folk förväntas vara eller gå så plockas det upp. Inne i stan plockas det upp oavsett vart det hamnar. Som tidigare har skrivit så är det fruktansvärt respektlöst att lämna bajs där andra människor vistas. Liten hund liten bajs, man vänjer sig vid att plocka, du tar ju inte upp korven i dina bara händer…

  Förutom detta, toppen blogg och stark människa.

 • Emelie

  Herregud vad är det med folk egentligen som börjar grina över att någon inte plockar upp efter sin hund… Visst, det kanske inte är så jättetrevligt med massa hundskit mitt på vägen där folk går men då är det ju bara att sparka ner det i diket, eller kryper folk omkring med näsan i marken och letar efter bajs?
  Jättebra att man plockar upp det också men egentligen spelar det ingen roll för det är gödsel som försvinner naturligt, och dessutom slänger ju folk bajspåsen i naturen när de har plockat upp skiten… Hur miljövänligt är det då?? Då kan ju lika gärna skiten ligga kvar!

 • Arg

  Fyfan vad dåligt!!! Folk som du ÄLSKAR att rasta sina hundar på min gata utan att plocka upp. Det är riktigt hemskt, särskilt när det regnat och bajset är överallt. Går därför alltid på trottoaren på andra sidan eller mitt på vägen för att inte trampa i bajs som oansvariga skitstövlar till hundägare struntar i att plocka upp.

 • Diana

  ha ha ha så jävla härligt att se hur alla bara rasar och blir tokiga över vad du skriver! Love it. 😀
  Japp måste också pilla på det mesta i klädaffärer. 🙂

 • Amanda

  Ni fattar väl att hon inte är seriös med att hon inte tar upp hundbajs?
  Det är ju hennes sätt att provocera och få reaktioner.

 • Anna

  Men snälla! Du måste ju plocka upp efter din hund du som bor i stan! Visst om du bodde på landet där ingen går. Men I STAN! Orimligt!
  Oavsett hur stor eller liten hunden är måste du plocka upp!
  Jag menar inte för att vi inte ska trampa i det, utan valpar som inte är vaccinerade som skulle äta din hunds bajs kan dö av sjukdomar! Det är inte vidrigt att ta upp bajs, det är fruktansvärt vidrigt att lämna det

 • Patricia K

  Haha fattar ni inte att hon vill reta upp er oxh ni går rätt i fällan ???

 • Sara

  Förstod att det där skulle skapa reaktioner bland folk, förstår dem! 😛

  107 kg nu.
  2016 kommer bli hälsans år för mig!
  50 kg ska bort!
  Ta gärna en titt:
  http://hajnal.se

 • Lisa

  Alltså på riktigt fyfanva vad jag stör mig på er som reagerar på det med hundbajs skämtar ni med mig eller vem fan bryr sig den som fucking stör sig på bajset kan fan ta o stoppa sitt äckliga ansikte i bajset o ta upp det själv för eran ansikte är säkert äckligare än hundbajset jävla efterblivna idioter gå och häng er kisse snälla ta aldrig upp bajset ja ber dig låt de vara kvar jävla horungaaaaar

  • amanda

   Haha vilken jävla tönt.. Argumentera som normalt folk, du är inte cool nånstans. dagens ungdomar..slänger ur sig ord som ”horungar ” utan att ens typ veta vad det betyder. Tragiskt!!!

  • sabina

   Oj varför så hårda ord? Vet du ens vad jora betyder? Uppenbarligen inte med tanke på att ingen här säljer sex. Hoppas du får hjälp av någon för du verkar må väldigt dåligt med tanke på dina ord.. :/

 • Lisa

  Jag plockar heller aldrig efter min hund och kommer aldrig göra va e problemet jag stör mig inte på bajset den som stör sig får ta o plocka upp själv har fått tusen klagomål alla ger upp o går eftersom att dem inser hur efterblivna dem är o inte har något att säga så fuck u

  • groda

   snällt mot alla dessa barn som leker i grönområden…

  • Sussie

   Lisa, är du på riktigt? Du stör dig på folk som stör sig, dom är alltså efterblivna? Men inte du då? Som uppenbarligen inte kan argumentera på ett vettigt sätt. Det handlar om att sjukdomar sprids den vägen, du skulle inte bli glad om din hund blev sjuk eller fick mask i magen efter att ha nosat på hundbajs. För ja, det händer.

   Jag tycker själv att det är äckligt men jag plockar upp, jag är inte ensam i området. Barn kan råka leka i det, äldre kan halka på det, jag kan råka kliva i det och hundar kan bli sjuk av det. Dessutom lättare att plocka upp än att bråka med människor som har en annan åsikt. Det gör inte humöret bättre precis.

   Tråkigt med människor som har en så dålig uppfostran samt allmänbildning. Gör om, gör rätt!

 • Anna N

  Håller med om att man ska plocka upp efter sin egen hund, det har man som ansvar när man är hundägare. Jag har själv katt och städar i hans kattlåda när det är bajs där och hade han vart en hund hade jag gjort samma utomhus – städat undan efter MITT husdjur.

  Och sen de som säger att man behöver inte krypa på marken och leta hundbajs: Nej det kanske man inte gör, men tänk på alla småbarn som är i kontakt med marken så ofta. Jag har jobbat med småbarn i 5 år nu och småbarn kryper, ramlar, plockar upp allt möjligt de hittar på marken osv. Så det är nog inte så jättekul för ett litet barn att få hundbajs på händerna. Sedan är det asvidrigt när man råkar trampa i hundbajs (för nej, man går inte och stirrar galet ner i marken och letar efter hundbajs som man ska se upp för hela tiden)

 • Mikael

  jag brukar strunta i att spola toaletten när jag hälsar på vänner eller går på offentliga toaletter, så man inte slösar på moder naturs vatten.

 • hej

  fast alltså hundbajs är faktiskt miljöovänligt och det är en anledning till att det är en lag att plocka upp inte bara för att det är äckligt. En av anledningarna till att sydeuropa är sunkigt är att man måste kliva över hundbajs varje meter speciellt i frankrike

 • emiliesbeauty

  Håller med där, det är jättemånga som ser likadana ut och det är ingen personlighet i det.

 • JW

  Okej Kissie jag gillar dig MEN PLOCKA UPP HUNDENS SKIT!
  Skulle du vilja att uteliggarna eller annat folk också sätter sig och skiter på gräset? Låter det äckligt? Jag trodde väl det..

  Gör dina medmänniskor (som troligen skiter fullständigt i om du tycker det är äckligt) en tjänst och plocka upp efter dig eller överväg att ge hunden blöja.

 • Nosh

  Kul med sånna här inlägg Kissie 😀 Tycker bara det är synd att du får så negativ respons så fort något ”negativt” om dig kommer fram.
  Så sjukt kul att se hur folk ska bli gnälliga och klaga på dig så fort du nämner något negativt om dig själv. We all have flaws, Kissie är bara mogen nog att våga visa vem hon är. SO WHAT om hon inte alltid följer reglerna? Jag tror nog allt att majoriteten av människor inte alltid följer alla regler. Förstår inte hur ni orkar sitta och klaga bakom en skärm på en människa ni knappt känner. Låt henne leva sitt liv som hon vill. Om du tycker det är respektlöst att lämna kvar hundbajs, plocka upp din hunds bajs då! Kissie uppmuntrade inte dig till att inte göra det.

 • Angelika

  Hahaha! Ja, alltså du borde ju plocka efter din hund, men att läsa hur alla eldar upp sig i kommentarsfältet är så himla roande!
  Tack för att du gjorde min sömnlösa nattimma helt okej 🙂 ?

 • Lina

  Alltså! Va! Inte plocka upp efter sin hund! Visa respekt och föregå med gott exempel, har själv 2 st och skulle aldrig komma på tanken att inte ta upp skiten efter dem . . . Klart att folk blir arga på ALLA hundägare när de trampar i hundskit, inte så roligt heller om hunden råkar trampa i en annan hunds skit liksom, å det ser väl knappast trevligt ut . . . .

 • Annika

  Woow vad du sjönk i mina ögon. Tar inte ansvar som hundägare. Kör olagligt och utsätter andra för fara. Och visar inte respekt för andra människor. Spelar ingen roll om det är kungen eller någon annan så borde man inte vara stolt över att man inte visat respekt.

 • Nettan

  Rolig info 🙂 🙂

  Kika gärna in —-> http://nouw.com/Nettan

  Tipsar om hur man får bättre/finare naglar.

 • Anna

  hahahaa sista punkten! Såna här inlägg i jätte roliga 😀

 • Freja

  hej! jag undrar om ni skulle vilja svara på en enkät här om årets julklapp. Snälla svara på frågorna https://docs.google.com/a/utb.karlshamn.se/forms/d/1TclDXFgaUhiO8kfoAPawSa-B3S2_cyB5nvZY_9aRz0s/viewform

 • MILLAN

  istället för att slänga massa skit här, gå in på min blogg istället och ha lite kul puss. lämna en kommentar o du r bäst

  http://www.insporationlife.blogg.se

 • Elli

  Hahahah älskar allas reaktioner på inlägget. Fattar ni inte att det är precis detta hon är ute efter? ? go kisse! !!

 • Fläder

  Är man inte redo att plocka upp efter sin hund ska man inte skaffa hund. Så enkelt är det. Det är ingen nyhet att hundar bajsar.

 • Malin

  Om man har hund så får man ta ansvar för att plocka upp bajset också. Annars borde du inte ha en hund. Dåligt utav dig. Ingen vill kliva i hundbajs.

 • Toti

  Måste ändå hålla med det andra skriver..
  Jag har försvarat dig och din mognad i många år nu när folk sett att jag läser din blogg.. men att inte plocka upp efter sin hund är ju bara vidrigt.
  Provokationstiden är slut, folk läser din blogg för de gillar dig ju.. få dem inte att ogilla dig då

 • Sofia

  Nu tycker jag att vi alla bloggläsare gör en pakt! Nästa gång vi ses kära kissie gå med sin hund och inte plockar upp efter sig. Säg till, skäll ut.
  Kissie – du vill väl inte trampa i hundskit på gatorna, vad får dig att tro att dina medmänniskor vill göra det. Oansvarigt och respektlöst måste både människor och djur!

  Hund medför ett ansvar – om det är så naturligt med hundbajs då kan du ju lika gärna trampa i det eller ta en påse och plocka upp det.

 • Jasmine

  ÄR det ingen som begriper att hon skriver dessa inlägg för att provocera? Och det fungerar uppenbarligen.

 • Karolina

  Ifall du är rädd att du har en sjukdom så är du en hypokondriker.

 • E

  Förstår inte folk att hon provocerar? Fast nåja…. hon får ju som hon vill (reaktioner) 😀 Underhållande att se folk gå bananas~

 • Johanna

  Jag har hittat en riktigt bra körkortsapp! Ladda ner den från
  https://itunes.apple.com/se/app/korkortsteori-b-behorighet/id998498845

  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *