IMG_1578

IMG_1571

Dessa var dom enda bilderna jag fick när vi var på Liseberg i fredags.. Alltså hur kunde jag bara ta såhär få?? INTE OK för det var så himla fint där, hela parken var täckt med små lampor och det glittrade så himla fint 🙂 Rekomenderar er som har möjlighet att besöka Liseberg under vingen att göra det, så mysigt!! Kom på nu att jag fångade besöket på film istället för på bilder, så ni kommer få se mer av mitt besök där i veckan som kommer 🙂

Nu ska jag ta ett bad, tvätta håret och planera inför nya veckan. Skulle egentligen behöva en dag mellan söndag och måndag känner jag nu haha, har ni också känt så någon gång? Men det är bara bita ihop och köra på. Måste plugga också kom jag på nu, jag som ”skolkade” i torsdags..

Stort tack till MaMi event som tog med mig till gbg i helgen! 🙂 ♥

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *