Klänningen?

God morgon! 🙂

Skönt att vakna upp hemma igen, dessvärre vaknade jag upp med en väldigt hes röst.. Fast jag känner mig inte sjuk som tur är så jag ska gå till gymmet ändå. Det är garanterat alla hot shots från helgen som har satt sina spår haha 🙂

Flera har frågat efter klänningen nedanför, jag köpte den på nelly och visade upp den i >den här< videobloggen. Tyvärr verkar den vara slut nu.. Men jag som var osäker på den i början, ni har ju fått mig att älska den! 🙂 Thank you darlings!

Nej nu ska jag till gymmet, sen ska jag få lära mig hur man använder green screen + redigerar i det. Aldrig gjort det förut.. Vi ska nämligen använda det idag när jag ska filma julkalendern, så kul med lite omväxling.

kissie arlanda

kissie reser

 

Kommentarer (3)
 • Diana

  Alltså du passar otroligt bra i såna mönster, i den klänningen. Jag hade nog aldrig köpt den om jag sett den på bild men det är som man säger, man måste prova, för att se hur något sitter på en själv. Jättefint! 🙂

  Lycka till med plugget och allt.
  Ha en bra måndag. <3

 • Emmy Laursen

  Outfiten är så himla snygg på dig!

 • Nattis

  Sååå snygg klänning å på dej! Kikade på filmen (dock utan ljud..sitter vid sån dator just nu), å såg även den gröna klänningen med markerade axlar, i slutet av filmen. Båda dessa två gillar jag å skulle gärna vilja köpa, såg att denna nog var slut, men den gröna hittar jag inte igen :/

  Börja gärna direktlänka till plaggen o produkterna som du tar upp i kommentarsrutan nedan 🙂 Mitt i allt är det alltid nån man själv blir sugen på (typ som nu ;)). Jag följer Therese Lindgren smink-youtube, å hon gör alltid så 🙂 Blir kanske liiite för lätt ”råka” klicka hem iof…. dyrt i plånkan 😉 haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *